Tengerparti szállásokCsaládi kiruccanásKülföldi kalandokNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Jön a Tengerpartok Hete, a Szallasguru.hu nyári foglalási akciója!

1 perces olvasási idő
Tengerpartok Hete a szallasguru.hu-n
Akciós külföldi nyaralások népszerű tengerpartokon csak május 12-ig!

Bolgár tengerpart, Görögország, Málta? Hova mennétek szívesen nyaralni? A Szallasguru.hu Tengerpartok Hete akciójával segít eldönteni. Több mediterrán ország vízpartjaira, de akár Ausztria alpesi riviérájára is foglalhattok kedvezményes utazási csomagot 2019. május 6-12. között!

Foglalj külföldi nyaralást akár -30% kedvezménnyel a Tengerpartok Hete alatt!

Nyakatokon a nyaralási szezon? Tengerparti nyaralás, városlátogatás? Szinte az egész világ vár. Európában alig akad hely, ahova magyarországi indulással, vagy környező repülőtérről ne tudnátok eljutni. De nem mindegy, hogy mennyiért! Ha a megfelelő ár-érték arányú utat keresitek,  külföldön nyaralnátok vízpart közelében, akkor a Tengerpartok Hete keretében biztosan találtok kedvetekre való úticélt.

Mikor van és meddig tart a Tengerpartok Hete?

A Szallasguru.hu 2019. május 6-tól május 12. éjfélig hirdet kedvezményes foglalási időszakot. Megfizethető árakon vásárolhattok akár két főre is 3-7 éjszakás tengerparti nyaralást, hosszú hétvégét Horvátország, Olaszország, Spanyolország, Görögország, Bulgária városaiba, tengerpartjain. Bár nem tengerparti ország, de Ausztria magas hegyei közé ékelődött tópartjai felérnek egy Riviérával. Akár Ausztriába is foglalhattok utakat.

Öt tengerparti nyaralás, ami rátok vár!

A Tengerpartok Hete tengernyi ajánlatából kiemelnénk néhányat:

31 % kedvezménnyel jó pénzért kaptok repjegyet és négy éjszakára szállást Costa Brava ismert nyaralóhelyén, Calellában. Fürdés, napfény, homokos tengerpart, pezsgő élet vár rátok. A közeli Barcelona is megér egy napot!

Ez az út Rómába vezet! 4 napos városnézés repülős utazással

Vagyis ez az út is. Kettőtöknek repjeggyel, három éjszaka reggelivel most harmadával kevesebbe kerül. Ha még nem jártatok Rómában, azért, ha pedig jártatok azért utazzatok ide! Bár nem közvetlen a tengerparton  terül el, leszállás előtt a repülőből látjátok majd, hogy nagyon közel a homokos lidó.

Felejthetetlen nyár Bulgáriában, a Naposparton!

Miért fekete a Fekete-tenger? Lesz időtök ezen töprengeni egy héten át a Hotel Amaris vendégeként a bulgáriai Napospart homokjában, ahol most két főre 29 százalék kedvezményt kaptok. Utazás egyénileg! Ha már sok a homokból és tengerből, kiránduljatok el a közeli Neszebárba. Óvárosa a Világörökség része.

6 napos pihenés Crikvenicán, teljesen felújított szálláson

Az örökzöld Horvátországot nem hagyhatjuk ki a felsorolásból. A Krk-szigettel szembeni parton fekvő Crikvenica igazán kedves város. Fürdőzzetek, látogassátok meg Rijekát vagy kiránduljatok fel a Tribalj fölötti hegyekbe! Lesz rá öt napotok, amire kaptok 25 százalék kedvezményt ketten. Sőt, ha a gyermek még nem múlt el 6, pótágyon ingyen alszik!

5 napos máltai nyaralás, repülővel, debreceni indulással!

Föníciai, arab, olasz, brit múltjával Málta az egyik legegzotikusabb európai ország. És akkor még nem beszéltünk a megalitikus templomairól és a legendás lovagokról. A parányi szigetországot vegyétek fel a bakancslistára, de legjobb, ha a Tengerpartok hetén lefoglaljátok két főre az eredeti ár 40 százalékáért a repjegyet és 4 éjszakás, reggelis szállást Sliema városában! Grazzi! Avagy máltaiul, köszönjük!


Ha számít, hogy hova utaztok, de az ár is szempont, figyeljétek a Szallasguru.hu oldalát!

Akciós külföldi nyaralások népszerű tengerpartokon május 6-12. között a Szallasguru.hu-n a csak a Tengerpartok hetén!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%