BalcsiNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Játssz velünk és nyerj balatoni wellness hétvégét!

1 perces olvasási idő

Jól esne egy balatoni wellness hétvége? A jó hír, hogy a Szallas.hu játékával most a tiéd lehet egy 220 ezer forint értékű pihenés a balatonfüredi LUA Resortban. Ez a TOP balatoni felnőttbarát szállás kiváló wellness részleggel, gyönyörű kilátással, és kifogástalan kényelemmel vár. Mutatjuk, hogyan nyerheted meg.

Tedd próbára a szerencséd: válaszolj egy rövid kérdésre és lehet, hogy épp nálad landol a LUA Resort – Adults Only Balatonfüred***** 220 ezer forint értékű utalványa!

Nyerni szeretnék, mutasd a játékot >>

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszaka szállás 2 felnőtt részére Superior Marina View szobatípusban
  • félpanziós ellátás
  • welcome drink vagy Prelüde masszázs két fő részére

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány érvényessége: 2022.07.05- 2023.06.15. Kizárt időszakok, amikor nem használható fel: kiemelt időszakok és ünnepnapok, például 2022.06.15-08.31.

Mekkora értékű a nyeremény?

A LUA Resort – Adults Only Balatonfüred***** 220 ezer forint értékű pihenését nyerheted meg most.

Nyerni szeretnék, mutasd a játékot >>

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Csak 1 perc az egész: nincs más dolgod, mint rákattintani erre a hivatkozásra és követni az utasításokat. Az adataid bepötyögése után egy egyszerű kérdést fogunk feltenni neked, és ha azt megválaszolod, akkor gratulálunk: hivatalosan is esélyes lettél a 220 ezer forint értékű pihenésre!

Miért kihagyhatatlan hely a LUA Resort?

A felnőttbarát szálloda háborítatlan környezete támogatja a csendes pihenést és a feltöltődést. A hotel személyre szabott szolgáltatásaival segíti a páros vagy egyéni elvonulást. A szobákból páratlan kilátás nyílik a Balatonra és a kikötőre, így a gyönyörű panoráma mellett sem a strandért, sem a vitorlázásért nem kell messzire menni.

A hotel wellness részlege több mint ezer négyzetméteren, képernyőmentes terekben segíti a feltöltődést. A wellness különlegességeihez tartoznak a hazánkban még kevésbé ismert fémszerkezetű, rozsdamentes acélmedencék, illetve a lebegőkabin (avagy float spa).

Ez nem más, mint egy magas sókoncentrátumú, különleges formájú és atmoszférájú kétszemélyes medence, amelyben a vendégek a holt-tengeri lebegést imitálva kapcsolódhatnak ki. A lebegőkabin célja, hogy segítsen testileg-lelkileg ellazulni.

Milyen programok várnak rád Balatonfüreden?

Nyerni szeretnék, mutasd a játékot >>

Ha a szállás már megvan a wellness hétvégéhez, ideje a hasunkra is gondolni. A Balatonnál már nemcsak a legjobb fagyikat és lángosokat kóstolhatjuk meg, hanem egyre több kézműves pékségnek is örülhetünk. Ha kitűnő pékárut fogyasztanál nyaralás közben is, de nem tudod, merre keresd őket, mutatjuk a legjobb pékségeket.

(Fotók: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%