Horvátország

Olasz életérzés Horvátország szívében – Pula csak rátok vár!

1 perces olvasási idő

Szívesen meghódítanátok Horvátország egyik legszebb városát, Pulát? Akkor a vakációhoz szükségetek lesz egy minden igényt kielégítő szálláshelyre is. Máris mutatjuk nektek, hol lapulnak a legjobb apartmanok Pula városában, ahol magyar tulajdonosok lesik majd a kívánságaitokat!

Szálláshelyek Pula városában

1. Kétfős kuckó a városnézőknek: Apartman Pula – CIR387

Igényes, kompakt kis apartmanról álmodoztok Pula szívében, mely ideális egy kis városnéző kiruccanáshoz? Megtaláltátok, mert ez az otthonos, légkondicionálóval ellátott, 45 négyzetméteres kis kuckó 2 fő részére tökéletes választás lesz.

Foglaljatok ITT >>

Olasz életérzés Horvátország szívében - Pula csak rátok vár!
Apartman Pula – CIR387

2. Antik hangulatban: Apartman Pula – CIP667

Töltsétek a vakációt az Amfiteátrum árnyékában, egy antik világra hangolt, kellemes apartmanban, melyben két hálószoba, egy fürdő, valamint egy konyha is helyet kapott!

Foglaljatok ITT >>

3. Egy csipet luxus: Hotel Park Plaza Histria Pula ****

Pár lépésre a tengerparttól magasodik a Hotel Park Plaza Histria Pula **** épülete, mely luxus megoldásokkal, kényelmes szobákkal, valamint kiváló, 300 négyzetméteres wellness-részleggel csak arra vár, hogy felfedezzétek. Ráadásul pazar kilátásban lesz részetek, ha ide utaztok.

Foglaljatok ITT >>

4. Medencés lakások: Apartmanok Családok Részére Medencével Pula – 14924 Pula

Jobban kedvelitek az igényes, klímás apartmanokat, ahol még egy hűsítő medence is a rendelkezésetekre áll? Akkor válasszátok ezt a helyet, mely a Saccorgiana strandhoz is elérhető közelségben fekszik.

Foglaljatok ITT >>

5. Gyerekekkel is tökéletes: Apartman Villa Štinjan

Modern, letisztult, 6 férőhelyes apartman található a Kék Zászló- és a Kavicsos strand közelében, ahová megéri vakációt szervezni. A kerthelyiséget pedig a gyerekek is imádni fogják a hatalmas trambulinnak köszönhetően.

Foglaljatok ITT >>

6. Napozás és csobbanás: Hotel Park Plaza Arena Pula*** +superior

Gyönyörű környezetben, ízléses berendezéssel, valamint számos kiváló szolgáltatással találkozhattok, ha felkeresitek a Hotel Park Plaza Arena Pula*** +superiort. Csobbanjatok a hatalmas medencében, napozzatok mediterrán környezetben és sportoljatok bátran a jól felszerelt fitneszteremben!

Foglaljatok ITT >>

7. Jobb, mint otthon: Apartman Pula – CIR375

Az otthon kényelmével és felszereltségével találkozhattok ezen a hívogató szálláshelyen, aminek ti sem tudtok majd nemet mondani. Elvégre ki ne szeretne egy négyfős, meseszép apartmant, mely alig 300 méterre helyezkedik el a kavicsos strandtól?

Foglaljatok ITT >>

8. Nagycsaláddal vagy barátokkal: Apartman Pula – CIR182

Akár 6 fő is kényelmesen elfér az Apartman Pula – CIR182-ben, mely hűsítő klímájával, jó felszereltségével és különleges hangulatával hamar elcsavarja majd a fejeteket. Távozás előtt ne hagyjátok ki a Sergius diadalív megtekintését se! 

Foglaljatok ITT >>

9. Láblógatás mellé aktív időtöltés: Vendégház Pula – CIP751

Kerti sütögetési lehetőségek, pezsgőfürdőzés a szabad ég alatt, remek kis konyha és modern fürdőszoba – mind megtalálható a Vendégház Pula – CIP751 alatt. Igény esetén pedig a környék kiváló programokat kínál a kikapcsolódáshoz: fitneszezhettek, focizhattok és akár túrázhattok is! Sőt! Ha szeretnétek, még kerékpárt is bérelhettek.

Foglaljatok ITT >>

10. Ejtőzés az árnyas fák alatt: Apartman Pula – CIR160

Adjátok át magatokat a mediterrán életérzésnek ebben a csodás apartmanban! A kertet látva ugyanis egyből borospoharat ragadtok és belevetitek majd magatokat az árnyas fák alatt megbújó függőágyba! A két külön hálótérrel kialakított, ízléses belső tereket pedig valósággal imádni fogjátok! 

Foglaljatok ITT >>

11. Medencés szálláshely: Villa Kascuni Pula

A vízi örömök szerelmeseinek jó szívvel ajánljuk a Villa Kascuni Pula-t, ahol akár egész nap pancsolhatnak a hűsítő medence hullámai között, estére pedig klímás, szép apartmanokban hajthatják álomra a fejüket.

Foglaljatok ITT >>

12. Egyedi vakáció: Apartman Pula – CIR308

Eszméletlen kilátással megáldott, különleges elhelyezkedésű apartmant is választottunk a kínálatunkba, melyet – a modern, kifinomult megjelenésnek hála – akár 6-an is birtokba vehettek. Jó szórakozást!

Foglaljatok ITT >>

13. Tágas és jól felszerelt: Apartman Pula – CIR431

Letisztultság, kényelem és jó felszereltség – ezek lesznek az első gondolataitok, amikor beléptek az Apartman Pula – CIR431 ajtaján. A 73 négyzetméteres, 4 fős nyaralóban pedig biztosan lesz elég tere mindenkinek – már csak azért is, mert a társaság egyik fele garantáltan a kristálytiszta medencében fog lubickolni!

Foglaljatok ITT >>

Persze a fentieken kívül még számos szálláshely várja a turistákat Pulában. Érdemes körülnézni a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
67%
Imádom
Imádom
33%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%