Wellness + HotelekTavaszi zsongásToplisták

Eljött a tavaszi töltődés ideje! TOP 10 vidéki hotel tavaszi kiruccanáshoz

1 perces olvasási idő

Ha tavasz, akkor madárcsicsergés, friss levegő, és éledező természet; nem csoda, hogy az ember legszívesebben menekülne a nagyvárosi pörgésből. A nyár még odébb van, a telet viszont ki kell pihenni, így hát érdemes kiválasztani egy kellemes, vidéki hotelt, és pár napot rászánni a feltöltődésre. Ha nincs ötletetek, merre vegyétek az irányt, segítünk: TOP 10 vidéki hotel – legyen az vízparti, erdőszéli, vagy épp wellness hotel!

TOP 10 vidéki hotel tavaszi kiruccanáshoz:

A Bakony legszebb részén: Forest Hills Hotel & Golf Zirc ****

Az aktív és passzív pihenés szerelmesi egyaránt tobzódhatnak, van többek közt wellness, tenisz– és golfpálya, relaxációs SPA és persze erdei környezet, harapnivalóan tiszta levegővel. A szállás 3 épülettel rendelkezik, különböző stílusú szobákkal. A Zirci Apátság vagy a Pannon Csillagda kihagyhatatlan program a közelben!

Állati jó hely: Pangea Hotel Nyíregyháza ****

Dínók, dzsungelhangulat, állatos dizájnú szobák, és ami a legjobb: korlátlan belépő a Nyíregyházi Állatparkba! Erre számíthattok, ha az ország egyik legjobb „állatos” szálláshelyére foglaltok. Igazi földtörténeti utazásban lesz részetek, a gyerkőcök is imádni fogják.

Tóparti kuckó: Hotel Tókert Szálloda és Étterem Lillafüred ***

Első és legfontosabb, hogy vízparti legyen a szállás? Íme! A gyönyörű környezet garantált, akárcsak a mesés kilátás. A csónakázható tó partján vár ez a stílusos, múlt századi építészettel büszkélkedő hotel, sétatávolságra Lillafüred egyéb látnivalóitól is.

Tavaszi wellness az Őrség kapujában: Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd ****

Ha madárcsiripelős zöld környezetbe vágytok, az Őrségnél nincs jobb választás. A hotel közvetlen átjárást biztosít a mediterrán hangulatú élményfürdőbe, ahol szintén buja, zöld növények vesznek körül. A szállás mellett folyik a Rába, és parkos környezet csalogat sétára, biciklizésre. Családi vakációnak tökéletes, sőt, a kutya is veletek tarthat!

Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned >>

A Dunakanyar varázsa: Hotel Visegrád ****

Sétatávolságra a Visegrádi Királyi Palotától, egy szuper wellness hotel vár: a szobák javarésze panorámát nyújt részben a Dunára, részben a Fellegvárra. A napozókert, a játszótér és az ínycsiklandó fogások is garantálják, hogy jól érezzétek magatokat. A környéken számos túraútvonalat és látnivalót fedezhettek fel.

Víz minden mennyiségben: Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló *** 

Tavaszi kiruccanás esetében nem mehetünk el szó nélkül a jó öreg Hajdúszoboszló mellett. A kifejezetten gyerekbarát hotel saját wellness részleggel rendelkezik, többek közt barlangfürdővel, szaunával, gyerekmedencével. Ugyanakkor a Hungarospa is csak pár perc sétára található. 

Élménykavalkád: Hotel Kapitány Wellness Sümeg **** superior

Egy különleges vakációért irány a Hotel Kapitány, és a fölötte magasodó Sümegi vár! Nem csak a termálvízű wellnessben lubickolhattok, de akár középkori lakomán és történelmi lovasjátékokon is részt vehettek. A várra nyíló, lenyűgöző panoráma csak a hab tortán.

Bükki barangoláshoz: La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

Teljes csend és nyugalom ölel körbe ezen a meseszép vidéken, ahol a régmúlt fényűzésébe modern kényelem vegyül. Sétáljatok a mini Versailles parkban, csobbanjatok a medencében, vagy fedezzétek fel Szilvásvárad természeti csodáit!

Családi- és gyerekparadicsom: Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Itt sem a kicsik, sem a nagyok nem fognak unatkozni! A hotel kiemelkedő mennyiségű gyerekprogramot– és szolgáltatást biztosít, a felnőttek pedig stresszűző gyógyulásban részesülhetnek, például a különleges gyógybarlangban vagy a termálfürdőben. A tapolcai tavasbarlang is nagyon közel található, ahol igazi élmény a csónakázás.

Bájos, virágos: Tornácos Hotel Hegykő

Pihenjétek ki a tavaszi fáradtságot az ország csücskében, a Fertő-tó mellett! A családias hangulatú hotel bájos kerttel és egy kis wellness résszel rendelkezik, a környéken pedig rengeteg programlehetőség akad. Tudtátok például, hogy májusban virágba borul az Esterházy-kastély rózsakertje, és mindez csupán 10 perc autóútra a szállástól? Romantikus tavaszi kiruccanáshoz remek választás!

Válasszatok egy vidéki hotelt, és élvezzétek a tavaszi balzsamos hétvégéket, távol a városi forgatagtól! További szálláshelyek országszerte >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%