CsobbanóhelyekCsaládi kiruccanásNyári vakációProgramok hétvégéreToplisták

4 fürdő, ahol csúszdákon élvezheted a nyarat

1 perces olvasási idő

Szerencsére még csak a szezon közepén járunk, így van még néhány hetünk, hogy élvezzük a nyarat. Ennek az egyik legjobb, és talán legkedveltebb módja is, ha fürdőkben, aquaparkokban hűsöltök. Ha a kalandosabb, aktívabb kikapcsolódást részesítitek előnyben, megmutatjuk nektek hol a legjobb belecsobbanni a vízbe.

Annagora Aquapark – Balatonfüred

Nincs nyár Balaton nélkül. Ha a tóban való fürdőzés után további kalandokat kerestek, látogassátok meg az Annagorát. 12 szuper csúszda áll a rendelkezésetekre, többek között vad folyó, hagyma, turbó, kamikaze – és néhány közülük elég extrémnek bizonyul. Tudtátok, hogy Magyarország második legnagyobb hullámmedencéje is itt található?

Még több info és az Annagora kedvezménye ide kattintva

A legjobb balatonfüredi szállások ide kattintva>>

Napfényfürdő Aquapolis – Szeged

Az Aquapolis akkor is jó választás, ha esetleg egy kis eső zavarná meg a strandolást, hiszen beltéren is csúszhattok. Az igazán bátrak ne hagyják ki a 30 méteres toronyból induló, lifttel megközelíthető 272 m hosszú, zárt óriáscsúszdát, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái közül a leghosszabb. A multi-slide vízicsúszda igazán jó közös élmény, a Hagyma-csúszda pedig garantáltan fel – és megpörget.

Még több info és az Aquapolis kedvezménye ide kattintva

A legjobb szegedi szállások ide kattintva>>

Zalakarosi Fürdő – Zalakaros

Zalakaroson 2016 óta az Adrenalin Csúszdapark gondoskodik a felejthetetlen vizes kalandokról. 20 méteres indítómagasságból, 400 méteren és akár 70 km/h sebességgel száguldhattok bele a vízbe. A varázsalagút fényeffektekkel nyújt páratlan vizuális élményt csúszdázás közben, az UFO-n 105 méter hosszan kanyaroghattok zárt és nyitott részek váltakozásában, a Turbon pedig átélheted, milyen is a szabadesés.

Még több info és a Zalakrosi Fürdő kedvezménye ide kattintva

A legjobb zalakarosi szállások ide kattintva>>

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont – Cegléd

A Ceglédi Gyógyfürdő Aqua Centrum Csúszdaparkja 18 óriás csúszdával várja az ide látogatókat. Az ország első ingacsúszdája mellett kamikaze, és hagyma csúszda is várja a kalandorokat. A tavalyi évtől kipróbálhatjátok a Dragont is, 16 méteres magasságból, 60 km/h sebességen tehetitek próbára bátorságotokat.

Még több info és a Ceglédi Gyógyfürdő kedvezménye ide kattintva

A legjobb ceglédi szállások ide kattintva>>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%