Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTippek utazáshoz

Super Week a Szallasguru.hu-n! Nyárindító wellness és belföldi akciós nyaralások

1 perces olvasási idő
szallasguru super week nyári wellness akciók
Super Week a Szallasguru.hu-n! Nyárindító wellness és belföldi nyaralások

Május végét írunk, de még nem foglaltad le a családi nyaralást? Minden barátod azzal riogat, hogy már sehol nem találsz megfizethető áron szállást? Ne higgy nekik, semmiről nem vagy lekésve! Hallgass inkább ránk! 😊 A Szallasguru.hu ugyanis gondol a későn kapcsoló utazókra és egy SUPER WEEK keretében kínál nekik különleges nyárindító wellness és utazási akciókat.

Ha még bizonytalan vagy a nyári úti célokkal kapcsolatban, 2019. május 27. és június 2. között figyeld a Szallasguru.hu oldalát és foglald le belföldi nyaralásod – szuper áron!

szallasguru super week

Super Week – nyárindító wellness akciók

Hegyvidéki pihenésre vágysz? Akkor irány a Mátra és a mátraszentimrei Hotel Narád & Park vagy a Residence Ózon Hotel! Neked a Balaton a riviéra? Balatonfüreden az Anna Grand Hotel csak téged vár! Minden vágyad, hogy panorámás medencében úszkálj? A visegrádi Silvanus Hotelben megvalósulhat az álmod!

De ha még mindig nem tudod, hova szeretnél utazni, az alábbi ajánlatok talán segítenek a döntésben.

Csodás panoráma, biztos feltöltődés Visegrádon, a Silvanusban

Nehéz felülmúlni a visegrádi Silvanus Hotel panorámáját, amely nem csak a szobákból és a teraszról, hanem a kültéri medencéből is élvezhető. Ha a képeknek nem hiszel, győződj meg róla saját magad és foglald le a 2 fő részére szóló csomagot hihetetlenül kedvező áron!

Csomag ára: 83 000 Ft helyett 63 500 Ft

Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

Kényeztetés felsőfokon! Csodás wellness napok Egerben

Választhatsz, hogy a Hotel Eger modern stílusban berendezett standard 2 ágyas szobájában vagy a Park Hotel barokk stílusban berendezett classic típusú franciaágyas szobájában töltenél el egy romaniktus hétvégét. A Hotel Eger & Park ajánlata nem csak hétvégén, hanem ünnepnapokon és kiemelt időszakokra is foglalható. Közeleg a pünkösd (mi szóltunk) 🙂

Csomag ára: 120 600 Ft helyett 52 990 Ft

Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

3 napos nyári vagy őszi pihenés a Mátrában

Nem csak nyáron, hanem ősszel is felhasználható a mátraszentimrei wellness csomag, amelyhez most 20 % kedvezmény jár a masszázsok díjából. Korlátlan wellness, kristálytiszta hegyi levegő, ingyenes teniszpálya-használat a Hotel Narád & Park-ban… Ki tud egy ilyen ajánlatnak ellenállni?

Csomag ára: 108 500 Ft helyett 56 900 Ft

Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

Esztergomi wellness élményfürdőzéssel a Portobello Hotelben

Az esztergomi Portobello Wellness & Yacht Hotel ajánlata akár szeptember 30-ig is felhasználható! A csomagban a félpanziós ellátás mellett szerepel az Aquasziget Élményfürdő és Wellness világ korlátlan használata, ahol egész napos szórakozást kínál az élménymedence, pihenőmedence, jacuzzi, beltéri csúszda és a gyermekmedence. A Wellness világban szaunák (infraszauna finn-, gyógynövényes-, fény- és rózsa szauna), pezsgőmedencénk és pihenőtereink állnak a vendégek rendelkezésére.

Csomag ára: 74 900 Ft helyett 56 900 Ft

Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

Balatonfüredi wellness kényeztetés az Anna-bálok helyszínén

2020. április 10-ig használható fel az a balatonfüredi csomag, amely a romantikus stílusú Anna Grand Hotel Wine & Vital szolgáltatásaira érvényes. Töltsd el az ősz első napjait a Balaton-parton és élvezd a szálloda 1200 m2-es wellness részlegének minden kényelmét!

Csomag ára: 83 900 Ft helyett 49 990 Ft

Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

Ráckevei wellness és romantika a Duna Relax Event Hotelben

Budapesttől alig egy órányi autóútra található Ráckeve és a Duna Relax & Event Hotel, amely felnőttbarát szolgáltatásokkal, szaunaprogramokkal és az Antik római wellness birodalom szolgáltatásainak akár éjszakába nyúló, korlátlan használatával várja a vendégeket.

Csomag ára: 65 800 Ft helyett 54 900 Ft

Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

4 napos nyaralás az egyik legszebb fürdővárosban, Hévízen

Tölts el három éjszakát a hévízi Hunguest Hotel Helios Anna épületének szobájában és élvezd a szálloda kitűnő szolgáltatásait. A félpanziós ellátás mellé ajándék ebéd jár, emellett kulturális programok, élőzene és korlátlan fürdő, illetve wellnessrészleg használat színesíti a programot.

Csomag ára: 129 000 Ft helyett 82 140 Ft

Csomag tartalma: 2 fő, 3 éj, félpanzió

3 napos tartalmas pünkösdi pihenés Mátraházán

Színes pünkösdi programokkal (pl. díszvacsora, élő zene, kézműves foglalkozások, gyerekelőadások, szauna szeánsz stb.) vár mindenkit a mátraházai Residence Ózon Hotel. A csodás erdei környezetben fekvő szállodában garantált a pihenés és a feltöltődés, ebben segít a kedvező árú csomagajánlat a Szallasguru.hu oldalán.

Csomag ára: 155 000 Ft helyett 129 000 Ft

Csomag tartalma: 2 fő, 2 éj, félpanzió

Válogass kedvedre a fenti csomagok közül vagy nézd meg a Szallasguru.hu további SUPER WEEK ajánlatait! És ne feledd: a nyárindító szuper utazási és wellness akciók kizárólag május 27. – június 2. között (a Super Week alatt) érvényesek a Szallasguru.hu oldalán!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%