VárosnézésekKedvenc szállásokToplistákWellness + Hotelek

Top 10 győri szállás városnéző kirándulásokhoz

2 perces olvasási idő

Napnyugta a panorámás Püspökvár-Toronykilátójában? Romantikus vacsora az élettől vibráló barokk tereken? Esetleg családi kirándulás a tengerimalac-vonatot bemutató állatkertben? Fedezd fel „a folyók városának” ezernyi élményét, melyekhez elhoztuk neked a legjobb győri szállásokat!

Varázslatos szállodák és apartmanok – a legjobb szállások Győrben (a Szallas.hu szerint):

1. Soho Apartmanház

Megismernéd Győr igazi arcát? Akkor keresd fel a belváros szívében található, zegzugos, csendes utcák között rejtőző Soho Apartmanházat, ahonnan csak pár lépést kell tenned a csodás látnivalókig!  

A 9 stílusos, modern lakásban színek és formák édes elegye vesz körül. Ráadásul vendéglátód kávé- és teabekészítéssel gondoskodik róla, hogy a nap elején vagy végén is maximálisan otthon érezhesd magad. A ragyogó fürdőszobában fogkrémet, sminklemosót és hajszárítót is találsz.

2. Riverside Inn

A hömpölygő Mosoni-Duna partján, a mediterrán hangulatú Dunakapu tér közvetlen szomszédságában bukkanhatsz rá a Riverside Inn szállásra, ahol 2 és 3 ágyas szobákban pihenheted ki az izgalmas városnézést. 

A klímával ellátott helyiségekben a hűvös évszakokban látványkandalló melegíti fel a tested-lelked. Sőt! Már-már luxus szobákban hajthatod álomra a fejed a hipoallergén, kényelmes matracokon

Indítsd a napot a saját kávégépeddel, és élvezd a gondtalan felfedezés örömét pihentető környezetben!

3. Nest Szálláshely

Lazíts a győri belváros patinás villájában, a felnőttbarát Nest szálláshelyen, ahol gyerekmentes övezetben élheted át a teljes nyugalmat! Mindehhez 11 meseszép, lágy drapériákkal díszített, csinos szoba áll a rendelkezésedre.

Ha pedig a feltöltődésnél tartunk: a 34-40 fokos kültéri jakuzziban egész évben kellemesen átmasszíroztathatod magad. Érdemes a finom és bőséges reggelivel együtt lefoglalni a szállást, ugyanis az ételeket (szép időben) a magával ragadó kertben fogyaszthatod el.

4. Hotel Klastrom***

Győrben minden lépéssel közelebb kerülhetsz a történelemhez, ami még inkább igaz, ha a Hotel Klastrom*** vendégszeretetét élvezed. A Rába-parton magasodó, páratlan belső kerttel rendelkező szálláshely eredetileg karmelita rendházként működött. Ezt a megkapó kolostor hangulatot azonban a mai napig magán hordozza az építmény. 

A szépen felújított szobákon túl az étterem magyaros- és nemzetközi fogásait is megéri kipróbálni.

5. ETO Park Hotel Business & Stadium****+superior

Aludtál már olyan helyen, ahol a kilátás egy focistadion belsejére nézett? Nos, az ETO Park Hotel Business & Stadium****+superiorban lesz rá lehetőséged! A 103 álomszép szoba mindegyikét légkondicionálóval szerelték fel a még nagyobb kényelem érdekében. 

A fantasztikus étteremben az egyedi igényekre is fel vannak készülve, így a laktóz- vagy gluténmentes kínálaton túl még külön gyerekmenüt is találhatsz a kínálatban. Próbáld ki a saját wellness gőzkabinját és finn szaunáját is!

6. Barokk Hotel Promenád****

Válj eggyé a győri belvárosi forgataggal a négycsillagos Barokk Hotel Promenádban, mely elegáns és kifinomult berendezéssel, valamint kedves személyzettel vár rád! A legjobb éttermek és látnivalók karnyújtásnyira lesznek tőled, ha ide foglalsz. 

Amennyiben kedved tartja, akkor a minden igényt kielégítő szobák mellett egy fényűző lakosztályban is töltheted az éjszakát, mely tágas, 37 négyzetméteres alapterületével hamar elrabolja a szíved. 

7. Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa****

A legjobb győri szállások közül nem maradhat ki a Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa****, ami nem csupán kitűnő elhelyezkedéssel rendelkezik, hanem 300 négyzetméteren elterülő, saját wellnessoázissal is! 

Vegyél egy jóleső fekvőmasszázst az élménymedencében, burkolózz be a gőzkamra párájába vagy pezsgőfürdőzz gondtalanul! A finom vacsora előtt ráadásul még át is mozgathatod magad egy kis fitnesz vagy squash során. A napot pedig a csodás szobákban zárhatod.

8. Hotel Garzon Plaza****

Nagyon jó árakkal és mellé kiváló szolgáltatásokkal találkozhatsz a győri Hotel Garzon Plaza**** épületében, ahol elmerülhetsz a luxus kikapcsolódásban! A kitűnő szobák és apartmanok széles választéka mellett mennyei reggelivel, ebéddel vagy vacsorával kápráztatnak el. 

Az igazi nagy dobás azonban a feszített víztükrű medencét, jakuzzit, illetve infraszaunát felvonultató wellnessrészleg, ahol egy kényeztető masszázsra is benevezhetsz. Sőt! Ha fontos, hogy edzésben maradj, akkor a profi gépekkel felszerelt fitneszterembe is látogass el!

9. Gyirmót Sport & Wellness Hotel****

Szereted a városnéző kirándulásokat, de jólesik utána visszavonulni a természet békéjébe? Akkor válaszd a Gyirmót Sport & Wellness Hotelt****, mely nagyjából 15 perces autóútra helyezkedik el a belváros szívétől

A festői környezetben megbújó szállás egy halastó partján magasodik. Az idilli környezet látványát pedig egy egész évben használható, 25 méteres, feszített víztükrű medencében úszkálva is zavartalanul élvezheted. 

10. Hotel Kálvária Deluxe és Superior****

Pompás, saját wellnessben pihenheted ki a hétköznapok fáradalmait a Hotel Kálvária Deluxe és Superiorban****, ahol csiklandozó jakuzzi, izomfájdalmakra tökéletes gőzfürdő, relaxációs zenével felturbózott finn szauna, valamint a pórusokat is áttisztító infraszauna is akad. 

A wellnessen túl figyelemreméltóak a barátságos szobák is, ahol a párok, a családok, a baráti társaságok és üzleti utazók is meglelik az igényeikhez passzoló lakótereket. A híresen jó Carmen Étterem pedig igazi kulináris kalandra csábít majd.

Fedezd fel hazánk egyik legszebb barokk városát, és foglalj hozzá szállást a Szallas.hu oldalain. Még több győri szállást találtok itt >>

Ezeket érdemes megnézni, ha Győrben jártok:

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kastélyok és várak

    Fedezd fel az ország leggyönyörűbb kastélyait a Szallas.hu NAGY TÉRKÉPES KASTÉLYGYŰJTEMÉNYÉNEK segítségével!

    15 perces olvasási idő
    9.6
    Wellness + Hotelek

    Felnőttbarát éden a Balaton-parton

    1 perces olvasási idő
    9.8
    Kedvenc szállások

    Mediterrán pihenés Gyulán

    1 perces olvasási idő