Site icon Szallas.hu Blog

Top 10 medencés wellness hotel Horvátországban – Ha semmiről nem akarsz lemondani


Horvátország, tenger, wellness és medence – lehet ezt még fokozni? Talán annyival, hogy cikkünkben csupa négy- és ötcsillagos szálloda kínálja ezt a sok csodás élményt egyszerre. Ugorj fejest egy mesés luxusnyaralásba Horvátországban! Mutatjuk a top 10 medencés wellness hotelt:

1. Hotel Spa Golfer Sveti Martin na Muri****

A szlovén és magyar határhoz egyaránt közel, Horvátország kontinentális részén áll ez a négycsillagos wellness hotel. Termálvizes medencék, többféle szauna és masszázs, gyerekmedence és jacuzzi éppúgy elérhető itt, mint nyáron a szabadtéri vízipark. Egyedülálló attrakciója az egész évben használható melegített kilenc lyukas műfüves golfpálya

2. Wine Residence Hotel Cattunar Brtonigla*****

Isztria északi részén, szőlőligetekkel és olajfákkal körülvéve, közel a tengerparthoz áll a Wine Residence Hotel. Az ötcsillagos horvát wellness szállodában külön gyermekcsúszda várja a kicsiket, a felnőttek felfrissülését pedig számos masszázs- és szaunatípus, medence, jacuzzi és napozóterasz is garantálja.

Programok a környéken: Isztria bűvös világának látnivalóit itt találod meg >>

3. Boutique Hotel More Dubrovnik*****

A Boutique Hotel More egy exkluzív ötcsillagos wellness hotel Dubrovnik egyik legszebb öblében, Lapad-ban. A filmekbe illő látványt nyújtó szálló kültéri medencéjében hűsölve a tenger pompás látványában gyönyörködhetsz, ha pedig elbújna a nap, akkor jacuzzival és masszázzsal várnak.

4. Aminess Maestral Hotel Novigrad****

A félszigetre épült Novigrad Isztria egyik legkülönlegesebb települése, melynek középkori városfala ma is áll. A tengerpart közelében felépült négycsillagos Aminess Maestral Hotel wellness részlegén sokféle masszázs közül válogathatunk, de beülhetünk a jacuzziba, többféle medencében mártózhatunk meg – a gyerekeknek saját pancsolót alakítottak ki -, és kipróbálhatjuk a gőzfürdőt is. A családokat rengeteg gyermekprogram várja.

5. Wyndham Grand Resort – Hotel Novi Vinodolski*****

Lenyűgöző panoráma fogad minden reggel a Wyndham Grand Resort ablakain kitekintve, ahol még az edzőteremben is a tenger látványában gyönyörködhetsz. A luxus színvonalú horvát szálloda wellness központjában sokféle medence, szauna és masszázs között válogathatsz, barnulhatsz a napozóteraszon, ha pedig nyugalomra vágysz, megtalálod a csendszobában.

Programok a horvát wellness hotel közelben: A hotellel szemközti Krk – sziget látnivalóit itt veheted sorra >>

6. Luxury Hotel Riva Malinska*****

A Luxury Hotel Riva gyönyörű ötcsillagos wellness hotel Krk szigetén, amely egyszerre két spa részleggel is büszkélkedhet. A szálló tetején elhelyezkedő Panorama Spa-ban finn szauna, jacuzzi, nyugágyak és lenyűgöző tengeri kilátás várnak. Wellness részlegük fűtött medencékkel, kozmetikai kezelésekkel és sokféle masszázstípussal kényezteti a felüdülésre vágyó vendégeket.

7. Hotel Savoy Opatija****

A tengerparton álló Hotel Savoy már saját strandot is magáénak mondhat, de a wellness részleg is figyelmet érdemel. A sportos vendégek úszómedencét vehetnek igénybe, ezenkívül jacuzzi, medence, gőzfürdő és finn szauna is található itt. 

Programot keresel Abbáziában?
Opatija, más néven Abbázia már 1907-ben az Osztrák – Magyar Monarchia második legnépszerűbb üdülőhelye volt. Híres szanatóriumait magyar orvosok vezették, így ez a település különösen sok szállal kötődik hozzánk. Ha itt nyaralsz, fedezd fel a várost és látogass el Humba, a világ legkisebb városába >>

8. Hotel Villa Margaret Porat****

Krk – sziget északi részén, a horvát tengerparton áll a bababarát wellness Hotel Villa Margaret, mely kényelmes szobákat kínál családoknak is. A medencés szálloda wellness részlege sokféle masszázzsal, gőzfürdővel, jacuzzival és finn szaunával teszi teljessé a relaxációt.

9. Hotel Punta Vodice****

Különösen felnőtt vendégek élvezhetik a Hotel Punta széleskörű szolgáltatásait, melynek wellness részlege 16 éves kortól látogatható. A horvátországi szálloda illóolajos és finn szaunája, jacuzzija és medencéje mind a feltöltődés zálogai. 

Ha a környék kincsei érdekelnek, Dalmácia legszebb látnivalóit itt gyűjtöttük össze:

10. Hotel Miramare Crikvenica*****

Páros luxusnyaraláshoz Horvátországban kitűnő választás a Hotel Miramare, mely Crikvenica tengerparti sétánya mellett áll. Az ötcsillagos horvát szálló wellness részlegén medence, gőzfürdő, jacuzzi, masszázs és relax szoba is várja a pihenni vágyó vendégeket.

Crikvenica színpompás programcsokorral vár, nézd meg itt:

Horvátország idén is az egyik legjobb dolog, ami veled történhet! Merülj el az élményeinek tengerében, foglalj szállást oldalunkon!

(Képek: Szallas.hu, wyndhamgrandnoviresort.com)


Exit mobile version