Romantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásTéli tájolóWellness + Hotelek

Wellnesshotelek jacuzzival – nem csak Valentin-napra!

2 perces olvasási idő

Minden év február 14-én ünnepeljük a Valentin-napot, ami remek alkalom arra, hogy ajándékkal lepjük meg kedvesünket. Ha kifogytál az ötletekből és tárgyi ajándékok helyett inkább élményt adnál, válassz wellness pihenést! Magyarország legjobb wellnesshotelei kitűnő szolgáltatásokkal várnak: legyen szó szaunáról, páros masszázsról vagy egy pihentető pezsgőfürdőről (jacuzzi), a romantikus élmény garantált!

jacuzzi, wellness

TIPP: Foglald le 2019. február 24-ig a romantikus wellnesspihenést és előfoglalási kedvezményben részesülsz!

További részletek és infók a 100 % garanciáról >>

Wellnesshotelek, ahol jacuzzi (is) található

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza ****+superior

Mátra, hotel, wellness, jacuzzi
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza ****+superior

A festői környezetben fekvő mátrai hotelben 1200 m 2-es, kétszintes AMETHYST SPA várja a vendégeket. A wellnessrészlegen két beltéri élménymedence, egy kültéri medence, melynek üzemelése szezonális (tavasztól őszig), szauna világ, élményzuhanyok és gőzkamra található.

Tovább a szálloda oldalára >>

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

visegrád, hotel
Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról: „Nagyon szép környezetben helyezkedik el. A hotel dolgozói segtőkészek, pontos tájékoztatást adtak minden kérdésünkre. A konyha választékos és nagyon ízletes, valamint az étterem rendkívül impozáns. A wellness részleg kielégít minden elvárást.” 

Tovább a Silvanus Hotel oldalára >>

Komló Hotel Gyula ****

gyula, hotel
Komló Hotel Gyula ****

Az Art deco stílusban épült hotel Gyula igazi ékköveként a Fő tértől pár méterre helyezkedik el. A híres gyulai gyógyvíz egészségre gyakorolt hatását már egy pár perces séta után élvezheted is, hiszen a Várfürdő mindössze 800 méterre helyezkedik el. De ha inkább a szállodában maradnál, beltéri jacuzzi, finn szauna és dézsafürdő is rendelkezésre áll.

Még több fotó a gyulai szállásról >>

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Parádsasvár, kastélyszálló, jacuzzi
Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Vendégértékelés a szallas.hu oldalról:
A szállásunk kiváló volt, csodálatos ételeket kóstolhattunk, remek túrákat tehettünk, mert a letöbb túraútvonal könnyen megközelíthető. Rossz idő esetén a hotelben is remek időtöltésben volt részünk, szuper wellness részleget és egy klassz szabadulószobát is biztosít a hotel. Csak ajánlani tudom.” 

Kattints a további részletekért! >>

Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****+superior

Egerszalók, hotel, jacuzzi, wellness
Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****+superior

Az egerszalóki sódomb közvetlen szomszédságában elhelyezkedő szállodában 10000 m2 alapterületű wellness részleg található, ahol a különleges szaunák mellett termálmedence, élménymedence, jacuzzi, Kneipp taposómedence, valamint gyermekmedence is várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

Tölts el egy romantikus hétvégét Egerszalókon! >>

Hotel Piroska Bükfürdő ****

Bükfürdő, hotel
Hotel Piroska Bükfürdő****

A családias hangulatú, 88 szobás Hotel Piroska**** Bük minden korosztály számára felhőtlen kikapcsolódást ígér. A szálloda hangulatos épületkomplexumában saját élményfürdő (beltéri élménymedence, szezonális kültéri medence, gyermekwellness), szaunavilág (finn-, bio-, infraszauna, tepidárium, gőzfürdő), gyógyászati részleg, sokszínű wellness- és programkínálat is garantálja az idelátogatók felhőtlen pihenését és szórakozását.

Még több fotó a bükfürdői szállodáról >>

Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

hévíz, hotel, wellness
Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról:
„Istenien éreztük magunkat. Jóformán ki se kell mozdulni innen, mert egy helyen megvan mindaz, amire vágyik az ember. A wellness nagyon szép és nagy, a személyzet csillagos ötös, az ételek és azok mennyisége úgyszintén. Sok helyen voltunk már, de innen igazán kipihenten értünk haza.” 

További részletek a hévízi szállodáról >>

Hunguest Hotel Pelion Tapolca ****+superior

Tapolca, hotel, jacuzzi
Hunguest Hotel Pelion Tapolca ****+superior

A szálloda Tapolca belvárosában, közvetlenül a légúti megbetegedések gyógyítására kiválóan alkalmas barlang fölött található, egy négyhektáros parkban. Európában egyedülálló, hogy a szállóvendégek a hotel épületéből közvetlen folyosón keresztül juthatnak a gyógybarlangba. A vendégek emellett kedvükre használhatják a szálloda wellness szolgátatásait is, pl. a termálmedencét, élménymedencét, jacuzzit vagy a kültéri medencéket, aki pedig inkább a saját szobájában élvezné a pezsgőfürdőt, a 4 lakosztály egyikében azt is megteheti.

Kattints további részletekért >>

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló ****

hajdúszoboszló, hotel
Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****

Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról:
Nagyon kedves, udvarias és segítőkész személyzet, finom ételek, jó elhelyezkedés (pár perc sétára van a fürdő, valamint éttermek, boltok), közvetlen átjárás a fürdőbe, tisztaság a szobában és az egész épületben, jól felszerelt szoba. A wellness szuper: szaunával, sókamrával, jacuzzival. Összességében nagyon tetszett minden és szívesen visszatérünk máskor is!”

Még több fotó a különleges szállodáról >>

Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét ****

kecskemét, hotel
Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét ****

A kecskeméti hotel 87 geotermikus energiával működő fal- és padlófűtéssel-hűtéssel ellátott kétágyas szoba, illetve pezsgőfürdővel felszerelt lakosztály nyújt kényelmes pihenést egész évben. A teljes ellazulást és kikapcsolódást biztosítja a vendégek számára a wellness részleg, ahol jacuzzi, feszített víztükrű medence, Kneipp-taposó, melegített pad, finn- és infraszauna, gőzkabin, sókamra, infraszolárium élménytusoló valamint külön térítés ellenében különféle masszázsok segítik elő a testi-lelki felfrissülést.

Tovább a wellness szálloda oldalára >>

A fenti hoteleken kívül további szálláshelyek vállalnak 100 % garanciát a szolgáltatásaikért. Válaszd ki a számodra legjobb helyet és foglald le wellness pihenésed február 24-ig előfoglalási kedvezménnyel! Az akcióban szereplő további hotelek listája >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%