Tippek utazáshoz

Szavazz a turizmus legjobbjaira és nyerj egy álomutazást!

1 perces olvasási idő

Van kedvenc szálláshelyed Magyarországon? Netán egy olyan város vagy turisztikai attrakció, ami igazán közel áll a szívedhez? Most itt a lehetőség, hogy a kedvenceidről a világ is tudomást szerezzen!

A szallas.hu idén is elindította az Év Szállása versenyt, amelynek végén kiderül, kik és mely helyek lesznek a 2018-as turizmus legjobbjai. Bárki szavazhat kedvenc szállására, településére és attrakciójára, emellett egy szakmai zsűri is dönt a legjobbakról.

A díjak odaítélésében tehát nektek, Utazókank is kiemelkedően fontos szerepetek van. Bízunk benne, hogy Ti is szívesen háláljátok meg a kellemes pihenéseteket, a szálláshelyek törődését és munkáját azzal, hogy szavazatotokkal segítitek őket a versenyben. Köszönetképpen még

14 álomutazást is kisorsolunk a szavazók között,

ezért aztán mindenképp megéri szavazni!

A szavazás 2018. július 19-től 2018. október 30-ig tart. A Díjátadó Gálára 2018. november 29-én kerül sor Budapesten. A 2017-es rendezvény összefoglalóját itt láthatjátok:

 

Az esélyeket megduplázhatod, ha megosztod a szavazást az ismerőseiddel facebookon vagy emailben, a megosztások után garantált 2000 Ft értékű Szallasguru utalványt kapsz, amelyet utazásokra válthatsz be.

Az eredmények a Szallas.hu-n keresztül foglaló vendégek, az oldalra látogatók szavazatai alapján, vagy a gondosan összeállított szakmai zsűri véleménye alapján alakulnak ki.

Mi a teendő?

1.Látogass el az Év Szállása oldalra >>

2. Írd be a keresőbe kedvenc szálláshelyed VAGY városod VAGY turisztikai attrakciód nevét, majd a legördülő sávból válaszd ki és kattints rá arra a helyre, amire szavazni szeretnél:

 

3. Ezután töltsd ki az űrlapod vezetékneveddel, keresztneveddel és email címeddel.

 

4. Válaszolj az alábbi kérdésre és jelöld meg a helyes választ! Ezt követően kattints az „elfogadom” négyzetre, majd a SZAVAZOK gombra!

 

5. A szavazat véglegesítéséhez lépj be email fiókodba és kattints a „Megerősítem” gombra!

FONTOS! Megerősítés nélkül nem érvényes a szavazat!

 

6. Duplázd meg nyerési esélyeidet és oszd meg ismerőseiddel a szavazást! Egy 2000 Ft értékű Szallasguru.hu kupon jár érte ajándékba.

 

Ugye nem is bonyolult? 🙂

Szavazz kedvenceidre és nyerd meg a 14 álomutazás egyikét!

 

A verseny jelenlegi állásáról a www.szallas.hu/evszallasa oldal alján tájékozódhatsz!

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%