Őszi élményszüretCsaládi kiruccanás

Tök jó belföldi Halloween programok

1 perces olvasási idő

Bár a Halloween nem egy hagyományos magyar ünnep, mégis egyre elterjedtebbek nálunk a hozzá kapcsolódó programok. Ha szerettek beöltözni, vagy vonz titeket az amerikai filmekből jól ismert hangulat, nem fogtok unatkozni idén ősszel, mert sok-sok izgalmas, sőt borzongató eseményen vehettek részt, mi pedig összegyűjtöttünk Nektek néhányat.

Hatvani Vadaspark – Hatvan

Október 28-án az egész napot a Halloweennek szentelik a Hatvani Vadasparkban. Lesz tökfaragás és kézműves foglalkozás, sőt ha ez számotokra a legkedveltebb része ennek a napnak, cukorkát is gyűjthettek éjszaka. A beöltözés sem maradhat el, hiszen lesz jelmezverseny és este az elkészült töklámpásokat meg is gyújthatjátok.

Kattints a legjobb hatvani szállásokért>>

Igali Gyógyfürdő – Igal

Az Igali Gyógyfürdő hátborzongató szauna szeánszokkal és meghosszabbított nyitvatartással várja vendégeit október 27-én. Vérfagyasztó szauna, Boszorkány csábítás, Szellemirtók koktél vagy Denevér(es) kenet – csak rajtatok múlik, melyikhez van bátorságotok. A gyerekeket itt is tökfaragással várják, sőt lesz arcfestés is, profi sminkes közreműködésével. Mártózzatok meg a kinti medencékben, egészen más élményt nyújt majd a hangulatvilágítással, töklámpásokkal és a legmenőbb buli zenékkel.

Kattints a legjobb igali szállásokért>>

Forrás: Facebook – Igali Gyógyfürdő

Miskolci Állatkert és Kultúrpark – Miskolc

Hatodik alkalommal rendezik meg a Halloween Estet a Miskolci Állatkertben október 26-án. Az állatkertet fáklyákkal és töklámpásokkal világítják meg a sejtelmes hangulat érdekében és részt vehettek többek között a tigrisek, leopárdok, vörös rókák, barnamedvék, borzak és hollók látványetetésén. Este 8 óráig a gyerekek örömére arcfestésen vehettek részt, lesznek állatbemutatók és az uráli bagollyal is találkozhattok.

Kattints a legjobb miskolci szállásokért>>

Forrás: Facebook – Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Budakeszi Arborétum – Budakeszi

 Nyugodt hangulatú októberi hétvégét ígér a Budakeszi Arborétum. Az elmaradhatatlan családi tökfaragás mellett esti sétát tehettek a gyönyörűen kivilágított ösvényen, az őszi színekben pompázó növények között, sőt akár egy-egy boszorkányra is rábukkanhattok. Október 30-a és november 1-je között tehát Budakeszi az ideális választás azoknak, akik kerülnék a nagy felhajtást.

Kattints a legjobb budakeszi szállásokért>>

 Xantus János Állatkert – Győr

 Október 31-én a Győri Állatkert is meghosszabbított nyitvatartással és rémületes állati nyomozással gondoskodik a szórakozásról. Az egész estés játék során bűnügyi helyszíneket és az éjszaka teremtményeit látogathatják meg a bátor vállalkozók. Győrben is lesz látványetetés, sőt részt vehettek a “Lidércnyomás” Lézershown, vagy megnézhetitek Dracula gróf hintóját.

Kattints a legjobb győri szállásokért>>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%