Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Tavaszi felfrissülés és wellness Magyarország kedvenc szálláshelyein

2 perces olvasási idő

Szeretnél madárcsicsergésre ébredni, gyönyörködni a rügyező fák és a bimbózó virágok látványában? Szívesen élveznéd a napsütést és a friss levegőt távol a városok zajától, Magyarország legszebb vidékein? A következő listában kizárólag olyan szállásokat gyűjtöttünk össze, amelyek tavaszi felfrissülést hoznak, legyen szó négy- vagy háromcsillagos szállodáról, esetleg apartmanról.

TIPP: Foglald le szállásod 2019. február 24-ig és előfoglalási kedvezményben részesülsz! További részletek >>

tavaszi felfrissülés, hotel

Négycsillagos hotelek Szilvásváradtól Hévízig

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

szilvásvárad, wellness
La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

A Szilvásváradon található La Contessa Kastélyhotel – a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka – a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 80 kétágyas szobájával és 650 m2-es wellnessrészlegével. 

Hotel Zena Beauty&Shopping Center Hévíz****

hévíz
Hotel Zena Beauty&Shopping Center Hévíz ****

Hévíz központjában, alig néhány perces sétára a termál tótól található a Hotel Zena, ahol luxus kategóriás, extra méretű, saját balkonnal rendelkező kétágyas szobák és kellemes környezet várja a vendégeket.

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

parádsasvár, tavasz
Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Elegancia, kényelem, élmények. Ha szeretnéd önmagad, szeretteidet megajándékozni néhány felejthetetlen nappal, látogass el a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozba, a parádsasvári Kastélyhotel Sasvárba.

Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred****

Balatonfüred, wellness
Anna Grand Hotel Wine & Vital Balatonfüred****

A balatonfüredi Anna Grand Hotel 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több, mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja a vendégek kényelmét.

Hotel Kapitány Sümeg****+superior

Sümeg, wellness
Hotel Kapitány Sümeg****+superior

A sümegi vár szomszédságában várja a középkor szerelmeseit a Hotel Kapitány****superior Wellness és Konferencia, ahol a történelmi lovasjátékok és középkori lakomák mellett keleti hangulatú fürdő, exkluzív wellness-szolgáltatások és rendkívül gazdag programkínálat kényezteti a vendégeket. 

Komló Hotel Gyula****

Gyula
Komló Hotel Gyula ****

Az Art deco stílusban épült hotel a város igazi ékköveként a Fő tértől pár méterre helyezkedik el. A híres gyulai gyógyvíz egészségre gyakorolt hatását már egy pár perces séta után élvezheted is, hiszen a Várfürdő mindössze 800 méterre helyezkedik el. 

Aura Hotel Balatonfüred****

Balatonfüred, hotel
Aura Hotel Balatonfüred ****

A balatonfüredi szálloda különleges belsőépítészeti miliője első pillanattól fogva magával ragadja vendégeit. A hotelben 40 modern berendezésű szoba található, mindegyik szobában king size méretű franciaágy, esőerdő zuhany, organikus fürdőszobai bekészítések és ingyenes aquabár áll rendelkezésre.

Hunguest Hotel Pelion Tapolca****+superior

Tapolca
Hunguest Hotel Pelion Tapolca ****+superior

A szálloda Tapolca belvárosában, közvetlenül a légúti megbetegedések gyógyítására kiválóan alkalmas barlang fölött található, egy négyhektáros parkban. Európában egyedülálló, hogy a vendégek a szállodából közvetlen folyosón keresztül juthatnak a gyógybarlangba. 

Hotel Európa Fit Hévíz****+superior

Hévíz
Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

„Istenien éreztük magunkat. Jóformán ki se kell mozdulni innen, mert egy helyen megvan mindaz, amire vágyik az ember. A wellness nagyon szép és nagy, a személyzet csillagos ötös, az ételek és azok mennyisége úgyszintén. Sok helyen voltunk már, de innen igazán kipihenten értünk haza.” (Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról)

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****

hajdúszoboszló
Hotel Délibáb Hajdúszoboszló ****

Hajdúszoboszló szívében, közvetlenül Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mellett gyönyörűen felújított szállodai szobákkal, komplex wellness és gyógyászati részleggel várja vendégeit a Hotel Délibáb****.

