Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásÍzkalandNyári vakációTavaszi zsongás

Testi-lelki feltöltődés Kecskeméten, a Granada Wellness és Sport Hotel****-ben

2 perces olvasási idő
Wellnesshotelek a pünkösdi hétvégére
Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét ****

Kecskemét exkluzív szállodája, a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel**** az Alföld egyik büszkesége, amely nyugodt, csendes, zöld övezetben várja a vendégeket. Teljes testi-lelki regenerálódásra vágysz, netán az aktív pihenés és az önfeledt szórakozás a célod? A kecskeméti hotelben minden egy helyen van! A környezetbarát és geotermikus energiával működő szálloda amellett, hogy gyermek- és kutyabarát hely, lehetőséget ad a magas szintű szakmai összejövetelek és esküvők lebonyolítására is.

Kecskemét wellness paradicsoma: Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel ****

Pihenés felsőfokon

A hosszú téli hónapok után mindenki vágyik a feltöltődésre, a kikapcsolódásra, az aktivitásra. A Budapesttől egy órára található a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel****-ben garantáltan élmény lesz a pihenés! A szállodában eltöltött idő igazán pozitív hatással lesz testi-lelki egészségedre, a teljes kényelmet és nyugalmat a Standard, a Premium, a Deluxe és Luxus szobák garantálják. A kellemesen eltöltött vacsorák a szálloda saját Flamenco éttermében, a finom reggelik, a wellness szolgáltatások, a regeneráló és feltöltő masszások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezután könnyen tudd venni a hétköznapi akadályokat.

granada, kecskemét

Wellness & aktív kikapcsolódás

Akár kecskeméti városnézés, akár konferencia, akár esküvői alkalomról legyen szó, mindig jól esik a programok után a kikapcsolódás. A szálloda wellness szolgáltatása segít, hogy teljes legyen az élmény! Az ellazulást a jaccuzi, a feszített víztükrű medence, a Kneipp-taposó, a melegített pad, a finn- és infraszauna, a gőzkabin, a sókamra, az élménytusoló, valamint térítés ellenében az infraszolárium és a különféle masszázsok segítik. A testi-lelki feltöltődés jótékony hatásait rögtön érezni fogjátok! A családdal érkezők számára különösen nagy élmény lesz, hogy a wellness részleg is teljes mértékben bababarát felszereltséggel rendelkezik, sőt fürdőköntöst is készítenek be a szobába a gyermekeknek is.

A wellness élmények mellett természetesen az aktív kikapcsolódásra is lehetőség van, így a pihenés alatt vagy két üzleti tárgyalás között jól eshet, ha a 2 hektáros terület focipályáján, a 3 profi teniszpályán, a lábtenisz pályán, a 18 pályás minigolf vagy strandröplabda pálya területén sportolhattok. Ezen felül pedig számos lehetőség, mint a legmodernebb kültéri fitnesz eszközök, bowling, darts, billiárd, léghoki, asztali tenisz, csocsó, versenyautó szimulátor, futópad, szobabicikli, TRX terem és korlátlan, ingyenes internet használat áll a vendégek rendelkezésére.

Kattints tovább a hotel oldalára >>

Családbarát programok

A családi programokat még lehet fokozni, hiszen a szálloda területén lehetőség nyílik lovaglásra, a gyerekeket játszótér, beltéri játszószoba és kisállat simogató várja. S külön kuriózum, hogy 2012 júliusában megnyitott a szálloda kalandpályája, ahol fantasztikus élményéket szerezhettek egyénileg, családdal, de remek lehetőség a csapatépítésre is.

Modern légkör az üzleti tárgyalásokhoz

A Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel magasszintű catering szolgáltatásokkal és a legmodernebb technikai apparátussal felszerelve várja a vendégeket, hogy mind a kis 10-15 fős megbeszélések, mind a 250 fős ügyféltalálkozók, konferenciák a legnívósabb ellátásban részesüljenek. Így biztosítva nyugodt és modern légkört az eredményes megbeszélésekhez.

konferencia, kecskemét, hotel
Konferenciaterem

Esküvőhelyszín romantikus kápolnával

Kecskemét impozáns szállodája remek választás, nem csupán üzleti találkozók, konferenciák és csapatépítések alkalmával, hanem esküvők lebonyolítása során is. Ezért érdemes megfontolni, hogy kihasználjuk kedvező földrajzi előnyeit, zöld környezetét, jó levegőjét, s élvezzük a Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel gyönyörű termei adta lehetőségeket, amelyek ideális esküvőhelyszínként is szolgálnak.

hotel, esküvő, kecskemét
Kecskemét wellness lehetőségeken kívül más extrákkal is vár: Romantikus kápolna a Granada Hotelben

S akár a polgári, akár az egyházi esküvő is megrendezhető itt, hiszen a szálloda kertjében a romantikus kápolna is kitűnő választás a boldogító igenhez. A szálloda konyhája nagy pontossággal és igényességgel gondoskodik a változatos esküvői menüről, s ezzel teljessé válik a nagy naphoz fűzött minden elvárás. A vendégeknek nincs más dolga, mint hajnalig koptatni cipőiket a táncparketten.

Kedvezményes programok Kecskeméten

Foglald le szállásod a Granada Hotelben és foglalásod mellé 7 ajándék kedvezménykupon jár az alábbi helyeken:

Kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota Kiállítóhelye – Kecskemét
  • Kecskeméti Vadaskert -10%
  • Kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota Kiállítóhelye -10%
  • Tepsi Gastropub -10%
  • Petőfi Sándor Emlékház -50%
  • Új Tanyacsárda -20%
  • Móra Ferenc Emlékház -50%
  • Aranykor Wellness és Termálfürdő -20%

Vendégértékelés a hotelben eltöltött időről:

„Az október 23-i hosszú hétvégét töltöttem barátaimmal a szálláshelyen. Már a fotók alapján is nagyon megtetszett a hely és nem csalódtam, élőben még gyönyörűbb volt! Nem tudom, ki volt a tervező, lakberendező, de pont az én ízlésemnek megfelelő volt minden! Nagyon tetszett a szoba elrendezése és ami különösen öröm volt számomra, hogy van 3 ágyas szoba! Legtöbb helyen pótágyazzák 3 főre. A wellness részleg is kellemes, hangulatos, különös gondosságot fordítva a tisztaságra. Az ételek változatosak, finomak voltak. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom! Biztosan igénybe fogom még venni a szolgáltatásukat! Köszönjük a szálláshely vezetőinek és a személyzetnek ezt a felejthetetlen élményt, amit kaptunk a barátaimmal együtt! Üdvözlettel, Szilvi és barátai”

Nézz körül a szálloda oldalán és foglald le tavaszi-nyári wellness pihenésed! >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%