Őszi élményszüretCsaládi kiruccanásToplistákWellness + Hotelek

Top 10 különleges családi szállás az őszi szünetre

1 perces olvasási idő

Rejtőzzetek el a csípős szél és a rohanós mindennapok elől a legjobb wellness szállásokon, melyek akkor is tökéletesek, ha épp családdal kelnétek útra! Már csak az a kérdés: hol bújnak meg ezek a szuper helyek? Most kiderül!

1. Pár lépésre a magyar tengertől: Hotel Silverine Lake Resort**** +superior, Balatonfüred

Hallgassátok a Balaton hullámait a Hotel Silverine Lake Resort**** +superior légkondicionált, kényelmes szobáiból, csobbanjatok bele a frissítő kültéri- vagy beltéri medencékbe és élvezzétek ki a páratlan wellness szolgáltatások széles választékát is ezen a klassz helyen! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

2. Minden igényre szabva: Family Wellness Apartman, Velence

Nincs is jobb, mint nyakig merülni a pezsgőfürdő buborékai között és a termál medence rejtekéből kémlelni a varázslatosan szép Velencei-tavat. Tegyétek ezt ti is a Family Wellness Apartmanban, ahol a számos gyermekbarát szolgáltatás (játszószoba, animációs programok, fedett pancsoló) miatt nem csak a felnőttek fognak jól szórakozni! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

3. Csodás kilátások: Echo Wellness Tihany Apartman, Tihany

Kuckózzatok be a csodás panorámával megáldott, ősfákkal körülölelt Echo Wellness Tihany Apartmanba, ahol modern, ám mégis otthonos környezetben töltődhettek fel! A fantasztikus teraszon reggel önfeledten kortyolgathatjátok a finom kávétokat vagy teátokat, este pedig a kőgrillen sütögetve készíthettek remek fogásokat a családnak. A 100 négyzetméteres wellness részleg pedig már csak hab lesz a tortán!

ITT tudtok szállást foglalni >>

Tihanyi élmény gyűjteményünk:

4. Pazar környezetben: Sárkány Apartman és Kemping, Nyírbátor

Kedvelitek a természet közelségét, a praktikusságot, de egy jó fürdőzésre is beneveznétek? Nem gond! A Sárkány Apartman és Kemping kellemes, konyhasarokkal ellátott lakrészeitől ugyanis csak pár lépés a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő. A szálláshely területén pedig horgászni, röplabdázni és sütögetni is tudtok.

ITT tudtok szállást foglalni >>

5. Nyaralásra tervezve: Club218 Vízpart Apartmanok, Siófok

Minden igényt kielégítő szálláshelyen hajthatjátok álomra a fejeteket, ha a Club218 Vízpart Apartmanokba tervezitek a nyaralást.  Keressétek fel a gőzfürdővel, beltéri medencével, finn szaunával megbolondított, 400 négyzetméteres wellness barlangot vagy fedezzétek fel a környéket a központi helyen épült szállodából! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

6. Kifogyhatatlan vízi élmények: Liget Fürdő Vendégszobák, Gyomaendrőd

2,4 hektáros, mesés területen nyúlik el a Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping, ahol nem csupán saját fürdőszobás, légkondicionált, televízióval ellátott vendégszobák sorakoznak, hanem kempingbe és faházba is foglalhattok. Ha pedig így tesztek, akkor ingyenesen vehetitek igénybe a fürdő élményelemeit!

ITT tudtok szállást foglalni >>

7. Különleges szolgáltatások: Erzsébet Park Hotel ***, Parádfürdő

Vonuljatok el pár napra hazánk egyik legszebb részére, ahol az Erzsébet Park Hotel *** tárt karokkal fogad majd titeket! Nincs más dolgotok, mint beburkolózni a török fürdő gőzébe, megmártózni az élménymedencében vagy kipróbálni az 54 féle betegségre gyógyírt kínáló mofetta gázfürdőt!

ITT tudtok szállást foglalni >>

8. Lovagi torna és kiadós pancsolás: Hotel Kapitány Wellness **** +superior, Sümeg

Szálljatok be az időgépbe, mert egy különleges utazásra invitálunk benneteket a Sümegi vár tövébe! A jelen kényelmét azonban nem felejtjük el magunkkal vinni, így ízléses szobákat, 1000 négyzetméternyi wellness birodalmat és fantasztikus ételeket is találtok majd itt – a lovagi tornák mellé!

ITT tudtok szállást foglalni >>

9. Végtelen élmények: Hotel Cascade Resort Spa & Conference ****, Demjén

A Hotel Cascade Resort Spa & Conference ****-ben megízlelhetitek az igazi luxust, ami a gyönyörű terekben, az elegáns szobákban és a színvonalas wellness szolgáltatásokban is lépten-nyomon visszaköszön. A Demjéni Gyógyfürdő és Aqua-parkban pedig akár vízi csúszdázhat is a család!  

ITT tudtok szállást foglalni >>

10. Kihagyhatatlan kalandok: Duna Residence, Dunaszentmiklós

Mesebeli környezetben, a neszmélyi borvidék szívében rejtőzik a Duna Residence, ahol igényes apartmanokban pihenhetitek ki azt a számtalan programlehetőséget, amit a hely kínál. A wellness mellett ráadásul lovas kocsikázáson, kenutúrán, íjászaton is részt vehettek, amit a gyerkőcök is imádnak majd! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%