Akadémia Hotel Balatonfüred ****

Balatonfüred
Akadémia Hotel Balatonfüred****

A Balaton északi partjának fővárosában, Balatonfüreden a Tihanyi Apátságra lenyűgöző kilátással rendelkező szálloda csenden környezetben, közvetlen az uszoda mellett a városközponttól csupán 10 perc sétára található.

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló****+superior

Hajdúszoboszló
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló****+superior

„A szálláshely, ennél tökéletesebb talán nem is lehetne. 10 pontos személyzet, 10 pontos tisztaság (ebben nagyon kritikus vagyok!!!), 10 pontos ételek. A wellness szolgáltatások is tökéletesek voltak. Sajnos nagyon messze vannak tőlünk, de ha nem így lenne, akkor biztosan mennénk Önökhöz máskor is.” (Vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Hotel Kiss Tata****

Tata, hotel
Hotel Kiss Tata****

A 2007 júniusában nyitott szálloda a hangulatos barokk kisvárosban, Tatán, a ”Vizek városában”, a városközponthoz közel található.

Háromcsillagos hotelek Sárvártól Gyuláig

Hotel Aqua Sárvár***

Sárvár
Hotel Aqua Sárvár***

A 2004-ben épült Hotel Aqua*** családias környezetben, egész évben várja vendégeit a nyugat-magyarországi kisvárosban, Sárváron, a Wellness- és Gyógyfürdőtől gyalog csupán 3 percre!

Illés Hotel és Stüszi Vadász Étterem Szeged ***

Illés Hotel és Stüszi Vadász Étterem Szeged ***

A Tisza-part közelében fekvő hotel tavasztól őszig kültéri medencével üzemel, továbbá a Stüszi Vadász Étterem is megnyitja grill teraszát, ahol zöld környezetben élvezhetőek a Magyarországon egyedülálló vadételek. 

Hotel Panoráma Balatongyörök***

Balatongyörök
Hotel Panoráma Balatongyörök***

Balatongyörökön, a strand felett elhelyezkedő teljesen felújított hotel panoráma parkkal, belső zárt gépkocsi parkolóval és a gyermekek részére játszószobával biztosít kellemes pihenést.

Corvin Hotel Gyula***

Gyula
Hotel Corvin Gyula***

A Corvin Hotel Gyula***& Wellness Apartmanok a belváros központi részén helyezkedik el 35 szobával rendelkezik. Wellness szolgáltatása a finn szauna mellett kisebbfajta élménymedencével bővült, melyet késő estig használhatnak a vendégek.

Panziók, apartmanok és egyéb szálláshelyek

Hotel Magnólia Balatonszepezd

Balatonszepezd
Hotel Magnólia Balatonszepezd

Balatonszepezd védjegye a messze földön elismert tüdőtisztító hegyi áramlat, a “Szepezdi Levegő”. Ha visszavonulnál a világ zajától, megállnál, megpihennél kissé, látogass el Balatonszepezdre! A hotel csendes, elkerített, fenyvesekkel árnyékolt területén van lehetőség kipihenni a hétköznapok zaját.

Azúr Apartmanház Sárvár

Sárvár
Azúr Apartmanház Sárvár

A Sárvár Gyógy- és Wellness fürdője szomszédjában álló családbarát apartmanokat a Rába-menti ártéri erdők változatos szépsége öleli körül. Az egyedi és elegáns apartmanok – cseppnyi luxus mellett – az újdonság friss energiájával átjártan várják vendégeiket.

Romantika Panzió Gyula

Gyula
Romantika Panzió Gyula

A Romantika panzió nem luxushotel, nincs londiner a bejárat előtt, de barátságos a személyzet, kellemes a kiszolgálás, és olyan egyedi atmoszféra van, mely a vendégek számára felejthetetlenné teszi az itt eltöltött időt.

Hotel Margaréta Balatonfüred

Hotel Margaréta Balatonfüred

„Kellemesen éreztük magunkat, udvarias személyzet, tiszta szoba, az ételek finomak voltak, a medence vize tiszta és megfelelő hőmérsékletű volt. Máskor is visszamegyünk a szállodába, ajánlom mindenkinek!” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Négy Évszak Vendégház Demjén

Demjén
Négy Évszak Vendégház Demjén

Válaszd ki a számodra legjobb helyet és foglald le wellness pihenésed február 24-ig előfoglalási kedvezménnyel! Az akcióban szereplő további hotelek listája >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%