Nyári vakáció

Nyerj Garden of Lights ajándékutalványt a Szallas.hu-tól!

4 perces olvasási idő

Garden of Lights Budapest nyereményjáték

Nyereményjáték szabályzat és

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Zrt. (3525 Miskolc, Régiposta utca 9.) által üzemeltetett https://www.tiktok.com/@szallas.hu TikTok csatornán megjelenő valamennyi Nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék) az adott Játéknál feltüntetett egyedi feltételekkel.

A Játékok szervezője és lebonyolítója a Szallas.hu Zrt. (a továbbiakban: Szervező).

A Játékban résztvevő jelentkező a részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy, 18. életévét betöltött magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgár, aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A Játékban NEM vehetnek részt a Szervező munkavállalói.

Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását, illetve a jelen Szabályzatban részletezett adatkezelési hozzájárulását a Játék időtartama alatt, vagy a sorsolást megelőzően visszavonja. A kizárás tényéről a Szervező nem értesíti a Játékost.

A Játékos kijelenti, hogy a Játékra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

2. A Játék leírása

A Szervező összesen 2 db 15 000 forint értékű Garden of Lights Budapest ajándékutalványt sorsol ki 1-1 nyertesnek azok közül, akik teljesítik a nyereményjátékban való részvétel feltételeit. A nyereményjátékot TikTok videó formájában teszi közzé a Szervező. A szerencsés nyerteseket privát üzenet, és nyilvános hozzászólás formájában értesítik a TikTokon a sorsolást követően.

3. A Játék időtartama

Játék időtartama: 2023. december 22 – december 26. 12:59

4. Jelentkezés a Játékra

A Játékosok közül a nyereménysorsoláson kizárólag azok vehetnek részt, akik a jelen Szabályzatban meghatározott részvételi feltételeket együttesen és maradéktalanul teljesítik.

A Játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama:

  • a játék időtartama alatt követik a Szallas.hu TikTok-oldalát,
  • lájkolják a játékhoz kapcsolódó nyereményjáték videót TikTokon
  • 1 db hozzászólásban megjelölnek egy másik TikTok-felhasználót @ jellel a nyereményjáték videó alatt
  • a jelen Szabályzatban meghatározottak szerinti személyes adatok kezeléséhez történő hozzájárulást megadják, valamint a sorsolás időpontjáig ezen adatkezelési hozzájárulást fenntartják

Egy Játékos egy alkalommal vehet részt a Játékban, 1 db hozzászólás formájában. Az esélynövelő, sorozatos (egynél több) hozzászólás publikálása kizárást von maga után.

A Játékra történő jelentkezés a részvételi feltételek teljesülése hiányában nem érvényes, azt a Szervezőnek nem áll módjában elfogadni, és a Játékos nem vehet részt a sorsoláson.

A Játékhoz történő csatlakozás a játék időszak alatt lehetséges és a jelentkezés időpontja nem befolyásolja a Játékos nyerési esélyeit.

5. Nyeremények

A Játék nyereménye: 

  • 1 db:  15.000 forint értékű Garden of Lights ajándékutalvány
  • 1 db:  15.000 forint értékű Garden of Lights ajándékutalvány

Nyertesek a sorsolás eredményeképpen, a jelen Szabályzatban foglaltak alapján nyereményre jogosult Játékosok.

A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

6. Sorsolás

A Játékosok felhasználói nevének sorsolása a véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik a Szervező 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről a sorsolási bizottság tagjainak aláírásával ellátott jegyzőkönyv készül.

A sorsolások helyszíne a Szallas.hu Zrt. budapesti telephelyén történik: 1037 Budapest, Montevideo utca 9.

A sorsolás ideje: 2023. december 26. 13.00 óra

A sorsolás alkalmával pótnyertesek sorsolására nem kerül sor. Amennyiben a nyertes a nyereményre nem jogosult, vagy a nyereményét nem veszi át, a nyeremény a Szervező, illetve a nyeremény felajánlója tulajdonában marad.

7. Nyertesek értesítése

A nyerteseket a sorsolás követően minden esetben azokon a TikTok profilokon értesítjük, amellyel a játékban részt vettek.

A nyertesnek az értesítés kiküldését követő 14 napon belül jelentkeznie kell nyereményéért megadva a nevét és az email címét. Amennyiben ez nem történik meg az értesítést követő 14 napon belül, a nyereményt a későbbiekben már nem tartjuk fenn részére.

A nyertesek TikTok-felhasználó nevét) a nyereményjáték videó alatt hozzászólásban, a sorsolást követően közzéteszi a Szervező.

