Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Ide foglaljatok jövőre! Szálláshelyek, amelyeket felújítanak a covid alatt

3 perces olvasási idő

Új idők járnak, új lehetőségek adódnak – ami azt jelenti, hogy bizonyos szállodák nagyon ügyesen kihasználják a járványhelyzet okozta csökkent vendégforgalmat, és alapos felújításon esnek át. Így mire a covid miatt lezárt szálláshelyek újranyitnak, megújult külsővel, több szolgáltatással és még nagyobb kényelemmel várnak vissza. Míg a szálláshelyek felújítanak, mutatunk 11 szuper wellness hotelt, amelyek minőségben még magasabbra teszik a lécet. Ide érdemes lesz foglalni 2021-ben!

Szálláshelyek, amelyeket felújítanak a covid alatt

Teljesen újjászületik a Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő

A Greenfield Hotel a nyugat-magyarországi termálrégió egyik legjobb szállodája és wellness birodalma – de most még jobb lesz! A szálláshely felújítása 2 fő szakaszban történik, az egyik 2020 végén, a másik pedig 2021 elején, azaz télen és tavasszal zajlik. Először átalakítják többek közt a lobbyt, az éttermet, és a piano bárt, a második fázisban pedig sorra kerül a wellness és spa részleg, a gyermekjátszó, és persze a szobák is. Az esztétika és kényelem mellett olyan gyakorlatias dolgokat is fejlesztenek, mint az energetikai korszerűsítés. 2021-ben tehát mindenképp érdemes lesz lecsekkolni, mert 100%-osan megszépülve várják a vendégeket!

További képeket, vendégértékeléseket és részleteket itt találtok a szállásról >> 

Modernizációs fejlesztések a Globall Hotel Telki egész területén

A Globall Hotel fő vonzereje, hogy remekül ötvözi a nyugodt pihenést az aktív kikapcsolódással, köszönhetően az elképesztően sokszínű wellness részlegnek és a tágas sportlétesítményének. Az eleve magas színvonalat most még tovább emelik: modernizálják a közösségi tereket, a szobák nagy részét, cserélik a bútorokat és burkolatokat, felújítják az öltözőket, lifteket, átalakítják a konferenciaszárnyat – egyszóval mindent felturbóznak. Ha a jövőben wellness hotelt kerestek a fővárosi régióban (mégis csendes helyen a Budai-hegység festői környezetének hála), akkor írjátok fel a Globall Hotelt a listátokra! 

Tovább a szállás oldalára >>

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag: Még jobb minőség a Börzsöny szívében

Természet és wellness rajongók, figyelem! Az erdő kellős közepén lévő Szent Orbán wellness hotel valójában egy hangulatos, hegyvidéki farönk szálloda, igazi főnyeremény. Jelenleg a szálláshely felújításával pedig azon dolgoznak, hogy ez többszörösen is igaz legyen: a részleges munkálatoknak hála a szálloda korszerűbb és kényelmesebb lesz, így 2021-ben feltétlenül térjetek vissza ide! Kettesben, vagy családdal is élvezhetitek a Patakpart wellness részleget, az étterem magyaros ízeit, vagy a madárcsicsergést az erkélyről.

Tudjatok meg többet erről a rendhagyó erdei wellness hotelről! >>

Hunguest Hotel Palota Lillafüred: A tavalyi „Év Szállása” még magasabbra tette a lécet

Ha kedvelitek az exkluzív helyeket, ez az elegáns kastélyszálló tutira tetszeni fog. Pláne 2021-től! A 2019-ben Év Szállása díjjal gazdagodott Hunguest Hotel Palota a közelmúltban jelentős átalakításon esett át. A szobák egy részét és a fürdőszobákat felújították, valamint bővítették a wellness részleg alapterületét és a szolgáltatásokat, például kialakítottak egy „csendes wellness” részleget is. Kandallós lakosztályok, patinás étterem, hangulatos wellness, páratlan erdei környezet – mi kell még? Nézzétek meg élőben a rekonstruált kastélyszállót!

