Családi kiruccanásToplistákWellness + Hotelek

Top 20 wellness hotel, ahol 3 év alatt ingyenesen fogadnak gyerekeket

2 perces olvasási idő

Színvonalas wellness részleg, festői környezet, gyerekbarát szolgáltatások. Tarts velünk, összegyűjtöttük azokat a wellness hoteleket, ahol a család apraja-nagyja jól érezheti magát, ráadásul 3 év alatt ingyenesen fogadnak gyerekeket. 

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom

Az Abacus Business & Wellness Hotel Budapesttől 25 km-re, Herceghalmon várja a pihenésre vágyó családokat, akár kisebb csemetékkel is.

Az állatbarát hotelben a gyerekek számára biciklit is kölcsönözhettek a kirándulásokhoz, ráadásul a szálláshelynek kültéri gyermekmedencéje is van.

Látnivalók a közelben >>

Barrico Thermal Hotel Demjén

A Barrico Thermal Hotel egyediségét a saját gyógyvíznek és a gerendából készült épületnek köszönheti. A természetes anyagok felhasználásával épült gerendaháznak egyedi hangulata van. 

A szálláshely ideális választás családi kikapcsolódáshoz, a saját játszótér és a fedett pancsoló még vidámabbá teszi a pihenést.  

Top programok a környéken >>

Hotel Silver Hajdúszoboszló

A világszerte híres fürdővárosban, Hajdúszoboszlón található a Hotel Silver, a városi fürdő és az Aquapark szomszédságában.

Érkezhetsz a családdal a melegebb és a hidegebb hónapokban is, a gyerekeket játszótér és játszóba is várja. Nyáron a szabadtéri pancsolóban már reggeltől lubickolhatnak a csemeték. 

Látnivalók Hajdúszoboszlón >>

Wellness Hotel Kakadu Keszthely

A Wellness Hotel KAKADU színes szolgáltatásokkal várja vendégeit Keszthelyen, a Balaton-parttól 350 méterre.

Akár egész pici gyerekkel is megszállhattok a hotelben, kisággyal, fürdetőkáddal és asztali etetőszékkel is felkészültek a babák fogadására. 

Programok és látnivalók Keszthelyen >>

Akadémia Hotel Balatonfüred

Az állatbarát szálláshely a Balaton északi partján, Balatonfüreden teszi emlékezetessé a kikapcsolódást a családok, baráti társaságok számára. 

Az Akadémia Hotelben a gyerekbarát szolgáltatások mellett gyerekkerékpár kölcsönzésre is van lehetőség, így akár egy nagyobb sétát is tehettek Füred vízparti részén. 

Top programok Balatonfüreden >>

Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád

A családias hangulatú Hotel Honti Visegrádon, a Duna-parttól néhány perces sétára fekszik.  Az élő középkor városa történelmi, kulturális, természetközeli és wellness élményekkel teszi különlegesebbé a pihenést. 

A gyerekeket a közelben történelmi játszótér, bobpálya, canopy, gokart és kalandpark csalogatja. 

Programtippek Visegrádon >>

Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd

A szentgotthárdi Gotthard Therme Hotel a Rába és a Lapincs ölelésében, a magyar- osztrák-szlovén határok találkozásánál fekszik.

Ha a hotelben pihennél, még bébiőrt és etetőkészletet sem kell magaddal hoznod, itt ugyanis mindenre gondoltak. A nagyobb gyerekeket animációs programokkal szórakoztatják. 

Látnivalók a közelben >>

Holiday Hotel Csopak

A Holiday Hotel Csopak frekventált részén fekszik, csupán néhány perces sétára a Balaton egyik legszebb strandjától.

Nyugodtan pihenhetsz itt gyerekekkel is, a homokos part, a nagy játszótér, az óriáscsúszda, a focipálya, és a horgász stég pihentető kikapcsolódást garantál a család minden tagjának.

Top programok Csopak környékén >>

Caramell Premium Resort Bükfürdő

A Caramell Premium Resort az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája, amely meleg színekkel és barátságos környezettel várja vendégeit.

A wellness hotelben a számtalan gyerekbarát szolgáltatás mellett még arra is gondoltak, hogy a gyerekek gyerekmenü fogásai közül választhassanak. 

Látnivalók Bükfürdőn >>

Megújult Bükfürdő központja >>

Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén

Az állatbarát Hotel Cascade a Bükk és a Mátra által határolt völgy erdeinek örökségét jeleníti meg a tereiben. A természet elemei által inspirált egyedi belsőépítészeti megoldások gondoskodnak arról, hogy elfeledkezz a szürke hétköznapokról. 

A hordozható kiságy és az asztali etetőszék itt az alapfelszereltség része, emellett még egy Xbox szobát is kialakítottak a szálláshelyen.

Fedezd fel Demjén kincseit >>

Hotel Bíbic*** Tüskevár Étterem és Horgásztó Nyíregyháza

A Hotel Bíbic gyönyörű tóparti környezetben helyezkedik el, Nyíregyházán. A szálloda a speciális étrendet követő vendégekre is gondol, ráadásul a konyhán gyerekmenüt is készítenek. 

