Romantikus búvóhelyekBalcsiNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Romantikus villaépületek a Balaton partján

2 perces olvasási idő

Akár a Balaton északi, akár a déli partján sétálunk, lépten-nyomon elegáns és romantikus villaépületekre bukkanhatunk. Szerencsére ezek egy része nincs elrejtve a világ elől, hanem bárki számára kibérelhetők!

Most ezekből a szállásokból mutatunk néhány különleges épületet a teljesség igénye nélkül.

Villa Marica Lábdihegy Badacsonytördemic

Villa Marica Lábdihegy Badacsonytördemic

A Villa Marica a Badacsonytól 3 km-re, a vulkanikus bazalthegy lábánál, festői, romantikus környezetben, a parttól mindössze 200 m-re fekszik.

A század elején épült és 1991-ben felújított villaépület 5 légkondicionált szobával várja a vendégeket. Minden szobához külön zuhanyzó és WC tartozik.

További részletek és foglalás >>

The Pearl of Balaton Villa Szigliget

200 méterre a Balatontól csendes, nyugodt környezetben várja vendégeit a hangukatos villaépület. A szálláshely 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, tágas nappalival és konyhával rendelkezik, mely teljes felszerelésével teszi kényelmessé pihenni vágyó vendégeink nyaralását.

A környék kiváló kirándulási lehetőségeket kínál, a szigligeti vár és múzeum innen 2 km-re található.

Még több fotó a hangulatos villáról >>

Villa Gracia Balatongyörök

Villa Gracia Balatongyörök

A Villa Gracia vendégház 6 szobájával, közösségi terével, wellness részlegével és nagy udvarával , hangulatos kertjével minőségi feltöltődést és szórakozást kínál.

Balatongyörök az északi part nyugati csücskében helyezkedik el. Keszthelytől mindössze 7, Badacsonytól pedig 15 km-re található. A falu a közelmúltban már másodszor nyerte el az Európai Virágos Városok és Falvak versenyén az aranyérmét. A szállás egy karnyújtásnyira, alig 200 méterre van a strand főbejáratától, így egy rövid sétával könnyedén megközelíthető.

További részletek >>

Villa Oliva Zamárdi

Csupán pár perc sétára a Balatontól találjuk a Villa Olivát, ahol csendes szobák, a villakert hűs mikroklímája, élményelemes medence igazi feltöltődést biztosítanak. A villa egész évben várja felnőtt vendégeit, és 12 évnél idősebb gyermekeket!

Az emeleti lakosztályok egy hálószobával, felszerelt konyhával és terasszal rendelkeznek. Egyik emeleti szobában romantikus berendezési elem a kétszemélyes fürdőkád. A hálószobák átrendezhetőek, ágyai igény szerint széthúzhatóak.

Foglalj szállást a Villa Olivába >> 

Villa Zsófia Balatonfüred

Villa Zsófia Balatonfüred

Balatonfüred üdülőövezetében, a strandhoz és a sétányhoz közel találjuk a Villa Zsófiát. A kertben feszített víztükrű, fűthető medence, infraszauna és jakuzzi áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanok klimatizáltak, parkolási lehetőség a zárt udvarban van.

Még több információ a szálláshelyről >>

Balatoni Panoráma Villa Balatonalmádi

Balatoni Panoráma Villa Balatonalmádi

Strandhoz és központhoz közeli, de mégis csendes helyen lévő, különleges villaépület várja a pihenni vágyókat Balatonfüreden. A 9 szobával rendelkező villa az egykori klasszikus balatoni fürdőházak különleges stílusában épült.

 Egyedülálló, több száz négyzetméteres panorámás teraszrendszer áll a vendégek rendelkezésére.

További fotók a csodálatos panorámájú villáról >>

Anna Villa Keszthely

Anna Villa Keszthely

A keszthelyi Anna Villa a századfordulós nagypolgári életérzést mutatja be. A szálláshely a Helikon ligetben helyezkedik el, zöldövezeti környezetben, közel a belvároshoz (a Főtér 900 méter) és a Balaton parthoz (a városi strand 500 méter).

Az Anna villa 4 romantikus, egyedi hangulatot árasztó korhű bútorral berendezett, klimatizált szobával rendelkezik és egy tágas, klimatizált földszinti lakosztállyal. A nagypolgári életérzést árasztó tágas, világos és nagy belmagassággal rendelkező szobák sajátos hangulatot árasztanak. Eredeti gipsz stukkók, kristálycsillárok díszítik a szobákat.

Foglald le most keszthelyi szállásod >>

The Beach House Villa Zánka

The Beach House Villa Zánka

Közvetlenül a vízparton, saját partszakasszal és stéggel rendelkező villaépület várja a vendégeket Zánkán. A szálláshely 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. A földszinten kényelmes nappali, konyha, étkező és fürdőszoba található, valamint az étkezőből nyíló terasz, az emeleten előtér, két hálószoba és fürdőszoba kapott helyet.

A házhoz saját partszakasz tartozik, ahol fürödni, horgászni lehet, de ha valaki a strandra menne inkább, az is csak 150 méter.

További részletek és foglalás >>

Csillag Villa Balatonalmádi

Csillag Villa Balatonalmádi

A Csillag Villa Balatonalmádi Káptalanfüredi részén, 11 km-re Balatonfüredtől, rendkívül hangulatos, nyugodt környezetben található. 1000 m2-en hatalmas tölgyfás, szinte erdőszerű kerttel várja a kikapcsolódni vágyókat. Az épület az 1930-as években épült, formája, patinája maradt az eredeti, azonban teljes felújításon esett át 2016-ban.

A szálláshelyen 5, különböző igényekre szabott apartman közül lehet válogatni. A lakrészek teljesen felszereltek, külön fürdőszobával rendelkeznek (zuhanyzóval, wc-vel, hajszárítóval).

Szállásfoglalás >>

Villa Rosa Balatonfüred

Villa Rosa Balatonfüred

Balatonfüred történelmi központjában, a kikötőtől gyalog 4 percre, a Zsigmond utcai Bergmann Cukrászdával szemben található ez a hangulatos, frissen felújított, szépen berendezett villa a harmincas évekből.

A tágas, külön bejáratú szobák, két fürdőszoba, a kert nagy terasszal, a mázas cserépkályha, az oszlopos fedett terasz, valamint saját kocsibeálló (3 autó fér be) teszik kényelmessé és otthonossá a nyaralást.

További részletek >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%