Vízparti szállásokBalcsiCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Önálló kiadó nyaralók a Balatonnál – Közel a vízpart, távol a tömeg

4 perces olvasási idő

Akkor is sokfélék vagyunk, ha pihenésről, kikapcsolódásról van szó. Van, aki akkor érzi magát a legjobban, ha pezseg körülötte az élet, és a nyaralás minden percében sok ember veszi körül. Szép számmal vannak azonban olyanok is, akik szeretnék idegenektől mentesen, csak családjuk, barátaik körében vagy épp párjukkal kettesben tölteni a vakációt. Nekik tökéletes választás az önálló nyaraló, például a Balatonnál. Most nekik szeretnénk ötleteket adni rég vágyott balatoni nyaralásuk megtervezéséhez. Bemutatjuk, melyek a legjobb önálló kiadó nyaralók a Balatonnál, melyek közel vannak a vízhez, mégis távol a tömegtől.  

Ezek a legjobb önálló kiadó nyaralók a Balatonnál – Közel a vízpart, távol a tömeg
Balatoni nyár

Önálló kiadó nyaralók a Balaton északi partján

1. Mama Háza Vendégház Révfülöp – önálló nyaraló

Révfülöp egy csendes utcájában áll a Mama Háza Vendégház Révfülöp önálló kiadó nyaraló. Ez a balatoni szálláshely akár 8 fő számára biztosít kényelmes szállást. A teraszon pihenve szép panoráma nyílik a Balatonra. A vendégház közel van a vízparthoz, akár egy kellemes séta keretében is elérhető a Szigeti Strand, a hajóállomás, illetve a Szigeti Kertmozi. A nyári estéken megrendezett vetítések nagyon különleges élményt nyújtanak, ha itt nyaraltok, feltétlenül üljetek be egy jó filmre. 

Révfülöp különleges programjait itt találhatod meg >>

2. Szőlő Vendégház Balatongyörök – önálló vendégház

Balatongyörök a Balaton-felvidék nyugati határán fekszik, közel Keszthelyhez. A Szőlő Vendégház Balatongyörök szálláshely önálló kiadó nyaraló, ahol rajtatok kívül sem más vendég, sem a tulajdonosok nem tartózkodnak ott. Családi nyaraláshoz a Balatonon ideális szálláshely, ám szóljon helyettünk inkább egy elégedett vendég:
„A legjobb választás volt ez a vendégház, csodaszép környezetben. Mindennel felszerelt és rendkívül tiszta nyaraló fogadott minket, az udvaron csodás virágok, árnyas fák alatt pihenhettük ki magunkat.
A tulajdonosok rendkívül segítőkészek, kedvesek és nagyon vendégszeretőek. Remek kiindulópont kirándulásokhoz vagy akár a strandoláshoz is. Biztosan vissza fogunk térni!”

A legjobb programokat Balatongyörökön és környékén itt gyűjtöttük össze >>

Ezek a legjobb önálló kiadó nyaralók a Balatonnál – Közel a vízpart, távol a tömeg
Szőlő Vendégház Balatongyörök

3. Arsenal Apartman Balatonkenese – önálló apartmanok

Ha Budapesthez közeli nyaralót keresel a Balatonnál, válaszd a tó keleti csücskében fekvő Balatonkenesét, s azon belül is az Arsenal Apartman Balatonkenese szálláshelyet. A telken két különálló apartmanház is vár benneteket, a nagyobbikban hatan is kényelmesen elfértek. A kisebb egy önálló kiadó faház, amely barátságos, békés hangulatot áraszt falambériás belső tereivel, kis teraszával, a nagy, zöld kertben hinta várja a gyerekeket. A nyaraló közelében ráadásul játszóteret is találtok.

