Programok hétvégéreCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásWellness + Hotelek

Strandoljatok idén is a Strandok Éjszakája alatt!

1 perces olvasási idő

Idén is lesz Strandok Éjszakája! Július 31-én, immár 12. alkalommal kerül megrendezésre az év egyik legjobban várt eseménye, amikor nem csak éjszakába nyúlóan strandolhatunk, de országszerte sokszínű programokkal várnak a magyarországi strandok, aquaparkok és fürdők. A meghosszabbított nyitvatartásnak köszönhetően kipróbálhatjuk, hogy milyen a csillagok alatt a habokba merülni, pezsgőfürdőből élvezni egy koncertet, sőt 2021-ben még tűzijátékot is nézhetünk a medencéből! Nem maradnak el a már hagyományosnak tekinthető zenés műsorok sem, több helyen sztárfellépők és DJ-k gondoskodnak a hangulatról, de szaunaszeánszok, csúszdaversenyek és fürdőmozi is színesítik az idei programkínálatot. Július 31-én számos strand kedvezményes belépőjegy árakkal várja a fürdőzőket, amik sok helyen akár hajnali 2 óráig tartó csobbanást is biztosítanak.

Strandok Éjszakája

7 strandajánló a Strandok Éjszakája eseményre

Csobbanj és bulizz Budapesten az Aquaworldben

Fantasztikus Hawaii estével várja az éjszakai fürdőzőket Közép-Európa legnagyobb fedett szálloda- és élményfürdő együttese, az Aquaworld. Dj, táncosok, koktél show és szaunaszeánszok fűszerezik meg a strandolást szombaton. Sőt nem csak a lubickolás szerelmeseinek kedvez a fürdő, a csúszdák is használhatóak lesznek az este folyamán.

Még több élmény az Aquaworld Resortban >>

Aquaworld Budapest

Strandok Éjszakája az Ellipsumban – Miskolctapolca

Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő meghosszabbított nyitvatartással, éjfélig várja a csobbanni vágyókat szombaton! Az este folyamán a Relax csarnok négy beltéri medencéje, valamint egy kültéri ülőmedence áll a vendégek rendelkezésére. A hangulatról Dj Atti gondoskodik, aki különleges fénytechnikával teszi még emlékezetesebbé az Ellipsumban töltött időt. Az italokat akár a Pool medencében is el lehet fogyasztani. A belépőjegyhez ajándék Welcome Drink jár.

Szállások az Ellipsum közelében >>

Ellipsum Élmény- és Strandfürdő

Éjszakai aquaparkozás az Aquaticumban – Debrecen

A debreceni Aquaticum Strand meghosszabbított nyitva tartással, 19:00-tól éjfélig várja a látogatókat. Az eseményre a napközben megváltott jegyek érvényesek, a jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel. A kifogástalan hangulatot az óriáscsúszdák, a kalandmedencék, az ugróplatform és a fölé 12 méter magasan megépített üvegaljú medence fokozzák. Amennyiben esik az eső, a program a Mediterrán Élményfürdőbe költözik.

Szállások az Aquaticum közelében >>

Debreceni Aquaticum

Zalakarosi Fürdőparty

Szombat 21:00 órától egészen vasárnap 02:00-ig fergeteges bulival várják az esti fürdőzőket a Zalakarosi Fürdőben. Az élőzenéről DJ Bony gondoskodik az este során, a felhőtlen élményekért pedig a csodálatos beltéri és kültéri medencék felelnek. A tökéletes kikapcsolódásból természetesen a Szaunavilág sem hiányozhat, mely szintén meghosszabbított nyitvatartással üzemel az éjszakán.

Szálláshelyek a fürdő környékén >>

Zalakarosi Fürdő

Tüzes éjszaka a Hungarospa-ban – Hajdúszoboszló

Egy parádés éjszaka, ahol a fürdőzés mellett a zene, a buli és a tánc van az előtérben. Az este folyamán a hullám medence este is használható lesz, de 22.30-tól Tűzvarázs tűztánc show és zenés lézerfényjáték fokozza az élményeket a hajdúszoboszlói Hungarospa-ban.

Elérhető szállások Hajdúszoboszlón >>

Strandok Éjszakája
Hungarospa Hajdúszoboszló

Pezsdítő este Cserkeszőlőn- Cserkeszőlői Fürdő és Gyógyászati Központ

Az éjszakai fürdőzés 21:00-kor kezdődik, és egészen 1:30-ig tartanak nyitva az I. II. és III. számú gyógymedencék, az úszómedence és a hullámmedence. A Cserkeszőlői Fürdő sztárvendége Peat Jr., aki 22:00-tól 1:00-ig felel a jó hangulatért. A büfé az este folyamán végig nyitva tart.

Szállások Cserkeszőlőn >>

Cserkeszőlői Fürdő és Gyógyászati Központ

Fürdőmozi a makói Hagymatikum Fürdőben

A Hagymatikum sem marad ki az idei Strandok Éjszakájából. Itt is számos zenei és fürdős program vár titeket késő estig, sőt idén fürdőmozi és különleges szaunaszeánszok is színesíti a programkínálatot. A fürdő éjfélig tart nyitva.

Mesés szállások a Hagymatikum közelében >>

Makói Hagymatikum Fürdő

+1 tipp: Barlangfürdő, Miskolctapolca

Ugyan a Barlangfürdő a Strandok Éjszakája rendezvényhez nem csatlakozott idén, de július 24-től minden második hétvégén meghosszabbított nyitvatartással, 19:30 és 23:30 között zenés éjszakai fürdőzéssel és tematikus szaunaprogrammal várják az esti kalandot keresőket. 

Miskoltapolcai szállások >>

Strandok Éjszakája
Strandok éjszakája Miskolctapolcán

Még több vizes élményre vágysz a nyáron? Válogass megannyi medencés szálláshely között >>

Ez csak 7+1 a számos Magyarországi fürdő közül, ismerjétek meg és fedezzétek fel a sokszínű hazai fürdőkultúrát, termál- és gyógyfürdőket:

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%