Foglaljatok az új évre a Hunguest Hotel Palotába! >> 

Festői helyen épül az új, négycsillagos hotel: Maria Valeria Hotel Esztergom

2020 végére tervezik a Maria Valeria Hotel építésének befejezését, és jövőre a megnyitását. Jó lesz odafigyelni rá, mert nem akármilyen szálloda ez. A Dunakanyar ölében, a Prímás-szigeten épül, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul az esztergomi Bazilikára. A hotel négycsillagos és nyolcszintes lesz, összesen 149 szobával. Amire még számíthatunk: fitneszterem és wellness részleg, külső terasz, gyerekek számára kialakított játéktér és konferenciatermek. 2021-re már lehet –és kell is– ide tervezni!

Addig is, a többi esztergomi wellness-panorámás szállásra is vessetek egy pillantást >>

Az Esztergomi Bazilika

Kívül-belül megszépül és bővül a SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok

A négycsillagos SunGarden sem ül a babérjain, kihasználják az alkalmat egy alapos felújításra. Hogy mit takar ez? Például megváltozik az étterem színvilága, zöldebbé és látványosabbá válik a szálloda kertje, a szobák új dizájnt és modern burkolatot kapnak, megújulnak a fürdőszobák, kényelmesebbek lesznek az ágyak. Na és a lényeg: a wellness részleg, ahol a medencék nem csak megújulnak, de a számuk is nőni fog, ráadásul külön figyelmet fordítanak arra, hogy minden egyes korosztály megtalálja a számításait. Összességében véve tehát 2021-re még harmonikusabbá válik kívül-belül; még az is lehet, hogy superior minősítéssel fog gazdagodni.

Tovább a SunGarden oldalára >>

Még kényelmesebb szobák a Hotel Karos Spa Zalakarosban

Zalakaros – sőt, az ország–  egyik legnépszerűbb wellness szállodája 2020 végén alapos felújításon esik át, aminek gyümölcsét jövőre már bőven élvezhetjük. A munkálatok során megújul a recepció, a hall, a wellness recepció, valamint a főépületi szobák az 1. és 2. emeleten. Addig is működik az étterem, az uszoda és szaunavilág, a vendégeket pedig az Apartmanházban szállásolják el. Ha fontos számotokra, hogy temérdek wellness medence és szolgáltatás közül válogathassatok egy családbarát helyen, akkor a Hotel Karos Spa-ban nem fogtok csalódni. 

Itt tudtok foglalni a Hotel Karos Spa oldalán >>

Velence Resort & Spa: Még a játszótér és a parti sétány is átalakul

A Velencei-tó partján elterülő, panorámás és családbarát Velence Resort & Spa egyértelműen a legnépszerűbb hazai szállodák között van. A tavaszi covid hullám alatt sem tétlenkedtek, gondoskodtak róla, hogy a szálloda újjászületve varázsoljon el titeket. A medencék karbantartása mellett a játszótér új helyre került, az étterem terasz alatti területére, ahol még biztonságosabb környezetben játszhatnak a lurkók. Megújult a parti sétány is, ahonnan csodaszép naplementéket csíphettek el. Ha ide foglaltok, jöjjön az egész család, mert tényleg nagyon gyerekbarát szálloda – 6 éves korig ingyenesen, 14 éves korig pedig kedvezményesen szállhatnak meg a kölykök. Ha még több vízparti élményre vágytok, jó hír, hogy a balatoni szálláshelyek is felújítanak.

