BalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásToplistákVidéki vendégségWellness + Hotelek

TOP 10 szuper szálláshely Balatonfüreden

1 perces olvasási idő
Boutique Hotel Annuska Balatonfüred****

Bár jelenleg embert próbáló időket élünk, mégis szükség van arra, hogy álmodozzunk és terveket szőjünk a jövőre nézve is. Hoztunk nektek néhány csodálatos szálláshelyet a Balaton északi partjáról, melyet egyszer látnotok kell. Íme 10 szuper szálláshely Balatonfüreden, a teljesség igénye nélkül! Ti melyikbe utaznátok szívesen?

Balatonfüred nyáron

10 szuper szálláshely Balatonfüreden

1. Gyerekzsivaj nélkül: Aura Hotel****


Pár perces sétára a Balatontól emelkedik az Aura Hotel**** modern és letisztult épülete, mely nem csak a külcsín alapján tetszetős. Természetesen a kényelmes és igényes szobák mellett a gazdag wellness részleg is tartogat meglepetéseket: fedezzétek fel a változatos szauna kínálatot, majd egy kellemes úszás után nyújtózzatok el az extra nagy méretű körágyakon.


További információk >>

2. Elegancia és kifinomultság: Anna Grand Hotel Wine&Vital****

A több mint 200 éves múltra visszatekintő Anna Grand Hotel Wine&Vital**** a népszerű Balatonfüredi Tagore sétány közvetlen közelében, a Kossuth forrás szomszédságában helyezkedik el – mindenhez közel. Tökéletes választás, ha szeretnétek közelebbről megismerni a Balaton északi fővárosát, azután pedig az 1200 négyzetméteres wellness oázisban is feltöltődhettek. Nem érdemes kihagyni a hotel különleges cukrászdáját sem, ahol reformkori receptekből készült mennyei süteményeket kóstolhattok.


További információk >>

3. Gyerkőcökkel ideális választás: Danubius Hotel Marina*** +superior

A vízparti szálloda az egész családnak remek szórakozási lehetőségeket biztosít – ráadásul, ha megéheznétek, akkor az all inclusive ellátás keretében szabadon csemegézhettek a finom falatok közül. A nyári melegben pedig a gyerkőcök biztosan imádni fogják az élményelemekkel gazdagított medencét, ahol a vízi várat is bevehetik.

További információk >>

 

4. Ejtőzés a Balaton parton: Danubius Hotel Annabella*** +superior

A szálláshely ma már Balatonfüred ikonikus épületei közé tartozik, ahol hagyománya van a vendégfogadásnak. A kültéri és beltéri medencékben kedvetekre pancsolhattok, a hotel saját éttermében pedig hazai és nemzetközi finomságokat kóstolhattok meg. Ne hagyjátok ki a termelők zamatos borait sem, melyek jól illenek zenés vacsorákhoz!


További információ >>

 

5. A luxus jegyében: Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred**** +superior

Egy minden igényt kielégítő szálloda, ahol egyszerre lehet részed a testi-lelki feltöltődésben – ez a Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred**** +superior. A beltéri és a kültéri élménymedencében biztosan nem fogtok unatkozni, levezetésnek pedig a vízparton található finn szaunát ajánljuk, ahonnan csodás panoráma nyílik. Amennyiben gyerkőccel érkeztek van egy jó hírünk: ő sem fog unatkozni a a gyermekpancsolónak, a játszótérnek és az izgalmas játszóháznak köszönhetően.


További információ >>

 

6. Exkluzív élmények: Boutique Hotel Annuska****

Különleges hangulat lengi körül a Boutique Hotel Annuska**** épületét, mely a reformkori belváros szívében található. Lazítsatok az árnyas kertben, szép időben csobbanjatok a medencében, majd az illóolajos szaunázás után engedjétek el a maradék stresszt a relaxációs szobában!


További információ >>

 

7. Kristálycsillagok a wellnessben: Ipoly Residence – Executive Hotel Suites****

Pár lépésre a Balatontól, a Tagore sétány menten fekszik az a szálloda, ahol egykor Stefánia főhercegné is tiszteletét tette: az Ipoly Residence – Executive Hotel Suites****. Amennyiben kedvelitek a csillogást, a kényelmet és persze a hosszú ideig nyitva tartó wellness részleget, akkor ezt a szálláshelyet nektek találták ki. Tudtátok, hogy a csillagos égboltot Swarovski kristályokból készült mennyezet is imitálja? Nem? Akkor egyszer nézzétek meg!

További információ >>

 

8. Egy csipet nyugalom: Gatto Verde Apartman

Távolabb a nyüzsgő belvárostól, az óvárosban találjátok a Gatto Verde Apartmant, mely tökéletes felszereltségének köszönhetően szuper választás lehet mindazoknak, akik egy csinos kis szálláshelyet választanának inkább a zsúfolt hotelek helyett. Érdemes felkeresni a 2.2 km-re magasodó Jókai kilátót is!


További információ >>

 

9. Jobb, mint otthon: Pe-Ki Lux Apartman

Ebben az apartmanban biztosan nem fogtok csalódni. A remek felszereltségnek, a kényelmes szobának köszönhetően a kikapcsolódás garantált. Fedezzétek fel bátran a környéket is!

További információ >>

 

10.  Láblógatás minden földi jóval: Holiday Exclusive Apartman

Csodás kerttel, kristálytiszta medencével és kényelmes lakrészeivel vár rátok a Holiday Exclusive Apartman. Lustálkodjatok kedvetekre vagy tegyetek egy sétát a pár percre található Tagore sétányon, a Balaton partján!

További információ >>

Még több szálláshely Balatonfüreden >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
100%