Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódás

Őszi kikapcsolódás a balatoni SunGarden Hotelben

1 perces olvasási idő

Őszi napfény, tartalmas séták, finom ételek, szaunavarázs, életadó masszázs vár mindenkire a SunGarden**** Conference & Wellness Hotelben, Siófokon.

Az Ezüstpart és Siófok legkedveltebb pihenőhelye a siófoki SunGarden Hotel a nyár elmúltával is várja a pihenni vágyókat. A hotel közvetlenül a Balaton partján található, így a jól megérdemelt wellness pihenés után, kellemes sétákat lehet tenni a parton.

A folyamatosan épülő és szépülő SunGarden Hotel**** hangulatosan berendezett, fényárban úszó Borostyán étterme a magyaros és a nemzetközi gasztronómiai étel- és italkülönlegességekkel várja vendégeit. Az új színekbe öltözött két lakosztály, és megújult hall szinte csalogat.

Őszi ajánlatok

A titkos, őszi wellness csomag azokra vár, akik szeretnének elszabadulni a hétköznapok stresszes forgatagából és szeretnének kiruccanni egy hétvégére, távol a munka világától. Az egy éjszakás wellness kaland kiváló lehetőség, hogy felpörgessük vagy éppen kipihenjük magunkat. A hotel őszi sziesztára is várja a pihenni vágyókat és a Balatont szerelmeseit, hisz a tó minden évszakban, így ősszel is tartogat meglepetést az ide látogatóknak. Szeptemberben még a Balaton vize is élvezhető, októberben pedig a SunGarden wellness világa kényezteti a vendégeket.

Az október 23-i hétvégén az ünneplés mellett nem árt egy kicsit a pihenésre is gondolni, hiszen ez az időszak remek alkalom arra, hogy a családdal együtt az őszi szünetben kipihenjük a szeptemberi iskolakezdést, a szülők feltöltődjenek a hotel nyújtotta wellness programokon, vagy a városban és a környéken barangolva a család együtt fedezze el az őszi Balatont. A Balaton-part őszi varázsát csak élvezni lehet!

Ne gondolkodj sokáig, foglalj még ma szállást a SunGadren Hotelben >>

És hogy mi minden vár Siófokon az őszi hónapokban? Programok és látnivalók, amelyekért érdemes a Balatonhoz utazni!

Balatoni hajózás ősszel is

A SunGarden Hotelben eltöltött pihenés közben a tó szerelmesei is élvezhetik az őszi Balaton csodás színeit. Egy órás sétahajóval, Siófokról indulva aktív élményekben lehet részünk. Tovább információk: www.balatonihajozas.hu

Kutya jó hely a Balaton – 2017. szeptember 16.

A hotel vendégei házi kedvenceiket is magukkal hozhatják, így akár közösen is részt vehetnek a szeptember 16-án a Kutyás Napon és 6. Örökbefogadott Találkozón, a Szigeti Dűlőn.

Karibi hangulat Siófokon – 2017. szeptember 29.

A SunGarden Hotel kínálta szaunavarázs, masszázs, és fantasztikus ételek után a Karibi térség több táncának alapjaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Kálmán Imre Kulturális Központban. Forró hangulat az őszi Siófokon, kubai salsával, a dominikai merengue-vel és bachatával. A táncházban való részvétel díjmentes.

Családbarát Balaton – 2017. szeptember 30.

Gryllus Vilmos, amikor a Magyar népmesék sorozat készült, jó néhány meséhez írt még kísérőzenét. A magyar népmesék napján a Balaton lesz a kedvenc helyszíne minden családnak. Népdalok, versek és folklór hangulat egy helyen, 2017. szeptember 30-án, szombaton, 16.00 órakor a KIKK színházteremében.

Ho-Ho-Ho Horgász lehetsz Siófokon – 2017. október 6-8.

A Siófoki Halfesztivál nagy sikerű kulturális és gasztronómiai rendezvény, ahol minden a halról szól. A wellness pihentető élményei után, a halfesztiválon gasztronómiai élmények, családi programok fogadják az érdeklődőket.

K&H Mozdulj! Balaton maraton és félmaraton – 2017. november 24-26.

Mivel a hotel magas szintű szolgáltatásait igénybe véve minden görcsösség elmúlik, a kipihent izomzatot egy tóparti félmaratonnal vagy maratonnal újra edzésbe lehet hozni. Egyéniben vagy párban, de Siófok várja a futni vágyókat a K&H Mozdulj! Balaton futóversenyén. Bár hideg lesz, de a félmaraton-mániásoknak melegen ajánlott!

Siófoki látnivalókról itt olvashatsz >>

Zamárdi Kalandpark, a mászni és csúszni vágyók paradicsoma

Ha ősz és pihenés, akkor irány a Zamárdi Kalandpark, ahol az ősfák közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A repülni vágyók átszáguldhatnak a „Kisbalaton”, a kalandpark csodaszép, mesterséges tava fölött, és közben vethetnek egy-egy gyors pillantást a tó partján pöfögő Élménygőzösre és a Zamárdi Kalandpark más izgalmas élményelemeire.

Siófoki víztorony, kilátó a város felett

Lélegzetelállító panoráma a Balatonra és Somogy megyére. Felfedezésre váró tájak, ameddig a szem ellát. A Víztorony kilátójában teljes 360°-ban körbejárható, akadálymentes kilátás nyílik erre a csodaszép tájra.

Szállásfoglalás a SunGarden Hotelben >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%