Wellness + HotelekRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Romantikus hotelek, amelyek a mai napig őrzik a századeleji hangulatot

1 perces olvasási idő
Anna Grand Hotel Wine & Vital****

Elegáns bálok, pezsgő társadalmi élet és fényűző estek világába repítenek azok a magyarországi szállodák, amelyek a mai napig őrzik a századfordulós, illetve századeleji hangulatot. Épületek, amelyek falai között megelevenedik a történelem! Ki ne vágyna arra, hogy akár csak néhány éjszakára, de visszarepülhessen a múltba, az 1900-as évek elejére? Most itt a lehetőség!

Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred ****

Balatonfüred reformkori belvárosában helyezkedik el az elegáns épületegyüttes, amelynek falai között 1824 óta rendezik meg a méltán világhírű Anna-bált.

Anna Grand Hotel Wine & Vital Balatonfüred ****

Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred ****

Az Anna Grand Hotel 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több, mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja a vendégek kényelmét.

Az 1200 nm-es wellness részlegen feszített víztükrű úszómedence, 8×22 méteres élményfürdő, jacuzzi, finn szauna, infraszaunák, gőzkabin található. Ezen kívül rendelkezésre áll 4 sávos bowling versenypálya, a többek között holisztikus terápiát is kínáló BioMed gyógyközpont, valamint egy 150 férőhelyes mélygarázs.

Még több információ >>

Kristály Imperial Hotel Tata ****

Magyarország legrégebben működő szállodája, a Hotel Kristály több mint 240 éve áll vendégei szolgálatában.

Kristály Imperial Hotel Tata****

Kristály Imperial Hotel Tata ****

A Tata központjában álló, megújult műemlék épület 1770 óta – Magyarország első szállodájaként – fogadja a hazai és külföldi vendégeket, ma is ugyanazzal az eleganciával és nyugalommal, mint az Esterházyak idején. A szálloda kétszintes mélygarázzsal, wellness szalonnal, külön termekkel, éjszakai bárral, barokk díszudvarral, személyre szóló kiszolgálással és vendégszeretettel várja az idelátogatókat.

Az Esterházy szárny műemlékvédelem alatt álló épületében 2006-ban 10 négycsillagos superior szoba és egy lakosztály lett kialakítva. A József-szárnyban  ki 4 kétágyas, 4 egyágyas standard és 1 superior szoba kapott helyet. Az Erzsébet szárny a hotel új épületrésze, melyben 38 standard és 2 erkélyes superior kategóriájú szoba van.

További információk és foglalás >>

Elizabeth Hotel Gyula ****

A Gyulai Vár közvetlen szomszédságában elhelyezkedő, század elei hangulatot idéző szálloda a Várfürdőtől alig 200 méterre található.

Elizabeth Hotel Gyula ****

Elizabeth Hotel Gyula ****

Az Elizabeth Hotel, Gyula négycsillagos szállodája, 47 elegánsan berendezett szobával, valamint 2 lakosztállyal rendelkezik, nevét Erzsébet királynéról kapta.

A kulináris élvezeteket a szálloda elsőrangú étterme és bárja biztosítja, melyek teraszáról a gyulai vár csodálatos látványát élvezhetik. A Tündérkert Wellness Centrumban mindenki megtalálja azt a nyugalmat és számtalan feltöltődési lehetőséget, amelyekre egy hosszú, fáradt nap után testének és lelkének szüksége lehet.

Szállásfoglalás >>

Hotel Fiume Békéscsaba ***

A város szívében található a Fiume Hotel, városközponti jellege miatt a legkedveltebb szálláshely a Békéscsabára és környékére látogatók körében. 

Hotel Fiume Békéscsaba***

Hotel Fiume Békéscsaba***

A hotel szobáinak nagy része a közelmúltban felújított, impozáns Szent István térre néz. A szállodától kényelmes sétatávolságra találhatóak a város nevezetességei.

A szálloda 39 szobás, melyből 5 db 3 ágyas, 14 db 1 ágyas (8 db economy egyágyas, 6 db standard egyágyas) és 20 db 2 ágyas. A szobák felszereltsége: minibár, TV, telefon, légkondicionáló, a szobák egy részében szobaszéf. A szobák mindegyike tusolóval és WIFI-hálózattal rendelkezik.

Még több fotó és információ >>

Hotel Palatinus City Center Pécs ***

A különleges hangulatú, szecessziós épület Pécs történelmi belvárosának szívében, üzletek és éttermek szomszédságában fekszik.

Hotel Palatinus City Center Pécs ***

Hotel Palatinus City Center Pécs ***

A lenyűgöző hallal és art-nouveau remekművekkel bíró hotelben stílusos étterem, sétálóutcára nyíló terasz található, ahol élmény elfogyasztani a reggeli és a vacsorát egyaránt. A hotelben 88 szoba és 6 lakosztály (részben klimatizáltak) áll a vendégek rendelkezésére. A wellness részlegben szauna, gőzkabin, masszázsok, manikűr és pedikűr vehető igénybe.

Még több információ a szállodáról >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%