Tippek utazáshozProgramok hétvégére

Top 10 program, ahol jár kedvezmény, ha a Szallas.hu-n foglalsz

1 perces olvasási idő

Szuper hírünk van: ha a Szallas.hu-n foglalsz, akkor belföldi foglalásaid mellé digitálisan beváltható ajándék programkuponokat is kapsz! Így 10-50% kedvezménnyel vehetsz részt a szállásod közelében található programokon, ami bizony sokat számít. Megmutatjuk, hogyan tudod ezt megvalósítani könnyedén, és olyan belföldi programokat is összegyűjtöttünk, ahol érvényesítheted a kedvezményt!

Hogyan szerezhetsz akciós élményeket a pihenésed alatt? Nagyon egyszerűen:

  • 1. Töltsd le a Szallas.hu appot, és regisztrálj;
  • 2. Lépj be a fiókodba, és foglalj szálláshelyet, mert a belföldi foglalásod mellé már járnak is az ajándék programkuponok;
  • 3. Az appban a Programkuponjaim menüpont alatt azonnal megtalálod a válogatott kuponjaidat közelgő utazásodhoz. Fürdők, éttermek, látványosságok várnak rád, akár 10-50% kedvezménnyel!

Tipp: Utólag is hozzáadhatod a közelgő utazásodat a fiókodhoz, hogy megkapd a digitális kuponokat!
Ha már van Szallas.hu fiókod, de még nem voltál bejelentkezve, amikor foglaltál, akkor sincs semmi gond: az appon belül a “Foglalásaim” alatt hozzáadhatod a profilodhoz az adott pihenést. Az viszont fontos, hogy az az e-mail cím, amivel foglaltál, és a profilod e-mail címe megegyezzen!

Top 10 program, ahol kedvezményt találsz

1. Egri Vár – Eger

A magyar történelem egyik legmeghatározóbb helyszíne az Egri Vár, ki ne hagyd, ha a városban jársz! Az impozáns vártörténeti kiállítás rendkívül sok érdekességet bemutat az 1552-es ostromról és a végvári élet mindennapjairól.

Szallas.hu App bemutató + Top 10 program, ahová jár kedvezmény
Egri vár

2. Miskolctapolca Barlangfürdő – Miskolctapolca

Ha szeretsz fürödni, de vágysz valami különlegességre is, íme: több százezer éves, természet alkotta járatokban úszkálhatsz, hangulatvilágítással, zeg-zugos termekkel. Nem csak Magyarországon, európai szinten is egyedülálló helyszín!

Szallas.hu App bemutató + Top 10 program, ahová jár kedvezmény
Miskolctapolca Barlangfürdő

3. Harkányi Gyógyfürdő – Harkány

A kénes hévizek egyik legjobbja Harkányon található, ahol a gyógyító kikapcsolódást ötvözheted az élménymedencék és csúszdák nyújtott szórakozással. A zöld övezet és a színvonalas wellness szolgáltatások csak hab a tortán!

Szallas.hu App bemutató + Top 10 program, ahová jár kedvezmény
Harkányi Gyógyfürdő

4. Hévízi-tó – Hévíz

A hévízi tó talán nem szorul bemutatásra, azt azonban érdemes tudni, hogy hazánk egyik legrégebbi gyógyvizes tavának háromnaponta teljesen kicserélődik a vize. Teljesmértékű regenerálódásban lehet részed, a nyugodt és természetközeli környezetről már nem is beszélve.

Hévízi-tó

5. Siklósi Vár – Siklós

A Villányi-hegység egyik fő látványossága a több, mint 700 éves múltra visszatekintő vár, ahol nem csupán különféle kiállításokkal, programokkal, és mesés panorámával várnak, de játszóház is megtalálható a gyerkőcök számára.

Szallas.hu App bemutató + Top 10 program, ahová jár kedvezmény
Siklósi Vár

6. Festetics Kastély – Keszthely

Nem csoda, hogy számos film és sorozat forgatási helyszínéül is szolgált már: a Festetics-kastély az egyik legszebb és legnagyobb kastély Magyarországon, az eredeti bútorzat, a fényűző termek, a hatalmas volumenű magánykönyvtár mind-mind garantálják, hogy élmény legyen a látogatás.

Szallas.hu App bemutató + Top 10 program, ahová jár kedvezmény
Festetics Kastély, Keszthely

7. Makói Hagymatikum Fürdő – Makó

Még egy hely, ahol nem mindennapi környezetben lehet fürödni: Makovecz lenyűgöző építészete vesz körül, miközben csobbanhatsz, csúszdázhatsz, szaunázhatsz. Kifejezetten családbarát hely!

Szallas.hu App bemutató + Top 10 program, ahová jár kedvezmény
Makói Hagymatikum Fürdő

8. Zsolnay Kulturális Negyed – Pécs

Pécs egyik kihagyhatatlan látnivalója kézműves programokkal is vár, a kerámiás manufaktúrában pedig megnézheted, hogyan is készülnek a híres alkotások. Bónusz, hogy esős időben is számos benti programmal várnak!

Zsolnay Kulturális Negyed, Pécs

9. Lillafüredi Libegőpark – Lillafüred

Elsősorban a természet vonz? Akkor irány a Bükk, és a lillafüredi libegő! A felvonó szinte zajtalanul kapaszkodik felfelé; a körülbelül negyedórás út során magadba szippanthatod a friss hegyi levegőt és gyönyörködhetsz a festői kilátásban.

Szallas.hu App bemutató + Top 10 program, ahová jár kedvezmény
Lillafüredi Libegőpark

10. Pécsi Állatkert – Pécs

Magyarország legmagasabban fekvő állatkertje a Mecsek oldalában terül el, és a gyönyörű környezet mellett az is nagy erőssége, hogy számos interaktív program elérhető, valamint hogy babakocsival is könnyedén bejárható. 

Szallas.hu App bemutató + Top 10 program, ahová jár kedvezmény
Pécsi Állatkert

Melyik kedvezményes programtipp a legszimpatikusabb? Foglalj a Szallas.hu-val a Szallas.hu appon keresztül, és válogass bátran a jobbnál-jobb programok között! >>

Még több belföldi úti célt és szuper programokat találsz ebben a cikkünkben >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%