Kedvenc szállásokBalcsiNyári vakációŐszi élményszüretRomantikus búvóhelyekTavaszi zsongásToplistákVidéki vendégség

Álomszép szállások a Káli-medencében

1 perces olvasási idő

Piknikezésre csábító kertekkel, hívogató függőágyakkal, kihagyhatatlan látnivalókkal és természetesen szuper szállásokkal kecsegtet titeket a Balaton-felvidéken fekvő Káli-medence. Tartsatok velünk, mert romantikus pillanatokban, csodás kilátásban és felújított parasztházakban sem lesz hiány! 

1. Stílusos lazítás: Henye Vintage Home, Balatonhenye

Elképzelni sem lehetne hangulatosabb portát, mint a 8 férőhelyes Henye Vintage Home-ot. A jól felszerelt, kétszintes parasztházban rajongani fogtok majd a stílusos berendezésért, és természetesen a csodás kertért! A mediterrán kőkerítések ölelésében ugyanis a szabad ég alatt sütögethettek, szundikálhattok a függőágyban vagy épp asztalnál ülve fedezhetitek fel a Balaton-felvidék mennyei borait!

ITT tudtok szállást foglalni >>

2. Vissza a természetbe: Cottage by the Woods, Balatonhenye

Vonuljatok el egy kis vidéki pihenésre a fantasztikus panorámával megáldott egykori présházba, a Cottage by the Woods-ba! Ennél a szállásnál ugyanis biztos nem találtok majd alkalmasabb helyet a pihenésre! A tökéletes nyugalom mellé barátságos szobák, kényelmes ágyak, kandalló és fejedelmi panoráma is társul – mindez az Országos Kéktúra útvonalán.

ITT tudtok szállást foglalni >>

3. Mindenhez közel: Oszter Udvarház, Kékkút

50 méterre a balatoni strandtól magasodik az Oszter Udvarház elbűvölő épülete, melyben 3 csodás apartman is helyet kapott. Használjátok a kültéri grillezőt, mérkőzzetek meg a ping-ping asztal mellett és járjátok be a mesés környéket, ami számos kiváló éttermet kínál! Este pedig hajtsátok álomra a fejeteket a kényelmes és pihe-puha ágyakban!

ITT tudtok szállást foglalni >>

4. Ahol a múlt és a jelen összeér: Gólyásház Apartman, Kővágóörs

Töltsétek a szabadságotok napjait egy több, mint 150 éves, felújított parasztházban, melyben modern megoldások (okos televízió, PS3) teszik teljessé a relaxációt! Szép időben élvezhetitek a kerti tűzrakóhely előnyeit vagy napozhattok a kertben, ám ha aktívabban kikapcsolódásra vágytok, akkor a 4 kerékpár segítségével bármikor bebarangolhatják két keréken is a környéket!

ITT tudtok szállást foglalni >>

5. Családdal is szuper: Pálköve Apartmanház, Pálköve

Hatalmas trambulinnal, jurtával és ápolt kerttel találkozhattok, ha a Pálköve Apartmanházat választjátok, mely alig pár lépésre található a Balatontól. Jó hír, hogy akkor is bátran foglalhattok, ha családdal indulnátok el, ugyanis számos gyerekbarát szolgáltatás (kiságy, fürdetőkád) gondoskodik a legkisebbek kényelméről. Ráadásul 6 éves korig ingyenes a szálláshely. 

ITT tudtok szállást foglalni >>

6. Piknik a diófák alatt: Ablak a Hegyre Vendégház, Mindszentkálla

Ízléses berendezés, tökéletes kényelem és egy mesebeli kert teszi felejthetetlenné a vakációt az Ablak a Hegyre Vendégházban. A 4 remek apartman mindegyikét saját fürdőszobával és praktikus teakonyhával látták el a vendégszerető tulajdonosok. Ha az idő is engedi, akkor költözzetek ki piknikezni, a terebélyes diófák alá, ahonnan szabadon gyönyörködhettek a táj szépségében!

ITT tudtok szállást foglalni >>

7. Olaszos láblógatás: Káli Kult Balaton Vendégház, Monoszló

Kóstoljatok bele a Toszkán életstílusba a Káli Kult Balaton Vendégházban, mely összesen 16 vendéget tud fogadni gyönyörű szobáiban! A teljes körűen felszerelt konyhában, mindent megtaláltok majd, amire szükségetek lehet, igény esetén pedig a fedett teraszon is sütögethettek. Ráadásul ez a családias kis kuckó ideális kiindulópontja lehet a környék felfedezésének is.

ITT tudtok szállást foglalni >>

8. Egy romantikus hely: Postaláda Vendégház, Salföld

Kedvelitek a vintage romantikus hangulatát? Akkor költözzetek be pár napra (vagy többre!) a makulátlanul tiszta Postaláda Vendégházba, ahol klíma és mini konyha biztosítja majd a felhőtlen kikapcsolódást. Látogassátok meg a rövid sétára fekvő Salföldi Majort és a Kőtengert is!

ITT tudtok szállást foglalni >>

Álomszép szállások a Káli-medencében
Postaláda Vendégház, Salföld


9. Egy sokszínű szállás: Villa Kála Vendégház, Szentbékkálla

Modern és letisztult, akár egy hotel, de békés és csendes, mint egy kis házikó a természetben. Ez a kettősség járja át a Villa Kála Vendégházat. A 36 négyzetméteres közösségi térben pedig kényelmes kanapékba süppedhettek bele, hogy együtt kártyázzatok és társasozzatok. 

ITT tudtok szállást foglalni >>

Fedezd fel a Káli-medence látnivalóit:

(Fotók: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
73%
Imádom
Imádom
27%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%