8. A nyeremények kézbesítése

A Játékosok kötelesek együttműködni a Szervezővel a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A nyeremények kézbesítéséhez elengedhetetlenül szükséges a Játékos értesítési adatainak (név, email cím) hiánytalan és pontos megadása. A nyereményeket emailben juttatjuk el a nyerteshez a sorsolást követően. A Szervező a nyereményt egy alkalommal küldi el emailben.

9. Felelősség kizárás

A Szervező kizárja a nyeremények minőségi hibáiért a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes a nyeremény hibájával kapcsolatos igényeit a nyereményt felajánlónál a nyereményekhez kapcsolódó szavatosság keretében érvényesítheti.

Az adatok hiányosságáért (név-, email címelírás, stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékban történő részvétel során (vagy azt követően) a Szervezőnek általában nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Játékosokat terheli.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Játékos a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.

A Szervező a Játék pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. Szervező nem vállal továbbá felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot, valamint a jelen Szabályzatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

10. Egyéb

A Szervező fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

A Játékszabályzat elérhető a www.blog.szallas.hu weboldalon. Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a szallas@szallas.hu e-mail címre! 

Kelt: Budapest, 2023. december 22.

NYEREMÉNYJÁTÉK LEBONYOLÍTÁSÁRA

VONATKOZÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Szallas.hu Zrt.

2023. december 22.

Az alábbi Adatkezelési Tájékoztató célja, hogy Szallas.hu Zrt. (székhelye: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9., cégjegyzékszáma: 05-10-000622, adószáma: 26721761-2-05) ismertesse Önnel a weboldalai és social media platformjai működtetésével és a hírlevelekkel kapcsolatban kifejtett adatkezelési műveleteit az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (Általános Adatvédelmi Rendelet – General Data Protection Regulaion (GDPR)) előírásainak és a hatályos Magyar jogszabályokban foglaltaknak megfelelve.

A nyereményjáték lefolytatásához kapcsolódó adatkezelések tekintetében a Szallas.hu Zrt. adatkezelőnek minősül (továbbiakban: Adatkezelő). Adatkezelő elérhetőségei: telefon: +36 30 344 2000, e-mail: privacy@szallas.hu.

Adatkezelő adatkezelési folyamatai során betartja a hatályos jogszabályok előírásait és adatkezelési gyakorlata kialakításakor maradéktalanul tiszteletben tartja a magánszemélyek alapvető jogainak és magánszférájának védelmét, kiemelt figyelemmel az Általános Adatvédelmi Rendelet előírásaira.

1. Nyereményjátékban való részvételhez kapcsolódó adatkezelés

Az adatkezelés célja és a kezelt adatok köre

Adatkezelő nyereményjátékot szervez a Szallas.hu TikTok oldalának népszerűsítésének érdekében. 

A nyereményjáték lebonyolítása során Adatkezelő az Ön következő adatait használja fel:

  • a játékban való részvételhez szükséges, a felhasználó által a Játékra jelentkezéskor használt TikTok felhasználónév
  • játékos teljes neve
  • játékos email címe

A Játékban az a személy vesz részt, akié a játék során használt TikTok profil.

Adatokat kizárólag abból a célból használjuk fel, hogy a nyereményjátékot a Nyereményjáték Szabályzatban foglaltak szerint lebonyolítsuk, illetve a nyereményt emailben kézbesítsük az Ön számára.

Az adatkezelés az Ön által önkéntesen megadott hozzájáruláson alapul (az adatkezelés jogalapja), amely feljogosít minket a Játék lebonyolítására. Hozzájárulásának visszavonása esetén adatait haladéktalanul töröljük. Ebben az esetben a játékban való részvétele nem lehetséges.

A Játékban résztvevők adatait a Játék lebonyolítása alatt tároljuk, azt követően kizárólag a nyertes adatait kezeljük. A nyertesek név és e-mail cím adatát a számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a 2000. évi C. törvény 169.§-a alapján 8. év végéig őrizzük.

A kezelt adatokat saját informatikai rendszereinkben tároljuk, amelyekhez kizárólag kollégáink férhetnek hozzá.

3. Adatbiztonságra vonatkozó rendelkezések

Adatait szerződéses partnerünk, a Zero Time Service Kft. (2013 Pomáz, Mikszáth Kálmán utca 36/4. Adószám: 23386031-2-13 Cégjegyzék szám: 13-09-147733) (továbbiakban: Adatfeldolgozó) által biztosított szervereken tároljuk az Európai Unióban.

Adatkezelő szerverei az egyik legnagyobb ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkező internet és cloud szolgáltatónál vannak elhelyezve, akik georedundáns infrastruktúrával, párhuzamosan két fizikailag elkülönített szerverteremben működtetik a szolgáltatást állandó technikai és biztonsági felügyelet mellett. A szervereket tűzfallal védjük az illetéktelen behatolóktól. Az adatközpontjok biztonsági őrökkel védettek, a beléptetés csak megfelelő kártyás azonosítás után lehetséges. Az adatközpontok címei: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. és 1138 Budapest, Váci út 188.