Balatonkeneséről könnyen elérhető Balatonalmádi, Siófok és Veszprém is. Itt találod a legérdekesebb programokat >>

Ezek a legjobb önálló kiadó nyaralók a Balatonnál – Közel a vízpart, távol a tömeg
Arsenal Apartman Balatonkenese

4. NaturExpert Mobilházak Alsóörs – önálló mobilházak

Ajánlónkban igazi különlegességet jelentenek a NaturExpert Mobilházak Alsóörs szállások, melyek közvetlenül a Balaton parton állnak. A kiválóan felszerelt, önálló házak ugyanis Alsóörs és Paloznak hátárán, az igényesen karbantartott Pelso Camping árnyas, nyugodt területén fogadják a pihenni vágyókat. Kisgyermekes családok számára az egyik legjobb választást jelenthetik ezek a 6 fős önálló kiadó nyaralók a Balaton északi partján, hisz a kempingben annyi szuper játék és program vár benneteket, hogy unatkozni képtelenség. Több tiszta vizű medence, ugrálóvár és játszótér működik itt, saját zárt partszakasszal rendelkezik, ahol még egy menő vízicsúszda is fogadja a kicsiket és nagyokat. És ha mindezeket már kipróbáltátok, még gyermekanimációs programokhoz is tudtok csatlakozni. 

Ha a kemping programjain kívül szeretnéd megismerni Alsóörs és környéke látnivalóit, itt megnézheted őket >>

Ezek a legjobb önálló kiadó nyaralók a Balatonnál – Közel a vízpart, távol a tömeg
NaturExpert Mobilházak Alsóörs

5. Agnes Vineyard Vendégház Alsóörs – önálló nyaraló

Még mindig Alsóörsön, de egy egészen más jellegű szálláshelyet ajánlunk, ez az Agnes Vineyard Vendégház Alsóörs, amely 8 fő számára ideális. A frissen felújított konyhával és fürdőszobával is rendelkező önálló kiadó balatoni nyaraló sokféle kényelmi elemmel várja a lazítani vágyó társaságokat, családokat. Udvarán 6-8 személyes fűthető dézsa áll, kertjében gyermekjátékok, homokozó, csúszda, hinta is helyet kaptak. Elhelyezkedése is remek, hiszen néhány percnyi sétával két strandot is elérhettek innen. A vendégház egyedi jellemzője többek között, hogy akár ősszel is fogad vendégeket, hiszen november közepéig nyitva tart. 

6. NIRA Apartman Csopak

Egyszerű, de nagyszerű, ez a NIRA Apartman Csopak vendégház. A frissen felújított 30 m2-es faházban négyen kényelmesen elfértek, ám ha nagyobb a társaság vagy a nyaralás során szívesen hívnátok vendéget – lehetőség van erre is -, akkor igénybe vehettek egy négyszemélyes, teljesen felszerelt lakókocsit, mely szintén az udvarban áll. Ha balatoni nyaralásodhoz ezt az önálló kiadó nyaralót foglalod le, még kedvezményes strandbelépővel is megajándékoz a tulajdonos. Ez pedig nagyon jól jöhet, mert biztosan ki akarjátok majd próbálni a csopaki strandot, mely 2019-ben elnyerte a legjobb balatoni strand kitüntető címét. 

A díjnyertes strandon kívül még sok látnivaló vár Csopakon, fedezd fel őket itt >>

Ezek a legjobb önálló kiadó nyaralók a Balatonnál – Közel a vízpart, távol a tömeg
NIRA Apartman Csopak

7. Gyümölcsöskert Vendégház Gyenesdiás – önálló nyaraló

Ha imádod a friss gyümölcsöt és a kert csendjét, a Gyümölcsöskert Vendégház Gyenesdiás szálláshelyen nagyon jól érzed majd magad. Nemcsak az önálló kiadó balatoni nyaraló épülete, de a kertje is szép, tele gyümölcsfával, melyeknek illatos termését meg is kóstolhatod. Az igazi lazulást jelképező függőágyon kívül egy modern bútorokkal berendezett új kerti teraszt is választhatsz ejtőzéshez. Ha kisgyerekkel utazol, adu ász, hogy közel lesztek a híres Diási Játékstrandhoz is.

