ToplistákCsaládi kiruccanásKülföldi kalandokŐszi élményszüretTéli tájolóVidéki vendégség

TOP 10 erdélyi szállás az őszi-téli napokra

1 perces olvasási idő

Hegyvidéki faházak, négycsillagos wellnesshotelek és falusi szálláshelyek várnak mindenkit Erdélyben, az őszi és a téli időszakban is!

Kővár Vendégház Torockó

Kővár Vendégház Torockó

A rusztikus fatornáccal, torockói kapuval rendelkező vendégház alig 100 méterre található a falu központjától található a Székelykő irányában. Jelenleg négy szoba várja a kedves vendégeket, mindegyik saját fürdőszobával és külön bejárattal rendelkezik. A nyitott tornácról elénk tárul a Székelykő, melyet csodálni lehet a nap bármely órájában.

Még több információ a szállásról >>

Magus Hotel Baia Mare ***

Magus Hotel Baia Mare ***

2016-ban nyitotta meg kapuit a nagybányai Magus Hotel kényelmes szobákkal, elegáns belsővel, és nem utolsósorban egy barátságos és jól felkészült csapattal. A 27 db szobában a belső formatervezés a retro, valamint a modern technológiai stílus kombinációjából született.

Szállásfoglalás >>

Danubius Health Spa Resort Sovata ****

Danubius Health Spa Resort Sovata

A sós vízű Medve-tótól csupán 200 méterre fekvő Danubius Health Spa Resort Sovata**** Szováta elsőként megnyílt négycsillagos szállodája, 2004-ben Románia legjobb szállodájának választották. A teljesen felújított hotel saját gyógyászati központtal, konferenciatermekkel és wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. A wellness részlegben télen is bármikor élvezhető a sós víz a szálloda medencéjében, melyet a Medve-tó vize táplál.

Szállásfoglalás >>

Lilla Luxury Apartman Székelyudvarhely

Lilla Luxury Apartman Székelyudvarhely

Az apartman Székelyudvarhely központjában, a kisváros főutcájánál, mégis csendes helyen található. A gyönyörűen felújított, 50 négyzetméteres lakás két hálószobával, fürdőszobával, felszerelt konyhával rendelkezik.

További információk az apartmanról >>

Várdomb Panzió, Csíkszereda / Pensiunea Restaurant Vardomb Miercurea-Ciuc

Várdomb Panzió, Csíkszereda

A Várdomb panzió Csíkszeredában, a városközponttól mintegy 3 km-re, a csíksomlyói kegytemplomtól gyalog 5-6 percnyi távolságra található. A panzió kiváló szálláshely mindenki számára: családosoknak, pihenni, kikapcsolódni vágyóknak, átutazóknak, túrázóknak és a téli sportok kedvelőinek egyaránt.

Még több fotó a szállásról >>

Boroka Panzió Székelyudvarhely

Boroka Panzió Székelyudvarhely

Vendégszerető, meleg, családias légkör fogadja a panzióba érkező vendégeket, ahol 7 elegáns berendezésű szoba, ultramodern konyha és terasszal ellátott belső kert található. A szálláshely 4 éves korig ingyenes, ezért ideális lehet családok részére is.

Szállásfoglalás >>

Hoki Lak Kulcsosház Csíkszereda

Hoki Lak Kulcsosház Csíkszereda

Erdély szívében, Csíkszeredától 7 km-re található a Hoki Lak Kulcsosház. A fenyveserdő által körülvett házban teljesen felszerelt konyha, grillezési lehetőség, filagória, szauna és sós dézsa található. Próbáld ki az erdélyi programokat, pl. a terepjáros túrákat, a medvelest vagy a kisbuszos kirándulást!

Még több fotó a kulcsosházról >>

Lilla Panzió Székelyudvarhely

Lilla Panzió, Székelyudvarhely

A panzió a belváros szívében, a Székely Támadt vár szomszédságában található, jól megközelíthető, mégis csendes utcában biztosítva a kényelmet és a jó hangulatot. A minőségi bútorokkal és kellékekkel berendezett kiemelkedően tiszta szobák, belvárosi elhelyezkedés, könnyű megközelítés, kényelem, ingyenes parkolási lehetőség, barátságos vendégfogadás és nagytata házi szilvapálinkája teszi igazán feledhetetlenné az itt töltött időt!

Szállásfoglalás >>

Tavacska Kulcsosház Lázárfalva

Tavacska Kulcsosház Lázárfalva

Csíkszeredától 22 km-re, a Lázárfalva fölötti hegyek lábánál, fenyves erdők tövében, patakkal övezett területen található a kulcsosház. Ideális szálláshely a zavartalan nyugalomra vágyó vendégeknek, tökéletes kiindulópont a hegyi gyalog- és kerékpártúrák kedvelőinek, de a környékbeli látnivalók felfedezéséhez is megfelelő, hiszen csillagtúrák keretében számos nevezetesség elérhető (Szent Anna tó, Nyergestető, Kézdivásárhely, Gelence, Csernáton, Ójtozi szoros). Autóval könnyen megközelíthető a Gyimesek (ezeréves határ) és a Gyergyó (Gyilkos tó, Békás szoros) is. Nyáron lehetőség van lovaskocsikázni, télen pedig lovasszánozni.

A házban összesen 5 szoba, 2 fürdőszoba, 1 nappali és egy konyha található, ami 16-18 fő elszállásolására alkalmas.

Még több fotó >>

Laczkó Kuckó Pension Gyergyószentmiklós

Laczkó Kuckó Gyergyószentmiklós

A Nagy-Hagymás hegység lábánál, a Gyilkos-tó irányában vezető főúttól alig 1,5 km-re, fenyvesekkel körülölelt helyen fekszik a Laczkó Kuckó vendégház. Az otthonias hangulatú szálláshely kiváló hely azon vendégek számára, akik a városok zajától menekülve, a természetben keresik pihenésüket családdal vagy akár barátokkal közösen. A panzió 4 hálószobával és 2 teljesen felszerelt fürdőszobával rendelkezik, amely 10 személy elszállásolására alkalmas.

Itt tudsz szállást foglalni >>


Erdélyi látnivalókat keresel?


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%