Kedvenc szállásokŐszi élményszüretToplisták

Top 8 belföldi apartman egy őszi mini szabihoz – A nyaralást ki kell pihenni!

1 perces olvasási idő

Egy őszi mini szabinak számos előnye van; már nincs pusztító kánikula, de még a téli hideg sem köszöntött be, és a nyaralók tömegével sem kell már számolni. Ha ti is úgy vagytok vele, hogy a nyár után szükséges egy levezető kikapcsolódás, akkor ajánljuk figyelmetekbe az alábbi top belföldi apartmanokat egy kellemes őszi utazáshoz

Top 8 belföldi apartman egy őszi utazáshoz:

Hegyi panoráma a dézsafürdőből: Hegyalja Apartman Nemesgulács-Badacsonytomaj

A Badacsony lábánál bújik meg ez a panorámás, 6 fős apartman, ami igazi kánaán az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. A Kék Túra ösvénye ugyanis csak 100 méterre halad el az apartmantól, de biciklis lehetőségek is akadnak a környéken – két kerékpárt ingyen biztosít a szállás! A tomaji strand 4 kilométerre fekszik, viszont ott helyben is ázhattok egyet: a fadézsa mellett egy retró pléh kád is a rendelkezésetekre áll.

Otthonos fészek a Balaton mellett: Lelle Móló2 Prémium Family Balatonlelle

Ez a kertkapcsolatos, stúdió apartman egy társasház földszintjén található, és 4 főnek nyújt otthonos kényelmet. Nagyon klassz helyen, Lelle központjában van, karnyújtásnyira a Napfény strandtól, a Móló sétány hangulatos éttermeitől, valamint a Kishegy boros pincéitől és panorámájától. Kifejezetten gyerekbarát szálláshely! 

Csendes és strandközeli: Plage Aparthotel Hajdúszoboszló

Ha a nagyobb wellness szállodák helyett egy apartmanokkal teli, csendes hotelt kerestek Hajdúszoboszlón, meg is találtátok. A 2, 4 vagy 6 ágyas apartmanok mindegyike klímás, bio matraccal és fürdőkáddal ellátva. Jó időben sütkérezhettek a teraszon, vagy átsétálhattok a Hungarospához, melynek főbejárata mindössze 50 méter a szállástól

Ahol senki sem fog zavarni: Napos Tanya Vendégház Szarvas

Ha nem szeretnétek szomszédokat vagy más vendégeket magatok mellé, íme: az egész ház a tiétek lehet! A vendégház falusisas külseje 21. századi felszereltséget takar, és méreteiből adódóan nagyobb családok vagy baráti társaságok is kényelmesen elférnek benne. A legjobb, hogy csupán 80 méterre fekszik a Holt-Köröstől! Csend és nyugalom vesz körül, azonban Szarvas megannyi programlehetőségének hála garantáltan nem fogtok egy percet sem unatkozni. 

15 vízparti szállás, ahol a Körös a kert végében folyik >>

Azúrkék tó, privát stéggel: Dézsafürdős Tóparti Üdülőház Gyékényes

Ha kiléptek a szobából, pár lépésre egy kivételes tisztaságú, égszínkék bányató látványa tárul elétek, melyhez saját stég vezet. Itt ücsörögve igazán jókat lehet beszélgetni, naplementézni, vagy éppen horgászni. A szállás Gyékényesen, a Duna Dráva Nemzeti Park egyik legszebb részén található.

A kertben szalonnasütő és ping-pong asztal is helyet kapott, térítés ellenében pedig a dézsafürdőt is használhatjátok. Tökéletes helyszín ha nyugodt, pihentető vízparti szállás után kutattok!

Luxus a természet lágy ölén: Lotus Glamping Vendégház Tiszalök

Ha a sátrazásról nektek is a didergős éjszakák és a kényelmetlen matracok jutnak eszetekbe, ám mégis vágytok a természetbe, nem vagytok egyedül. De van rá megoldás! A glamping jelentése annyi, hogy kempingezés luxus színvonalon.

Romantikus elvonuláshoz kiváló opció ez az apartman: az esti csillagnézés után bebújhattok a hangulatos sátorba, majd puha ágyon hajthatjátok álomra a fejeteket, miközben elringat a tücsökciripelés hangja. Napközbeni programnak pedig ajánljuk a 10 perc sétára található Feketeszakáll Élményparkot és Strandot!

Legyetek az első vendégek közt!: Botanika Apartman Eger

Biztos jártatok már olyan szálláson, ami bár ízlésesnek tűnt, azért egyértelmű volt, hogy a berendezése látott már szebb napokat. A Botanika Apartman nem ilyen! Mivel frissen nyílt, így vadonatúj és modern, letisztult stílus jellemzi. A teljes felszereltségű apartman 54 négyzetméteres és 4 férőhelyes. Ráadásul mindössze negyedóra sétára fekszik Eger látnivalóktól hemzsegő belvárosától!

Katakombák mélyétől a csillagokig – Eger látnivalói és rejtett kincsei >>

Jacuzzis élmények a vízparton: Tieff Apartmanház Balatonszárszó

A kulcsszó: víz! Az apartmantól 50 méterre már a Balaton hullámzik, a szomszédos utca végében egy ingyenes kis strand is található, játszótérrel. A szálláson pedig kültéri jacuzzi vár, aminek a meleg vize akár a téli ejtőzést is lehetővé teszi. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy négylábú kedvencetek ingyenesen szállásolható el. 

Akár természetközeli, akár vízparti belföldi apartmant kerestek az őszi utazáshoz, a belföldi apartmanok között biztosan fogtok találni kedvetekre valót! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%