Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódás

Népszerű szállodák a hajdúszoboszlói gyógyfürdő közelében

1 perces olvasási idő
Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****

Érdekes dolgok derülnek ki települések néveredetéből, ami aztán további elmélkedésre ösztönzi az embert. Vajon gondolták volna-e egy 10. századi, Zobuzlou wasar nevű településen élők, hogy szűk ezer évvel később vásározás helyett gyógyulást jelentő víz adja jólétük alapját? A kérdés költői; persze, hogy nem. Mi viszont tudjuk. Hajdúszoboszló mára Magyarország első 5 legnépszerűbb desztinációjának egyike. A gyógyturisták sokaságát jobbnál jobb szállodák szolgálják ki. Összegyűjtöttünk néhányat a szallas.hu oldalán foglalható, legnépszerűbb hajdúszoboszlói szállodák kínálatából.

Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló belvárosában

Európa legnagyobb fürdőkomplexuma

Hajdúszoboszló egyik fő attrakciója a Hungarospa, saját megfogalmazásuk szerint „Európa legnagyobb fürdőkomplexuma.” A hagyományos gyógyfürdőtől az aquaparkon át a „tengerpartig” széles a kínálati skála. Az ásványokban gazdag szoboszlói gyógyvizet hasznosító gyógyfürdő egész évben nyitva tart, míg a szabadtéri strand szezonálisan április végétől szeptember végéig várja vendégeit. A fürdő központi helyen fekszik a városban. Számos, a szallas.hu által is kínált szálloda meglehetősen is közel található; közülük szemezgetünk.

Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszlói termálfürdő

Válogatás a hajdúszoboszlói szállodák kínálatából

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****

Hajdúszoboszlói szállodák
Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****

A régi nagyok közül a Hotel Délibáb Hajdúszoboszló a fürdő tőszomszédságában kínálja szolgáltatásait. A 245 szobás, négycsillagos szálloda saját wellness, sőt gyógyászati részleggel is bír. Termálvizes medencéjében az 1100 méter mélyről feltörő, 75 fokos szoboszlói gyógyvíz buzog. Nem mellesleg a szálloda 2018-as Év Szállása Minőségi Díj 3. helyének birtokosa.

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló****+superior

Hajdúszoboszló
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló****+superior

A négycsillagos superior Hotel Atlantis Hajdúszoboszló szintén a Hungarospa szomszédja, de saját wellnes-szolgáltatásokat is kínál. A 96 szobás hotel Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája. Nem csak gyógyulni vágyóknak, hanem rendezvénytermei révén konferenciázó cégeknek is ideális.

Hotel Aurum Hajdúszoboszló****

Hajdúszoboszló
Hotel Aurum Hajdúszoboszló****

Egyebek mellett átlagon felüli szobaméretekkel kedveskedik térigényesebb vendégeknek a szintén négycsillagos Hotel Aurum. A méretes épületben mindössze 55 szoba található, ebből 17 családi lakosztály. 300 méter nem nagy táv, ugye? Ennyit kell lelépkedni, hogy a fürdőig eljussunk.

Vendégbloggerünk élménybeszámolója >>

Plage Hotel Hajdúszoboszló****

Hajdúszoboszló
Plage Hotel Hajdúszoboszló****

A kisebb méretű szállodák számát gyarapítja a Plage Hotel Hajdúszoboszló. A 2014 júniusában átadott négycsillagosban 39 szoba várja vendégeit. A szoboszlói fürdő pont egy kellemes, egészségügyi sétányi távra van innen. A bababarát szálláshelyen akár 6 fős szoba is foglalható.

Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló***+superior

Hajdúszoboszlói szállodák
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló*** +superior

Szintén bababarát a négy év alattiaknak kínált ingyenes szállással a három csillag superior Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló. A szoboszlói hotel a fürdőkomplexum területén fekszik, így a vendégek közvetlenül és ingyenesen léphetnek be a fürdő területére.

Aqua Blue Hotel Hajdúszoboszló***

Hajdúszoboszlói szállodák
Aqua Blue Hotel Hajdúszoboszló***

Családias hangulatára hívja fel a figyelmet az Aqua Blue Hotel Hajdúszoboszló. 35 szoba és 22 apartman várja vendégeit a háromcsillagos szállodában. Wellness-részlegében nem csupán szauna, de élmény- és úszómedence teszi teljesebbé a pihenést. Ha jó az idő, irány a grillterasz és a sörkert! Vagy a fürdő; azt néhány száz métert legyalogoljuk, ugye?

Hotel Bungalló Hajdúszoboszló

hajdúszoboszló

A Szallas.hu népszerűségi listáján előkelő helyen szerepel a Hotel Bungalló Hajdúszoboszló. A különös nevű szálláshely az osztálykirándulások, csapatépítő tréningek, nagyobb családi és baráti társaságok kiruccanásainak piacán pozícionálja magát. A 100 férőhelyes szálláshely 5 bungallót is kínál. A fürdő szintén néhány száz méterre található.

Természetesen ennél jóval bővebb a kínálat a szallas.hu oldalán. További hajdúszoboszlói szállodák ajánlataiért nézz körül! >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%