Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Játssz velünk, és nyerj egy pihentető kikapcsolódást az Őrségbe! 

1 perces olvasási idő

A virágillatú május sem maradhat nálunk nyereményjáték nélkül. Nyerj egy csodás, élményekkel teli, 2 főre szóló, 2 éjszakás pihenést az Őrség egyik barátságos hangulatú, kutyabarát szállodájába, a Abbázia Country Clubba.

Mit tartalmaz a nyereménycsomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre az Abbázia Country Club valamelyik családias és kényelmes stúdiószobájába.
  • Félpanziós ellátást.
  • 2 óra hagyományos kerékpár használata vagy 1 óra elektromos kerékpár használata.
  • 500 Ft értékű teniszkupont (a teniszhez előzetes időpont egyeztetés szükséges).
  • A pezsgőfürdő, a szauna és a szezonálisan üzemelő kültéri medence díjmentes használatát.
  • A díjmentes wifi használatát.
  • Igény esetén a kutyus elhelyezését az apartmanban (feláras szolgáltatás).

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2023.12.22-ig használható fel hétköznapokon és hétvégéken is, előzetes egyeztetést követően. Ez alól kivétel a kiemelt időszakok: 2023.06.22 – 2023.08.27., 2023.10.20 – 2023.11.01.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára az Abbázia Country Club 90 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést. 

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik a 90 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. június 6. 

Miért érdemes az Abbázia Country Clubot választani?

A csendre és nyugalomra vágyók számára különleges helyen, az Őrség, Göcsej és Hetés találkozásánál kínál családias hangulatú szobákat és apartmanokat az Abbázia Country Club.

Az óriási, autómentes zöld terület közepén fekvő szállás nemcsak a romantikára vágyók igényeit elégítheti ki, hanem a családokét is, hiszen változatos szabadidős programjai között mindenki találhat az igényeinek megfelelőt.

A szállás különlegessége, hogy kutyabarát, azaz aki szeretne itt megszállni, annak a házikedvencét sem kell otthon hagynia. 

Ha a dimbes-dombos Őrségben jársz, akkor ezeket a látnivalókat írd fel a bakancslistádra!

Az Őrség vadregényes vidéke felejthetetlen élményeket kínál az ide látogatóknak. Pattanjunk akár biciklire, és kerekezzük körbe a térség látnivalóit! Repüljünk vissza az időben, és kezdjük a barangolást a Pityaszeri Skanzenben, ahol megtudhatjuk, hogy hogyan éltek egykor az őrségi emberek.

Aztán látogassunk el az Őrségi Nemzeti Parkba, ahol a táj jellegzetes növény- és állatvilágát ismerhetjük meg 13 tanösvény és 5 bemutatóhely segítségével. 

Játssz velünk, és nyerj egy pihentető kikapcsolódást az Őrség egyik barátságos hangulatú, kutyabarát szállodájába, a Abbázia Country Clubba
Őrségi Nemzeti Park

Keressük fel a vidék szimbólumát, a jellegzetes szoknyás haranglábakat Pankaszon vagy Gödörházán, aztán pedig fedezzük fel a térség Árpád-kori templomait Veleméren vagy Őriszentpéteren!

Játssz velünk, és nyerj egy pihentető kikapcsolódást az Őrség egyik barátságos hangulatú, kutyabarát szállodájába, a Abbázia Country Clubba
Pankaszi szoknyás harangláb

Ha kellően elfáradtunk, akkor üljünk fel a Csömödéri Állami Vasút valamelyik menetrendszerinti járatára, amely Magyarország leghosszabb nyomvonalú, erdei vasútja, vagy ugorjunk el pancsolni a Szentgotthárdi Termál és Élményfürdőbe!

5+1 ok, hogy miért tökéletes nyaralóhely az Őrség >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%