Gyenesdiáson programok sokasága vár, itt találod őket >>

8. Katalin Panorámás Nyaralóház Ábrahámhegy

Gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra a Katalin Panorámás Nyaralóház Ábrahámhegy önálló kiadó nyaralóból. A legnagyobb gondossággal kialakított, új építésű magánszálláshely a Balaton északi partján, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park határán várja a magyar tenger mellett pihenni vágyó családokat, párokat. Az egyik legjobb szálláshely az északi parton, ha szeretnétek bebarangolni a Balaton – felvidéket, hisz innen könnyen elérhető többek között Salföld, Káptalantóti és Badacsony is.

Ábrahámhegy legjobb programjait itt találod >>

Katalin Panorámás Nyaralóház Ábrahámhegy

Önálló, kiadó házak a Balaton déli partján

9. Közlönykiadó Üdülője Balatonberény

Több, mint 420 elégedett utazó egybehangzó véleménye szerint a Közlönykiadó Üdülője Balatonberény remek választás, ha önálló kiadó nyaralót keresel a Balaton déli partján. Itt még akkor is háborítatlanul, külön házban lakhattok, ha népesebb családdal vagy társasággal szeretnétek nyaralni, mivel az üdülő területén 18 különálló faház bérelhető. Ha épp nincs kedvetek főzőcskézni, a közeli csárdából rendelhettek ízletes fogásokat. Érdemes kerékpárral felszerelkezve érkeznetek, hisz az üdülő végében fut a Balatont körülölelő nagy bringaút, de könnyen elérhető innen Keszthely, Hévíz és a Kis-Balaton csodaszép vidéke. 

Balatonberény és környéke látnivalók sokaságát kínálják, itt ismerheted meg őket >>

Ezek a legjobb önálló kiadó nyaralók a Balatonnál – Közel a vízpart, távol a tömeg
Közlönykiadó Üdülője Balatonberény

10. Rézi Ház Balatonboglár

„Az elhelyezkedés fantasztikus, közel a part. A ház mindennel felszerelt, rendkívül igényes a legapróbb részletekig. Minden kényelmi funkcióval el van látva, amire csak szükségünk lehet, még a kisgyerekek igényeire is gondoltak. Ennyire klassz és nívós vendégházban még nem szálltunk meg Magyarországon, pedig megfordultunk pár helyen.”

Egy olyan vendég szavait olvashattad, aki a Rézi Ház Balatonboglár szálláshelyen nyaralt és szép élményekkel gazdagodva távozott. Annyit tennénk csak hozzá a fentiekhez, hogy ez az önálló kiadó nyaraló a strandra tartó utcában áll, alig pár perces sétatávolságra onnan, így sem pici gyerekeknek, sem nagyszülőknek nem jelent gondot eljutni a vízpartra. 

Balatonboglár a déli part egyik kulturális központja. Fedezd fel értékeit itt >>

Rézi Ház Balatonboglár

11. Bieber Nyaraló Balatonmáriafürdő – önálló nyaraló

Kedves kis sátortetős faház a Bieber Nyaraló Balatonmáriafürdő szálláshely, amely önálló kiadó nyaralóként, idegenektől mentesen, csendes helyen vár családokat, kisebb társaságokat. A kiválóan felszerelt privát balatoni vendégházban 4-5 fő nyaralhat kényelmesen. A tágas, világos terek, a modern, fiatalos berendezés mind nagyon kellemes hangulatot árasztanak. A szépen gondozott kertben egy fedett faépület is áll, amely tökéletes helyszíne lehet szabadtéri ebédeknek, vacsoráknak.  

