Wellness + HotelekCsaládi kiruccanás

Top 20 szállás, ahol 4 év alatt ingyenesen fogadnak gyerekeket

2 perces olvasási idő

Az utazás már önmagában is fantasztikus családi program, de egyes szálláshelyek még tovább fokozhatják ezt azzal a gesztussal, hogy a 4 év alatti apróságoknak ingyenes szálláslehetőséget kínálnak. Ha felkaptátok a lehetőségre a fejeteket, akkor íme egy szuper lista 20 olyan szállásról, ahol a 4 év alatti csemetétek szállásköltségét állják.

Hotel Karos Spa Zalakaros****

A családok kedvence a festői zalai dombok között található Karos Spa Hotel, hiszen rengeteg családbarát szolgáltatást kínálnak azon felül, hogy elengedik a 4 év alattiak költségeit. Nemcsak a baba- és gyerekfelszerelések bekészítésével gondoskodnak a kényelmetekről, hanem az étkezéseknél is figyelnek arra, hogy mindig legyen a kínálatban olyan étel, amelyet minden gyerek imád.

A kertben játszótéren, odabenn pedig a játszószobában tölthetik el a gyerekek az időt. A szálláshely hatalmas, 4000 négyzetméteres wellnessrészlege pedig kicsik és nagyok számára egyaránt felüdülést kínál.

Hotel Wellamarin Zamárdi

Családbarát wellnessélményt kínál a Balaton partján fekvő Hotel Wellamarin Zamárdiban. Itt a pihenéshez a feng shui alapelvei szerint berendezett, gyönyörű szobák legalább annyira hozzájárulnak majd, mint a kétsávos bowlingpálya, az X-box, a squashpálya, a gyertyafényes caldarium, a gőzkabin, az infraszauna és a beltéri, illetve kültéri élménymedencék. A szállás díjmentes a 4 év alatti gyerekek számára.

Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Fedezzétek fel a családbarát kényelmet és szórakozást a Hunguest Hotel Pelionban Tapolcán! A belvárosban található szálloda közvetlenül a híres, gyógyhatású mikroklímával rendelkező barlang felett épült, és direkt összeköttetést biztosít oda vendégei számára.

Amíg a szülők a gyógybarlangban relaxálnak, addig a szálloda vidám kabalaállata, Pocak vidra a gyerekek szórakozásáról gondoskodik a Tapolca Pocak Klubban, ahol játékkal, sportolással és egyéb érdekes elfoglaltsággal tölthetik a legkisebbek az időt. Mindez ráadásul 4 éves korig ingyenesen.

Hunguest Saliris Egerszalók****

A 4 éves korig ingyenes szállás lehetőségét a Hunguest Saliris elképesztő szállodájában is kihasználhatjátok Egerszalókon, ahol minden adott a tökéletes pihenéshez. Az 1900 m2-es vízfelülettel, 17 különböző medencével rendelkező hotel a káprázatos látványt nyújtó sódombok mellé épült.

A vendégek visszajelzése is tanúsítja, hogy a konyhájuk remek: gazdag svédasztalos reggeli és bőséges vacsora vár majd benneteket, ha itt szálltok meg.

Hotel Vital Zalakaros****

A kényelem és vendégszeretet találkozik a Hotel Vital Zalakaros nagyszerű szállodájában. A szállás költségeit 4 év alatti gyerek után itt sem kell kifizetnetek, így a pénztárcátokban is több marad, ha ezt a szállást választjátok. Az igényesen kialakított, nemrég felújított szálloda szobákkal és apartmanokkal is vár benneteket. 

Hotel Narád & Park Mátraszentimre

Pihenjetek az ország tetején kisgyerekeitekkel a Hotel Narád & Park barátságos hoteljében. A családbarát szálloda friss levegőjű,  vadregényes környezetben fekszik Mátraszentimre központjában. A csodálatos panoráma mellett az úszómedence, az élménymedence, a sószoba és a tepidárium is a teljes kikapcsolódást szolgálja a hotelben. 

A kényeztető wellnesskezeléseken túl pedig a gyermekbarát környezet is gondoskodik arról, hogy mindenki jól érezze itt magát. 

HotelM Hajdúszoboszló

Szinte az otthoni kényelmet élvezhetitek a HotelM franciaágyas, kétágyas, illetve családi szobáiban és konyhás apartmanjaiban. Az Európa legnagyobb fürdőkomplexumának számító Hungarospa Hajdúszoboszló árnyékában épült szállodában szintén elengedik 4 éves korig a gyerekek szállás- és étkezési költségeit.

Programok és látnivalók Hajdúszoboszlón >>

Hotel Kapitány Wellness Sümeg

Magyarország egyik legszebb várának tövében vár benneteket a Hotel Kapitány Sümegen. A szállodában keleti hangulatú fürdő, exkluzív wellness-szolgáltatások és rendkívül gazdag programkínálat kényezteti a vendégeket.

Szerdánként és szombatonként kihagyhatatlan élmény a hotel által szervezett történelmi lovasjáték, amelytől kicsiknek és nagyoknak egyaránt leesik az álla. A 4 év alattiak számára itt is díjmentes a szállás.

