Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációTavaszi zsongás

Exkluzív köntösben fogadja vendégeit több mint egy éves szünet után újra a SunGarden Wellness & Family Hotel

1 perces olvasási idő

Egy éves kihagyás után májustól újra visszatér az élet a siófoki Hotel SunGarden falai közé. Noha az élet az elmúlt hónapok alatt is pezsgett a járványhelyzet ellenére a hotelben, de nem úgy, ahogy azt a szálloda falai, munkatársai és vendégei megszokhatták. Az elmúlt 14 hónapban több száz szorgos kéz dolgozott azon, hogy Siófok szíve-csücske, a Balaton partjától szinte karnyújtásnyira található, platánfákkal szegélyezett Batthyány utca 60 szobás wellness szállodája új, exkluzív köntösbe bújhasson.

Új, exkluzív köntöst kapott a SunGarden Wellness & Family Hotel

Harmónia árad a SunGarden minden szegletéből. Színekben, anyagokban, formákban.

Természetes színek és anyagok dominálnak a szálloda egész területén. A Föld, a Nap és a víz színei kapták a legnagyobb szerepet, ami a hangulatot illeti. A szobákra szinte rá sem lehet ismerni, hiszen az eddigi élénk színek helyébe pasztellszínek kerültek, a szobákba pedig az erkélyeken, franciaerkélyeken keresztül rengeteg természetes fény árad, valamint a modern és exkluzív megoldások mindenhol jelen vannak. A hotel szobáira továbbra is jellemző a tágas tér. Újdonságnak számít, hogy a korábban szinte csak kétágyas szobákkal rendelkező SunGardenben kialakításra kerültek családi szobák is, lakosztályai pedig még hangulatosabb miliőben várják a vendégeket. Az exkluzivitás azonban nem ér véget a szobákban

Megszépült, megújult szinte minden négyzetcentiméteren

Wellness szálloda lévén, a legnagyobb hangsúlyt talán a wellness világ kapta, mert hát mi is lenne egy wellness hotel szíve, mint a csobbanások és a lazítás élményekkel teli színtere! A közkedvelt élménymedence új elemekkel egészült ki, a jacuzzi pezsgése egyszerre 10 főt is képes ellazítani, a csöppségek májustól saját pancsolóban élvezhetik a bébi-wellnesst, de a legnagyobb újdonság a szabadtéri napozómedence és az azt körülölelő relax tér, amit gondosan megtervezett kert ölel körül. Megújultak a szálloda szaunái is, s bár lehet, hogy a forró nyárban nem a szaunák és a gőzfürdő lesz a főszereplő a családi nyaralás során, de javasoljuk, hogy ezek kipróbálása nélkül ne menjen haza senki! Aztán, ha megvolt a fürdőzés, ráadásul a napfürdő is kellőképpen kiszívta a testet-lelket, kényeztető, frissítő masszázsra is van lehetőség, illetve Juice bár is gondoskodik a vendégek újbóli feltöltődéséről.

Természetesen a szálloda közösségi terei; a hall, az étterem és a SunGarden Café sem maradt ki a sorból, ami a megújulást illeti. Mondhatjuk, hogy szinte teljesen felfordult a világ ezekkel is. Ami megmaradt, az a finom ételek a megújult büféasztalon (a tejbedara is a reggeli része marad), a színes koktélcsodák és habos kávék a kávézóban, ami mostantól már éjszakába nyúlóan áll a vendégek rendelkezésére, illetve a vendégszeretet, ami miatt (is) a SunGarden közkedvelt szállodáink egyike.

MEGNÉZEM A SZABAD SZOBÁKAT >>

Ha már kívül, belül, akkor tudatosságban is…

A hotelban a megújulás érintette a családbarát hozzáállást és a környezetvédelemhez való viszonyulást is, aminek a szálloda tulajdonosa elkötelezett híve. Ennek köszönhetően napelemek kerültek a szálloda tetejére, kiépítettek elektromos autó töltőállomást is, a család- és gyermekbarát szolgáltatások mellé pedig játszószoba, szabadtéri játszótér, családos parkolók kerültek kialakításra.

SunGARDEN, avagy a névadó kert

Bár az épület valóban kívül, belül új, exkluzív köntösbe bújt, jó hír azoknak, akik már jártak a szállodában, hogy a gyermekek és felnőttek által is imádott kert, közepén az aranyhalakkal és sokszor a partján napozó teknősökkel, a kertet behálózó kis ösvényekkel, a mindenkit felcsigázó petanque pályával továbbra is a nyugalom szigeteként tündököl a ház körül.

Amennyiben a járványhelyzet is lehetőség teszi, a SunGarden Wellness & Family Hotel május 10-től tárt kapukkal, valamint a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel, a higiéniai előírásokra fokozottan odafigyelve, azaz a biztonságos vendégfogadásra felkészülve fogadja régi és új vendégeit.

Legyél Te is az elsők között, foglald le mihamarabb a Balaton parti nyaralásodat! >>


(Látványtervek: SunGarden Wellness & Family Hotel)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%