Balatonmáriafürdő legjobb programjait itt gyűjtöttük össze >>

Ezek a legjobb önálló kiadó nyaralók a Balatonnál – Közel a vízpart, távol a tömeg
Bieber Nyaraló Balatonmáriafürdő

12. Erdősor Nyaralóház Balatonkeresztúr

Családok, baráti társaságok számára ideális önálló kiadó nyaraló a Balaton nyugati medencéjében az Erdősor Nyaralóház Balatonkeresztúr szálláshely, amelyben 8 pihenni vágyó nyaralóvendég találhat kényelmes szállásra. A vendégház alig 10 perces sétára található a szabadstrandtól, ahová akár biciklivel is mehettek, hisz a nyaralóhoz tartozó kerékpárokat korlátlanul használhatjátok. Van még egy jó hírünk, ha a balatoni csobbanás mellett kedveled a gyógyfürdőket is. Ebből a vendégházból egyszerűen elérhető Igal, Csisztapuszta és Zalakaros. 

Balatonkeresztúr és környékének felfedezéséhez itt találsz ötleteket >>

13. Toni Lak Szántód – önálló nyaraló

Remek helyen fekszik a Toni Lak Szántód vendégház. A 6 személy számára ideális önálló kiadó balatoni nyaralóból nagyon egyszerűen eljuthatsz Tihanyba és az északi partra, hiszen Szántód-révnél működik a déli part kompkikötője. A strand is kényelmesen elérhető akár egy jóleső séta keretében. A nyaraló két nagy fedett terasszal is rendelkezik, így választhattok, hol töltitek a hamisítatlan balatoni nyárestéket.

Szántódot is érdemes bebarangolni, ismerd meg a legjobb lehetőségeket itt >>

Ezek a legjobb önálló kiadó nyaralók a Balatonnál – Közel a vízpart, távol a tömeg
Toni Lak Szántód

14. OLD-LAK Vendégház Siófok

Nagy a család vagy szeretnétek a barátokkal lazítani a Balaton parton? Akkor válasszátok a 7 fős OLD-LAK Vendégházat. A házikó kiváló elhelyezkedésének köszönhetően minden pár perc sétával megközelíthető. A hívogató kertben hatalmas bogrács- és grillpartikat csaphattok vagy összeülhettek a tábortűz körül egy jó kis szalonnasütésre, de rossz idő esetén a felszerelt konyhában is remek ételeket készíthettek. Lazítsatok felhőtlenül ebben a szuper vendégházban és élvezzétek a nyári melegben a hűsítő klíma élményét!

Látogassátok meg Siófok legizgalmasabb programjait, melyeket itt találtok >>

15. Pál Udvar Lulla

Cuki szálláshely után kutattok, de nem lelitek? Mi most mutatunk rá alternatívát a Somogyi-dombság csendes kis völgyében, Lullán, ahol átengedhetitek magatokat a nyugalomnak és a békének. A Pál Udvar hangulatos, 6 fős parasztháza autentikus megjelenésével hamar elrabolja majd a szíveteket. A csodás környezetben megbújó porta ideális természetjáróknak is, mert a házat körülölelő erdőkben fantasztikus kirándulásokat lehet tenni. Vigyétek magatokkal kedvenceiteket is, mert a Pál Udvar kapui előttük is nyitva állnak!

Térképezzétek fel a legjobb programokat is Lulla környékén >>

16. Kati’s Nyaralóház Balatonkeresztúr

Jöhet egy kis romantika a magyar tenger partján? 2, maximum 3 fő befogadására alkalmas a Kati’s Nyaralóház, melynek nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A szép, rendezett kert, a fedett teraszok, valamint a konyha remek felszereltsége és a szuper elhelyezkedése mind a szálláshely előnyei közé tartoznak. Teszteljétek le és töltsetek el pár remek napot távol a stresszes hétköznapoktól!

Elkalauzolunk benneteket a legjobb helyekre Balatonkeresztúron >>

17. Helga Vendégház Öreglak

Rajongással töltenek el titeket a vidéki szálláshelyek? Szuper, mert a Balatontól kevesebb, mint 20 km-re fekszik a bájos Helga Vendégház, amit csodás birtok vesz körbe. Az igényes belső térben komfort és kényelem uralkodik, amihez a légkondicionáló is hozzájárul. Élvezzétek ki a madárcsicsergést és az éjszakai tücsökciripelést, mert itt végre családdal vagy édes kettesben is remek vakációt tölthettek el!

