Téli tájolóCsaládi kiruccanásHegyek-völgyek

Sípályák Magyarországon a téli sportok szerelmeseinek

1 perces olvasási idő

Végre megérkezett az igazi téli idő és vele a hóesés is. Ha hétvégi kikapcsolódást kerestek a családdal, hogy együtt örülhessetek a havazásnak a gyerekekkel vagy a téli sportok kedvelői vagytok, programajánlónkból kiválaszthatjátok a legideálisabb helyszínt.

Bánkúti Síklub

A bánkúti sípálya a Bükki Nemzeti Park területén helyezkedik el, mely az év minden időszakában kedvelt kirándulóhely. 6 különböző nehézségű pályán tesztelhetitek a sí tudásotokat, valamint a kezdők számára is rendelkezésre áll két tanulópálya. A téli időszakban amatőr sí és snowboard versenyeken is részt vehetnek a legügyesebbek, de azok sem csalódnak akik inkább szánkózni szeretnek.

A legjobb szálláshelyek Bánkúton>>

Még több Bánkút környéki program ide kattintva

Intersport Síaréna – Eplény

7984 méter hosszú pályarendszeren, 16 útvonalon hódolhatnak szenvedélyüknek a téli sport szerelmesei. Az eplényi síarénában található az ország leghosszabb, megállás nélkül síelhető szakasza. A Nitro Snowparkban a freestyle síelés kedvelőinek kedveskednek izgalmas ugratókkal. Eplényben ráadásul esti síelésre is adott a lehetőség, ez pedig igazán különleges élmény, sőt hazánk első 4 üléses felvonóját is kipróbálhatjátok.

A legjobb szálláshelyek Eplényben>>

Még több Eplény környéki program ide kattintva

Zemplén Kalandpark – Sátoraljaújhely

A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban minden évszakban garantált az adrenalinban gazdag élmény. 3 sípálya is várja a sportolni vágyókat, és nem csupán télen, hiszen itt található Magyarország leghosszabb és legszélesebb műanyag sípályája. A pályák mellett büfék, melegedő és egy egyedülálló símúzeum is található. A libegő állomásánál jégkorcsolyapálya áll a rendelkezésetekre.

A legjobb szálláshelyek Sátoraljaújhelyben>>

Még több Sátoraljaújhely környéki program ide kattintva

Kékestetői Sícentrum

Azt ugyan mindenki tudja, hogy az ország legmagasabb pontja a Kékestető, viszont ha azt is szeretnétek megtapasztalni, milyen érzés lecsúszni innen, irány a Mátra. Az enyhe lejtésű pálya a síeléssel ismerkedők számára is ideális. Érdemes kipróbálni az éjszakai siklást is ebben a hangulatos és lélegzetelállító környezetben. Ha pedig megpihennétek, térjetek be az alpesi hangulatú körbárba egy meleg teára vagy forralt borra.

A legjobb szálláshelyek a Mátrában>>

Még több program a Mátrában ide kattintva

Dobogókő Sícentrum

A dobogókői sípálya 1923 óta várja a sportolni vágyókat. Meredek és enyhe lejtésű szakaszokat egyaránt találtok itt, így kezdők és gyakorlott síelők is kedvükre szórakozhatnak. A pálya tetején a Makovecz Imre tervei alapján épült Zsindelyes Vendéglőben nyílt tüzes kandalló és melegkonyhás büfé várja a melegedni vágyókat.

A legjobb szálláshelyek Dobogókőn>>

Még több Dobogókő környéki program ide kattintva


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%