A hírlevél küldő szolgáltatás működtetésében és a hírlevelek személyre szabásában szerződéses partnerünk, a Wanadis Kft. (székhelye: 1112 Budapest, Budaörsi út 153. adószáma: 14020362-2-43, cégjegyzékszáma: 01-09-885144) (továbbiakban: Adatfeldolgozó) támogat minket.

A hírlevélküldés során kezelt adatok biztonságról adatfeldolgozóként a Wanadis Kft. gondoskodik. A Wanadis Kft. Maileon szolgáltatása nyújtásának biztosítása érdekében a GDPR követelményeit követve – többek között – az alábbi lépéseket tette:

  • Ellenőrizte és erősítette biztonsági infrastruktúráját és gyakorlatait, az adatok titkosítását, az átvitel alatti adatok, az inaktív adatok, a biztonsági mentések, a naplózások és biztonsági riasztások esetében.
  • Új kockázatelemzési és adatlekérdezési folyamatot vezetett be.
  • Anonimizálja, majd ezt követően törli és az összes adatot – kivéve a korábban említett, a leiratkozás bizonyításához szükséges adatkört -, amennyiben a felhasználó leiratkozik vagy adatai törlését kéri.
  • Garantálja, hogy a német adatközpontokban nyújtott szolgáltatások megfelelnek a GDPR kritériumainak és ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkeznek.
  • A Maileon szoftverének tulajdonosa (Xqueue GmbH) által nyújtott szolgáltatások a lehető legnagyobb mértékben megfelelnek az ISO-27001 tanúsításban leírt előírásoknak és szabványoknak. A szabványok konvergenciájának és teljesítésének munkafolyamata az ITIL keretrendszeren alapul.

4. Az Önt megillető jogok

Tájékoztatjuk, hogy jogszabály alapján a privacy@szallas.hu.email-címen érvényesítheti az Önt megillető jogokat, amely alapján – a jogszabályban megjelölt keretek között -:

a) hozzáférést kérhet az Önről kezelt személyes adatokhoz, illetve másolatukhoz; (15. cikk)

b) tájékoztatást kérhet az adatkezelés főbb jellemzőit (célja, kezelt adatok köre, bevont adatfeldolgozók, adatkezelés tartam) illetően; (15. cikk)

c) bármikor visszavonhatja hozzájárulását; (7. cikk (3))

c) kérheti az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatok indokolatlan késedelem nélkül helyesbítését vagy a hiányos személyes adatok kiegészítését; (16. cikk)

d) kérheti az Önre vonatkozó személyes adatok indokolatlan késedelem nélküli törlését (17. cikk), ha

(i) a személyes adatokra már nincs szükség a 1. és 2. pontokban megjelölt célokból (szakmai anyagok rendelkezésre bocsátása, hírlevelek küldése);

(ii) Ön visszavonja a hozzájárulását, és a további adatkezelésnek nincs más jogalapja;

(iii) Ön tiltakozik a hírlevelek küldése ellen;

(iv) adatai kezelése jogellenesen történt;

Nem lehet az adatokat törölni, ha jogi igény előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez szükséges.

e) kérheti az adatok használatának korlátozását (18. cikk), ha:

(i) Ön vitatja a személyes adatok pontosságát – ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük a személyes adatok pontosságát;

(ii) az adatkezelés jogellenes, Ön ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

(iii) már nincs szükségünk a személyes adatokra adatkezelés céljából, de Ön igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy

(iv) Ön tiltakozott az adatkezelés ellen – ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy jogos indokaink elsőbbséget élveznek-e az Ön jogos indokaival szemben;

f), kérheti azt, hogy az Önre vonatkozó, Ön által megadott adatokat széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja vagy másik adatkezelő számára közvetlenül továbbítsuk (20. cikk);

g) tiltakozhat hírlevelek küldése ellen – a tiltakozást követően e célból adatai nem kezelhetők(21. cikk (2)-(3));

h) tartózkodási helye, munkahelye vagy a vélelmezett jogsértés helye szerinti felügyeleti hatóságnál eljárást kezdeményezhet (77. cikk).

Magyarországon a felügyeleti hatóság a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. (Budapest, 1125, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., ügyfelszolgalat@naih.hu)

Jogsérelem esetén lehetősége van továbbá az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval szemben peres eljárást indítani az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó tevékenységi helye szerinti tagállam bírósága, valamint az Ön tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt.

Az Ön megkeresésére tájékoztatás kérése esetén – azonosítást követően – legfeljebb 30 napon belül, a megadott elérhetőségen válaszolunk.


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%