Részletek, fotók a Velence Resort & Spa-ról >>

Hotel Silverine Lake Resort: Még több, még különlegesebb wellness

Az egyik legklasszabb balatoni wellness hotel is beállt az újjáéledők sorába, nem is akárhogyan. A Hotel Silverine Lake Resort-ban a bútorok, a szőnyeg, a festés mind-mind korszerűbbé vált, de a wellness részleget is kibővítették, hogy még nagyobb területen tudjatok lazítani. Például egy különleges part menti masszázsmedencét is kialakítottak, amit mindenképp próbáljatok majd ki! Ha a korlátozások engedik, ismét vár titeket a Balaton, a Tagore-sétány, a füredi nyüzsgés, és a hotel kellemes, mediterrán hangulata.

Balatonfüred télen-nyáron vár, itt tudtok foglalni a szállásra >>

Újjáéled a Hotel Marina-Port Balatonkenese 

Megszépülve vár titeket a Balaton partján álló Hotel Marina-Port is. A szálláshely egyik legnagyobb előnye a kellemes, saját füves partszakasz, ami a gyerkőcöknek is önfeledt és biztonságos fürdőzést biztosít. A másik nagy kedvenc a fantasztikus balatoni kilátás, ami a szobák egy részéből, és a panorámás jacuzziból is remekül megcsodálható. Mivel Kenese egy kisváros, így akkor érdemes itt foglalnotok, ha a hamisítatlan balatoni hangulatot olyan helyen szeretnétek megtapasztalni, amit még nem nyelt el a tömeg és a nyüzsgés. 

Tovább a Hotel Marina-Port oldalára >>

Danubius Hotel Bük Bükfürdő: Készüljetek, mert szuper lesz a wellness részleg!

2020. január elseje óta már wellness hotelként is működik a Danubius Hotel Bükfürdőn, de a java még csak most jön! Ugyanis a szálláshelyen folyamatosan zajlik a wellness részleg felújítása, így jövőre még széleskörűbb szolgáltatásokkal és szebb külsővel várnak. Az Alpokalja vonzáskörzetében, csodás környezetben pihenhettek, és a vendégértékelések külön kiemelik a hotel tisztaságát, a fertőtlenítésre való odafigyelést – ami jelen helyzetben nem elhanyagolható tényező. Ki ne hagyjátok majd az új, príma wellness részleget, egy hosszú hétvégéhez tökéletes választás lesz!

Tovább a Danubius Hotel Bük oldalára még több információért >>

+ Egy új, eddig nem létező szolgáltatás a Danubius Hotelekben: irodahotel

Míg a szálláshelyek felújítanak, itt egy újabb lehetőség. Kössétek össze a kellemeset a hasznossal az „irodahotel” foglalásával, ha a home office már nem sarkall produktivitásra!

Az irodahotel vagy room office szolgáltatás abból áll, hogy a vendég kibérelhet egy szobát vagy egy lakosztályt –akár egyetlen napra is– ahol biztonságos és nyugodt környezetben, tökéletes technikai felszereltséggel dolgozhat, tárgyalhat, vagy ebédelhet az üzleti partnerrel. És hogy hol van ebben a pihenés? Nos, a nap végén akár a szobához tartozó privát szaunában is lehet lazítani. 

Ez a most induló irodahotel szolgáltatás a budapesti Danubius Hotel Heliában és a győri Danubius Hotel Rábában elérhető (a privát szauna szolgáltatás ez utóbbira vonatkozik). Ha tehát a sok otthoni munkavégzés után környezetváltozásra vágytok, és egy olyan helyen szeretnétek dolgozni, ahol motiváltak tudtok lenni és kifogástalan a higiénia, próbáljátok ki!

Lakosztály a Danubius Hotel Heliában 

Ugye, hogy ezt a kellemetlen járványhelyzetet hasznosan és kreatívan is ki lehet használni? Míg a szálláshelyek felújítanak, ti addig is tudtok tervezni. Válogassatok, tervezzetek, és majd foglaljatok is, mert eljön az idő, amikor ismét lehetőség lesz utazni, és jobbnál-jobb megújult szálláshelyek várnak! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%