Családi kiruccanás

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re

1 perces olvasási idő

Kihívás az utazás tervezése, ha gyerkőcök is vannak a fedélzeten? Segítünk! Hoztunk nektek 8 szuper gyerekbarát programot, és hozzá passzoló szállást, melyekre nem tudtok majd „nemet” mondani. Olvassatok tovább, hogy megtudjátok, hová érdemes utazni 2021-ben a családdal!

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re

1. Csónakázástól a csobbanásig: Zalakaros

Belevetnétek magatokat a természetbe vagy csobbannátok egyet a wellness kalandokban? Mindkettőre remek választás Zalakaros, ahol bejárhatjátok a Termáltó- és Ökopartot, felfedezhetitek a Csiga-túra Tanösvényt, részt vehettek egy Fodros Vízitúrán vagy csak csobbanhattok egy nagyot a Zalakarosi Fürdőben. Miért hagynátok ki?

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re
Termáltó- és Ökopart

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hotel Karos Spa Zalakaros**** +superior

Kellemes hőmérsékletű, számos élményelemmel ellátott medencével hívogat benneteket ez a hotel, ahol olyan remek gyermekbarát szolgáltatásokkal is várnak, mint a játszótér, a trambulin, az x-box szoba, vagy a játszóház. 

Hotel Karos Spa Zalakaros**** +superior

2. Csendes relaxáció és adrenalinbombák: Bükfürdő

Nem csak a szuper fürdőt érdemes felkeresni, ha Bükfürdőn jártok, hanem a Kneipp parkot és az Organikus pontot is, melyek segítenek feledetni veletek a rohanó hétköznapokat. Ráadásul a 3 szintes Kristálytorony Kalandpark még az adrenalinfröccsről is gondoskodik majd! 

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re
Kristálytorony Kalandpark

Itt szálljatok meg, ha mentek: Caramell Premium Resort****

Itt igazi luxuskörnyezet gondoskodik majd a kényeztető vakációról halastóval, meditációs japán kerttel, zen-részleggel, de ez még csak a kezdet! A gyerekeknek is szuper animációs programokkal, játszószobával, gyermekmedencével készülnek, hogy minden korosztály úgy érezze majd: ez álmai nyaralása! Merüljetek el az élményekben!

Caramell Premium Resort****

3. Katonai kalandok és lazulós ejtőzés: Vízvár környéke

A Somogy megyei Vízvár környéke remek lehetőségeket kínál az aktív és a passzív kikapcsolódáshoz is. A Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdőt fák ölelik körbe, ahol megéri kipróbálni a 73 fokos termálvizet, mely megoldást jelent a gerincbántalmakra és a mozgásszervi problémákra is. Nagyatád 63. Bázisán pedig igazi katonai kalandokba kóstolhattok bele.

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re
Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdő

Itt szálljatok meg, ha mentek: Éden Park Vízvár

Jobban szeretitek a csendes helyeket a pihenéshez, ahol nincs tömeg? Akkor ez a Dráva-partján fekvő kis kuckó biztosan a kedvencetek lesz. A kényelmes és igényes házakat rejtő telken kerékpárt, kenut is kérhettek, vagy sütögethettek egy jót a szabad ég alatt. Az épületek mögötti részen gyermekjátszóteret és homokozót is találtok majd.

Éden Park Vízvár

4. Egy hely, ezer élménnyel: Szarvas

Szarvason annyi mindennel kedveskednek a turistáknak, hogy nehéz mindet felsorolni. Amit semmiképp ne hagyjatok ki, az a Csodaösvény Kalandpálya, a Mini Magyarország makettpark és az Arborétum. A fáradt izmokat pedig célszerű a Szarvasi Gyógyfürdőben pihentetni.

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re
Mini Magyarország

Itt szálljatok meg, ha mentek: Lana Vendégház Szarvas

6 fős kis vendégház csábít foglalásra titeket a Nagyfoki- holtág partján, ahol még egy 7 négyzetméteres, 120 cm mély medence is helyet kapott. Élvezzétek ki a saját stég nyújtotta előnyöket és ússzatok, csónakázzatok, horgásszatok kedvetekre! Ráadásként a gyerkőcök még trambulinon is ugrálhatnak.

Lana Vendégház Szarvas

5. Ahol a múlt és jelen összeér: Sümeg

A Sümegi vár és a Történelmi Élménypark remek lehetőség lesz arra, hogy kiszakadjatok a mindennapokból, de érdemes megtekinteni az Afrika Múzeumot is. Ha megéheznétek, akkor a Terazza Bistro Bar remek ízei állnak a szolgálataitokra.

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re
Háttérben a Sümegi vár

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hotel Kapitány Sümeg**** +superior

Csábító időutazás, ahol a modern kényelem és számos wellness öröm is jól megfér egymás mellett – ezt adja ez a különleges hotel. Kiegészítve a szuper gyermekbarát szolgáltatásokkal, játszószobával és fedett, valamint szabadtéri pancsolóval is a legkisebbek igényei szerint.

Hotel Kapitány Sümeg**** +superior

6. Állati programok Nyíregyházán

Tudjátok mi vár rátok Nyíregyházán? Egy remek Állatpark, ahol még az oroszlánfókák látványos show-ját is megtekinthetitek. Ha pedig még több kalandra vágytok, akkor kiránduljatok a Sóstói erődben, ahol tornapálya és játszótér is van.

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re

Itt szálljatok meg, ha mentek: Pangea Hotel Nyíregyháza

Jurassic Park-rajongóknak kihagyhatatlan ez a hotel, mely a Nyíregyházi Állatpark területén fekszik. Ébredjetek egy kitűnő szállodában, közel 500 állatfaj szomszédságában!

Ezek a szallas.hu vezérigazgatójának kedvenc szálláshelyei
Pangea Hotel Nyíregyháza

7. Észak kincsei: Mátraszentimre

A vadregényes Észak-Magyarország egyik legnépszerűbb települése Mátraszentimre. Keressétek fel az Ásványházat, a Vörös-kő kilátót, az Állatparkot, a Piszkéstetői Csillagvizsgálót – biztosan nem fogtok csalódni!

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re
Állatpark

Itt szálljatok meg, ha mentek: Darázshegyi Panzió Mátraszentimre

Bújjatok el az erdő mélyére – akár 22-en (!) – és élvezzétek a kültéri jakuzzi, valamint a medence hullámait, miközben a gyerekek birtokba veszik a szuper játszóteret!

Darázshegyi Panzió Mátraszentimre

8. A magyar Athén Titeket is vár: Eger

A városban járva nem lehet elmenni az Egri vár, az Egri Termál- és Strandfürdő, valamint a Bazilika mellett sem, de gyerkőcökkel a fedélzeten érdemes meglátogatni a Három Kívánság Kalandparkot is!

Gyerekbarát programok és szállások 2021-re
Kilátás az Egri várból

Itt szálljatok meg, ha mentek: Villa Citadella Wellness Panzió Eger

Gyönyörű kilátással, jakuzzival, beltéri medencével, kényelmes szobákkal és finom ízekkel találkozhattok, ha ide foglaltok. A gyerekeknek pedig remek élményeket kínál a játszótér.

Villa Citadella Wellness Panzió Eger

Még több gyerekbarát program és szálláshely található a szallas.hu oldalán. Nézz körül! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%