Romantikus kikapcsolódásTéli tájolóVárosnézések

Romantikus programok Valentin napra

1 perces olvasási idő

Változatos Valentin napi programra vágytok? Akkor mindenképpen olvassatok tovább, mert összegyűjtöttük nektek, hová érdemes ellátogatni február 14-én.

Intersport Jégpálya – Veszprém

Mi lehetne romantikusabb, mint kéz a kézben korcsolyázni? Ha egyikőtök sem szeretne otthon ücsörögni Valentin napon, próbáljátok ki az Intersport Jégpályát Veszprémben. Ha kellemesen elfáradtatok, a melegedőben ihattok egy finom forró teát. 🙂

Még több információ az Intersport Jégpályáról

Kattints a legjobb veszprémi szállásokért>>

Árpád Fürdő – Székesfehérvár

Ha eltöltenétek kettesben pár napot a királyok városában, ne hagyjátok ki a kellemes hangulatú Árpád Fürdőt sem. Törökfürdő, élménymedencék illetve Arab és Török pezsgőfürdő is vár rátok. Lepjétek meg egymást egy pihentető masszázzsal vagy a szaunavilágot. Ezen a napon szerelmes szaunanappal is kedveskednek a pároknak.

Még több információ az Árpád Fürdőről

Kattints a legjobb székesfehérvári szállásokért>>

Gödöllői Királyi Kastély – Gödöllő

Látogassátok meg együtt Sissi kedvenc kastélyát Gödöllőn és tegyetek egy romantikus sétát a kastélyparkban is. Ha pedig mindketten szeretitek a költészetet, a Bálint napi Balassi est még egy ok, hogy ellátogassatok a kastélyba.

Még több információ a Gödöllői Királyi Kastélyról

Kattints a legjobb gödöllői szállásokért>>

Diósgyőri Vár – Miskolc

Tudtátok hogy a Diósgyőri Vár királynék jegyajándéka volt? Töltsetek el ti is itt egy délutánt, festői környezetben, nézzétek meg a királynéi hálótermet, a lovagtermet, és az éremverdét vagy vegyetek részt egy jelmezes tárlatvezetésen.

Még több információ a Diósgyőri Várról

Kattints a legjobb miskolci szállásokért>>

Demjéni Termáltó – Demjén

Az Egri Korona Borház területén található Demjéni Termáltó ideális helyszín erre a napra. Ha mediterrán élményre vágytok ezen a hideg tél végi napon, itt a helyetek, de természetesen a szauna is rendelkezésetekre áll, ha inkább ezt választanátok.

Még több információ a Demjéni Termáltóról

Kattints a legjobb demjéni szállásokért>>

 

 

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%