A gyerekbarát szolgáltatások mellett a város is számos kikapcsolódási lehetőséget kínál a gyerekek és szüleik számára. 

Top programok Nyíregyházán >>

Fordan Hotel Pécs

A szálloda Pécs szívében helyezkedik el, a történelmi városrész szélén. A Fordan Hotelben külön gyermekbarát szoba is található. 

Ha gyerekekkel érkezel Pécsre, garantáltan nem fogsz unatkozni, ugyanis a mediterrán hangulatú város állatbarát és adrenalinbomba programokat tartogat a családok számára. 

Látnivalók Pécs környékén >>

Öreg-tó Hotel Tata

Tata az egyik legjobb választás, ha gyerekbarát várost keresel a közös családi kikapcsolódáshoz. Az Öreg-tó Hotel az Öreg-tó partjától 500 méterre, a városközpont 2,5 km-re helyezkedik el.

A szálláshelyen asztali etetőszék, bébiétel melegítési lehetőség, fürdetőkád, gyerekágynemű, hordozható kiságy és játszószoba is van. 

Programok és látnivalók Tatán >>

5+1 kihagyhatatlan látnivaló, ha Tatán jártok >>

Hunor Hotel és Étterem Vásárosnamény

A Hunor Hotel Nyíregyházától 50 km-re Vásárosnaményban, a Kraszna partján található, egy csendes, zárt udvarban.

A környéken kerékpározásra, kirándulásra, motorcsónakázásra és lovaglásra is van lehetőség. Szívesen hajóznál a családdal? Már indulhat is a móka! 

Vásárosnamény látnivalói >>

Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg

A hangulatos wellness hotel Zalaegerszeg városközpontjába, a Zalai-dombság szívébe csalogat, ahol modern, barátságos szobák gondoskodnak az önfeledt pihenésről.

Csemetékkel érkezel? A gyerekek kedvence egyértelműen a Willis Hotel wellness részlegén található sodrófolyosó és a beltéri élménymedence.

Fedezd fel Zalaegerszeget >>

1552 Boutique Hotel Eger

Az 1552 Boutique Hotel Eger belvárosának szívében, 50 méterre a Dobó tértől már külsőleg is rabul ejt. 13 tematikus szoba és két lakosztály vár arra, hogy néhány napra otthont adjon neked és a családodnak.

Speciális étrendet követsz? Babával érkeznél? Itt mindenre gondoltak. A te dolgod csak annyi, hogy jól érezd magad. 

Látnivalók Egerben >>

Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka

Az ajkai wellness hotel tökéletes választás azok számára, akik a családi kikapcsolódáshoz egy hangulatos szálláshelyet keresnek. 

A kutyabarát Kristály Hotelben a babák mellett a nagyobb gyerekek is otthonosan érzik majd magukat, az önfeledt szórakozáshoz a 4 pályás bowling is hozzájárul. 

Top programok a közelben >>

Gosztola Gyöngye – az erdő szállodája Gosztola

A zalai dombok között, egy fenyőerdő közepén található Gosztola, ahol mindig friss a levegő, és ahol néhány nap pihenés felér egy többhetes nyaralással.

A családias Gosztola Gyöngye hotelben wellness, a’la carte étterem, grillkert, teniszpálya, és feng shui relaxációs kert is van, a gyerekekkel kerékpározni, lovagolni és akár horgászni is lehet a környéken.  

Programok Gosztola közelében >>

Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes

A Wellness Hotel Szindbád a Balaton déli partján, gyönyörű ősfás parkban nyújt kikapcsolódást a nyugalmat és felfrissülést kereső vendégek számára.

Nem szeretnétek a Balatonban fürdeni? A hotel wellness részlegén beltéri élmény- és gyerekmedence is van, ráadásul a csemetéknek játszószobát is berendeztek. 

Látnivalók Balatonszemesen >>

Heléna Hotel & SPA – Étterem Levél

A Heléna Hotel & SPA a magyar-osztrák-szlovák hármashatárnál található, árnyas mediterrán teraszán búbos kemence, kerti grill és mini bár kényezteti a vendégeket.

A gyerekeket játszótér, trambulin, játszószoba és Xbox szoba várja, a szálláshely környékén pedig túrázásra, kerékpározásra és vízibiciklizésre is van lehetőség. 

Programtippek a közelben >>

10 bakancslistás hely a határmentén >>

Kedvet kaptál a családi kikapcsolódáshoz? Baba- és gyerekbarát szálláshelyeink tárt karokkal várnak, ráadásul 3 év alatt ingyenesen: foglalj szállást még ma >>

Válogassatok az általunk ajánlott családbarát programokat kínáló szállások közül >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
108 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kastélyok és várak

    Fedezd fel az ország leggyönyörűbb kastélyait a Szallas.hu NAGY TÉRKÉPES KASTÉLYGYŰJTEMÉNYÉNEK segítségével!

    15 perces olvasási idő
    9.6
    Wellness + Hotelek

    Felnőttbarát éden a Balaton-parton

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő