Vízparti szállásokCsobbanóhelyek

Szuper vízparti szálláshelyek, saját stéggel

2 perces olvasási idő

Közvetlen vízparti szállásról ábrándoztok, ahol saját stégről csobbanhattok, pecázhattok vagy pattanhattok csónakba? Akkor nem kell tovább keresgélni, mert mi tudjuk, hol találjátok ezeket a nagyszerű helyeket. És nem is rövid a listánk, íme 18+1 vízparti szálláshely Magyarország minden tájáról.

Szuper vízparti szálláshelyek, saját stéggel 

1. Mesebeli kuckó: Kákafoki Nyaraló, Szarvas

Csodás természeti környezetben egy igazi kis ékszerdoboz rejtőzik Szarvason. A 40 négyzetméteres, felújított víkendház összesen 6 főt tud fogadni. A stégen pedig sütögetni, valamint napozni is tudtok.

Foglalj ITT! >>

2. A vintage jegyében: Tóparti Üdülőház, Gyékényes

Akár négyen is elfértek ebben a remek gyékényesi házikóban, melynek vintage hangulata hamar magával ragad majd titeket. Huppanjatok bele a hintaágyba és élvezzétek a gyönyörű kilátást!

Foglalj ITT! >>

3. Varázslat a levegőben: Madárfészek Apartman, Kál

A hatalmas panorámaablakoknak köszönhetően a 8 fős káli Madárfészek Apartmanból akár tévézés közben is szemmel tarthatjátok a tó mellett hintázó és csúszdázó gyerekeket. Lazítsatok egy modern, takaros szálláson!

Foglalj ITT! >>

4. Teljes nyugalom: Stéghouse Kis-Duna Üdülőház, Dömsöd

Ebben a 6 fős, légkondicionált nyaralóban valóban átélhetitek a természet közelségét. A kertben grillezni és bográcsozni is lehet, míg a szemközti nádasba nyúló stégen akár egész nap hódolhattok a horgászat örömeinek.

Foglalj ITT! >>

5. Barátságos hangulat: Vivien Vendégház, Berekfürdő

Egy rövid sétára a Berekfürdői Termál- és Strandfürdőtől bújik meg ez a kiváló, 6 fős vendégház, ahol jól felszerelt konyha, kellemes környezet és saját stég is vár rátok.

Foglalj ITT! >>

6. Vakációhoz tökéletes: Futrinka Vendégház, Baja

Modern és igényes helyet kerestek a vakáció idejére? Megtaláltátok! A Futrinka Vendégházban ráadásul kerékpárt és csónakot is bérelhettek, hogy a szárazföldön és a vízen is bebarangolhassátok a vidéket!

Foglalj ITT! >>

7. Pár lépés a csobbanás: Házitó Apartman, Cegléd

Tiszta, kényelmes helyen pihenhettek, ha a Házitó Apartmanba foglaltok, melynek teraszáról már csak pár lépést kell megtennetek, hogy csobbanni is tudjatok. A fantasztikus verandáról pedig felbecsülhetetlen érzés lesz elkortyolgatni a reggeli kávét… 

Foglalj ITT! >>

8. Elképesztő panoráma: Tóparti Vendégház, Orfű

Egyszerű és nagyszerű a 8 fő befogadására alkalmas Tóparti Vendégház, ahol jól felszerelt, tágas konyha, valamint panorámás tűzrakóhely is van. 

Foglalj ITT! >>

9. A szabadság íze: Magyaros Apartman, Gyékényes

Mindenhez közel, a Gyékényesi-tó mellett magasodik ez a kedves kis apartman, melynek stégjéhez vízibicikli és csónak is tartozik.

Foglalj ITT! >>

10. Minden egyben: Kamilla Vízparti Nyaraló, Gyomaendrőd

Szépen berendezett, igényes nyaralóról fantáziáltok a vízparton? Akkor ne keressetek tovább, mert itt kényelmes ágyakkal, hangulatos kandallóval és praktikus konyhával is találkozhattok.

Foglalj ITT! >>

11. Egy csipet wellness: Franz Berg Apartman, Tököl

Hatalmas terasz, pezsgőfürdő, szauna egy helyen? Nem lehetetlen! A Franz Berg Apartmanban ugyanis mindezt megtaláljátok… és még sokkal többet is!

Foglalj ITT! >>

12. Horgászok kedvence: Tóparti Vendégház Börzsöny, Bonyhád

Sűrű erdő öleli körül ezt a szép vendégházat, melyben akár 12-en is kényelmesen elfértek. A figyelmes és kedves házigazdák pedig lesik minden kívánságotokat.

Foglalj ITT! >>

13. Lombkuckó a tó közepén: Kán Csodavilág Vendégház, Hetvehely

Egy takaros porta, ahol az autentikus és modern megoldások mesterien elegyednek. A kerti tó kis szigetén pedig lombkuckó várja a gyerekeket. 

Foglalj ITT! >>

14. Privát fürdőzések: Megtart-lak Villa, Balatonszárszó

Béreljétek ki ezt az exkluzív nyaralót, melyben 7-en is kényelmesen elfértek és adjátok át magatokat privát fürdőzés élményének, amit a saját stég nyújt! 

Foglalj ITT! >>

15. Fenséges látkép: Ligetszépe Vendégház, Békésszentandrás

Töltődjetek fel az ízléses és elegáns Ligetszépe Vendégházban, melynek teraszáról pazar kilátás nyílik a kristálytiszta Kákafoki holtágra. Nektek már csak csobbanni kell!

Foglalj ITT! >>

16. Családi vagy baráti nyaraláshoz: Intertranscoop Lake House, Vámosszabadi

Komfortos, 8 fős faházról álmodoztok, ahol a saját stég is adott? Nos, a Intertranscoop Lake House pont ilyen!

Foglalj ITT! >>

17. Az Alföld titka: Tiszaug Apartman, Tiszaug

Töltődjetek fel az Alföldön, idilli természeti környezetben. A klímás Tiszaug Apartman ugyanis összesen 8 főt tud fogadni, a kert pedig valóságos paradicsom, ahol a medencétől a sütögetési lehetőségig minden adott.

Foglalj ITT! >>

18. A hely, ami magával ragad: Ady Apartman, Orfű

Hűsítő klíma, kényelmes berendezés, fedett terasz és saját móló is tartozik az orfűi Ady Apartmanhoz. Nézzétek meg!

Foglalj ITT! >>

+1 Strandon alvás: Lupa Camping, Budakalász

A homokos Lupa strandon akár ott is alhattok, ha szeretnétek tovább fokozni a teljes lazítás élményét. Töltsétek az éjszakákat a 2 fős vagy a 4 fős, hangulatos bungalow-kban!

Foglalj ITT! >>

Még több belföldi szálláshelyet keresel? Nézz körül a szallas.hu oldalán, ahol nem csak a vízparti szálláshelyek között tudsz válogatni! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
78%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
22%