Vital Hotel Nautis Gárdony**** +superior

A kicsik imádni fogják a Vital Hotel Nautis Gárdony hajó alakú szállodáját. A családi költségvetés pedig a 4 év alattiak díjmentességéért lesz hálás, ha ezt a hotelt választjátok pihenésetek helyszínéül. Fedezzétek fel innen a minden évszakban más arcát mutató Velencei-tavat, és élvezzétek a Vital Hotel Nautis családbarát szolgáltatásait!

Club Dobogómajor Cserszegtomaj*** +superior

A Hévíz határában fekvő Club Dobogómajorban minden a nyugalomról és a pihenésről szól. A Cserszegtomajon található szállás rögtön el fog bűvölni benneteket, ha számotokra fontos a természetközeliség.

Otthonosan berendezett apartmanok, hatalmas és autómentes zöld terület, változatos, feltöltődést nyújtó szolgáltatások, számos sportolási lehetőség és a 4 éves korig tartó díjmentesség biztosan elnyeri majd a tetszéseteket. 

Hotel Experience Élmény és Wellness Szálloda Dédestapolcsány***

Csendes és gyönyörű környéken, a Bükki Nemzeti park szomszédságában Dédestapolcsány településen találjátok a Hotel Experience-et. A hegyek, völgyek, tó, patak, rétek és erdők zöldje övezte szállás is ingyenes a 4 év alattiak számára.

Szalajka Fogadó Szilvásvárad***

Töltsetek kellemes napokat a Szalajka Fogadó évszázados fák alatt megbúvó épületében. A kétágyas szobák és a négyfős apartmanok kisebb és nagyobb családok kényelmét egyaránt kiszolgálják.

A pezsgőfürdő, a beltéri és a kültéri medence pedig a vizes élményeket biztosítja a vendégek számára. A 4 év alatti gyerekek szállásköltségét ők is elengedik.

Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta***

Meneküljetek el a város zajától, és tegyetek hatalmas erdei sétákat a Zemplénben. A csillogó bércen magasodó Vadászkastélyban öt lakosztály, az alatta elterülő Hotelben 23 darab, a hétköznapok minden kényelmével felszerelt szoba, illetve hegyvidéki hangulatú rönkházak és családi apartmanok fogadják a 4 év alatti kisgyerekeket ingyenesen.

Hunguest Hotel Gyula****

Töltsetek pihentető napokat a műemlékekben gazdag, történelmi fürdővárosban, Gyulán. A Hunguest Hotel Gyula a Várkertben, ősfákkal övezett környezetben, a Csónakázó-tó és a Vár szomszédságában, a négycsillagos minősítésű Várfürdővel egybeépítve, barátságos légkörben, változatos szolgáltatásokkal és 4 éves korig díjmentes szállással vár benneteket.

Pangea Hotel Nyíregyháza****

Próbáljátok ki Nyíregyházán, hogy milyen egy állatkert közepén ébredni! A Pangea Hotel ugyanis 38 szobájával a hatalmas Nyíregyházi Állatpark területén kínál pazar szálláslehetőséget. A szobaár így nem is kérdés, hogy tartalmazza a korlátlan belépést a Sóstó Zoo-ba, illetve 4 éves korig a szállás és étkezés költségét is. 

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj****

Bor és wellness vár rátok, ha Badacsonytomajba utaztok, és a Hotel Bonvino nagyszerű szobáiban szálltok meg. A hely specialitásának köszönhetően borvacsorákon és pincelátogatásokon ismerhetitek meg a vidék jellegzetes borait, illetve borbárjában a badacsonyi borvidék legkiválóbb tételeit is megízlelhetitek. Szuper hír, hogy 4 éves korig itt sem kell a gyerekek után fizetni.

Hunguest Hotel Forrás Szeged****

Vidám napokat élhettek át a napfény városában, ha a Hunguest Hotel Forrásban szálltok meg. Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, wellness- és élménykomplexuma, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged közvetlen összeköttetésben áll a szállodával, így a hotel vendégeiként sem a belépőért, sem a 4 év alatti gyerekekért nem kell fizetnetek.

Hotel Alfa Győr***

Szálljatok meg minden látnivalóhoz közel Győrben! A Hotel Alfa a megyeszékhely centrumától 500 m-re, jól frekventált, könnyen megközelíthető helyen található. 4 éves korig itt sem kell fizetni a foglalásért.

Avar Hotel Mátrafüred****+superior

A mindig csodálatos Mátra lábánál, festői környezetben nyújthat számotokra kikapcsolódást Mátrafüreden az Avar Hotel. A több mint 40 éves múltra visszatekintő szállodában a testi-lelki felfrissülést a több mint 1000 négyzetméteren, két szinten elterülő wellness- és spa-oázis biztosítja.

Tündérkert Hotel Noszvaj ***

A szelíden hullámzó dombokat átszelve autózzatok el a mindig friss levegőjű, bájos falucskáig, Noszvajig, ahol a De la Motte Kastély parkjában egy csodaszép, vintage stílusú szállodára bukkanhattok. A fürdőház, a környék látnivalói, a szálloda bája és a gyerekek 4 éves korig tartó ingyenes vendégül látása kitűnő úti céllá teszi a Tündérkert Hotelt.

Látnivalók Noszvajon >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%