Derítsétek fel a csodaszép környék kitűnő programjait >>

18. Boglári Kézműves Műhely Vendégház Balatonboglár

3 szobával, 6 férőhellyel és egyedi hangulattal csalogat benneteket Balatonboglárra ez a csodaszép vendégház. Lazuljatok a süppedős kanapén, borozgassatok a zöldbe nyúló teraszon, miközben a bográcson már készül a mennyei paprikás krumpli! Ha szeretitek az állatokat, akkor plusz pont lesz számotokra, hogy a házikó telkén kutyával, macskával és törpenyúllal is találkozhattok!

Csodás kalandok várnak rátok Balatonbogláron >>

19. Fügefa Vendégház Zamárdi

Részben klimatizált, 4 férőhelyes nyaraló vár rátok a zamárdi szabadstrand közelében, a Balaton déli partján. Itt igazán otthon érezhetitek majd magatokat a praktikus felszereltségnek köszönhetően. Szakácskodjatok a konyhában, szundikáljatok este a tévé előtt és a 3 db kerékpár segítségével fedezzétek fel a környéket!

Múzeumot, paintballt, kilátót vagy valami mást néznél meg? Itt megteheted >>

20. Krisztina Várhegy Vendégház Fonyód

A várhegyi kilátótól nem messze magasodik ez a kitűnő, 16 fő befogadására alkalmas vendégház, amelyből csodálatos panoráma nyílik. A három szinten összesen 4 szoba osztozik, a kert pedig ideális a grillezésekhez és arra is, hogy a remek balatoni borokat közelebbről is szemügyre vegyétek. Fonyódon ráadásul 11 remek strand várja, hogy meglátogassátok őket.

Hajókázástól a panorámáig itt minden remek programot megtaláltok >>

21. Vízközeli Luxus Ikerfél Nyaraló Balatonőszöd

Modern, légkondicionált és tökéletes megoldás, ha 8 főnek kerestek nyaralót, mely nem csak baráti társaságoknak, de családosoknak is ideális választás. A gyerekek imádni fogják a trambulint és a játszóteret. Az LCD televíziók, a vezeték nélküli internet és a szúnyoghálók is mind a kényelmeteket szolgálják. Vegyétek igénybe a térítés ellenében használható jakuzzit is!

Kíváncsi vagy mit érdemes megnézni a környéken? Akkor kattints ide >>

22. Mediterrán Ház Balatonszemes

Tágas terek, modern környezet és minden igényt kielégítő szálláshely: ez a Mediterrán Ház, ahol 10-en is kényelmesen elfértek. Kuckózzatok be a kanapéra, élvezzétek a fedett terasz különleges hangulatát és válasszatok olyan helyet a nyaraláshoz, ahol semmiben nem szenvedtek majd hiányt!

Ne maradj a négy fal között, fedezd fel Balatonszemest >>

23. Kisberényi Menedék Kisberény

Kényelmes és hangulatos ház várja a vándorokat Kisberényben, mely szaunával is fel van szerelve. A csodás környezetben végre kisimulhatnak az idegeitek. Érdemes meghódítani a környéket, mely kiválóan alkalmas a kirándulások mellett a terepkerékpározásra is. A szálláshely ráadásul bababarát, így a legkisebbeknek asztali etetőszékkel, bébiétellel és gyermekágyneművel is készülnek.

Járd be Kisberény csodaszép környékét a szuper programokért >>

Ha önálló kiadó nyaralóban szeretnéd tölteni jól megérdemelt pihenésedet a Balatonnál, nem kell mást tenned, mint hogy néhány kattintással máris lefoglalod a számodra legmegfelelőbb szállást. Sőt, a szallas.hu számtalan remek kedvezménykuponnal is megajándékoz foglalásod mellé, hogy a balatoni nyaralás családdal vagy pároddal felejthetetlen élményt nyújtson. 

Még több Balaton-parti szálláshelyet itt találsz >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
75%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
25%