Külföldi kalandokCsaládi kiruccanás

Utazás „az erdőn túl” − Top 25 családbarát erdélyi apartman

3 perces olvasási idő

Tudtad, hogy Erdély nevének jelentése annyit tesz: „az erdőn túl”? Az Alföld sík vidéke felől nézve ugyanis az Erdélyi-szigethegység tömör erdei tornyosultak a nézelődő felé. Fedezd fel ezt a vadregényes, hegyek uralta vidéket, ahol biztosan megdobban a szíved! Ehhez az utazáshoz hoztunk neked TOP 25 családbarát erdélyi apartmant

1. Apartament Fabulous Views Silver Mountain Poiana Brașov

Ülj ki a gyönyörű Apartament Fabulous Views Silver Mountain Poiana Brașov teraszának kényelmes székébe és élvezd a vibrálóan zöld erdő közelségét! Az otthonos, vidám és modern kuckó 4 fős családok számára tökéletes pihenőteret jelent. A kisgyerekeknek pedig még egy menő játszósarkot is kialakítottak a tévével felszerelt nappaliban.

2. Apartments Pallos Sovata

Kék ég alatt őrködő hegyek látványában veszhetsz el a Székelyföld szívében, az Apartments Pallos Sovatában, ahol egész évben üzemelő, kültéri medencében lazíthatsz – határtalan vendégszeretet mellett. Sütögess a szabad ég alatt a családdal, és amíg készül a finom bográcsos ebéd/vacsora vagy a grillhús, a csemeték felfedezhetik a játszótér szépségeit.

3. Apartament Flora Odorheiu Secuiesc

Hihetetlenül kedves fogadtatásban lesz részed az Apartament Flora Odorheiu Secuiescban, ahol 6 fő is gond nélkül elfér. A magyarul beszélő vendéglátók mindenre gondoltak, hogy otthonosan érezd magad: jól felszerelt konyhára, pihe-puha ágyneműre, hatalmas, nagyképernyős tévére és mosógépre is.

4. Apartament Parc Mara Baia Mare

Kisgyermekes családok számára szuper hír lehet, hogy az Apartament Parc Mara Baia Mare ingyenes 5 éves kor alatt. Ráadásul a szemközti park óriási játszóterén minden lurkó feltalálja magát. Az erkélyes, 4 főnek ideális lakás remekül felszerelt – még bekészített kávégépet és hozzávaló kapszulák is lesznek a konyhában.

5. Thermal Apart Oradea

Nagyon tágas, napfürdős lakásban nyaralhattok a Thermal Apart Oradeában, melynek modern berendezését, szuper elosztását könnyű megszeretni. Ha szeretnél sütni-főzni a családra, akkor ehhez minden adott lesz a konyhában. Az épület előtt játszótér is található. Este pedig benevezhetsz egy családi mozizásra a tévé előtti kanapén.  

6. Wellness Resort Szécseny Miercurea Ciuc

Csíkszereda gyöngyszeme, a Wellness Resort Szécseny Miercurea Ciuc, melyről a családbarát erdélyi apartmanokat lehetne mintázni. A 4 fős házikókban kellemes apartmanokat alakítottak ki, ahonnan bármikor elérheted a wellnessoázis relaxációs szolgáltatásait. Lazíts a sótéglás szaunában, ússz a gyerkőcökkel a medencében vagy pezsgőfürdőzz!

7. Red Hotel Accommodation Cluj-Napoca II

3 főre ideális, erkélyes apartmant is találhatsz a Red Hotel Accommodation Cluj-Napoca II kínálatában, ahol mindenki jól érzi majd magát. A színekre hangolt, barátságos, légkondicionált apartmanból alig 3,6 km-re fekszik majd a mesebeli Bánffy-kastély. Az apartman ráadásul egy játszóteret is rejt a legkisebbeknek.

8. Telegdy Homes Praid

Nézd meg a világhírű Parajdi Sóbányát, melyhez egy különleges, luxus faházat ajánlunk! A természetre hangolt, 3 fős apartmanhoz egy fedett terasz, valamint egy masszírozó pezsgőfürdő is tartozik. Mindkettő helyről csodás kilátás tárul eléd a fákkal befuttatott hegyekre. A segítőkész vendéglátók pedig tea-/kávéfőzőt is elhelyeztek a konyhában. 

9. Apartament Missy Deva

A történelem egy darabja, a mesés Dévai vár is könnyedén megközelíthető az Apartament Missy Dev-ából. A gondozott kertben igazi gyerekbirodalom kapott helyet csúszdával és parányi házikóval, de szép időben akár kempingezhetsz is az udvaron. Ez a megnyerő, légkondicionált erdélyi szállás 4 fő részére pompás hely lesz.

10. Aparthotel Dozsa Residence Oradea

Biztosan szívesen beköltöznél hosszabb távra is az Aparthotel Dozsa Residence Oradeába, mely szebbnél szebb 4 fős apartmanokkal kényezteti a vendégeit. A nagyszerűen felszerelt, fényárban úszó lakásokban élmény lesz a pihenés. A szépséges kerthelyiségben pedig egy pezsgőfürdőt is találsz majd, melyet egész évben használhatsz.

11. Cabana Lupul Gri Izvoare

A Hargita vadregényes vidékén rejtőzik a Cabana Lupul Gri Izvoare, mely egy nagy vagy több kis családnak is kiváló helyszín lehet az erdélyi nyaraláshoz. Az illatos rönkházban igazán átjár majd az alpesi hangulat, amit dézsafürdővel, jakuzzival, valamint finn szaunával fokozhatsz tovább. A kandallós nappaliból pedig eszméletlen panoráma nyílik a hegyekre.

12. Apartamente Sanderson Delnița

Ismerd meg az élő hagyományokat, melyhez most tökéletes, családbarát erdélyi apartmant is ajánlunk neked: az Apartamente Sanderson Delnițát. Pihenj meg a Hargitára tekintő luxusapartmanokban, amik kényeztető masszázskádat is tartogatnak! Ráadásul medence, dézsafürdő és a relaxációt elősegítő finn szauna is akad a szálláson! 

13. Apartament Oaks by Roots Brașov

Exkluzív, páratlan természeti környezet mellett töltődhetsz fel a maximum 5 fő befogadására képes Apartament Oaks by Roots Brașovban, amitől csupán pár percre fekszik a nevezetes Brassói erőd. A büszke hegyekre nyíló mesebeli panorámát még a fürdőkádból, az erkélyről vagy a kényelmes ágyadból is nyugodtan megszemlélheted.

14. Brașov Welcome Apartments – Classic

Nagyszerűen felszerelt, minden igényt kielégítő erdélyi apartmant foglalnál a brassói városnézéshez? Nos, a 4 főnek ideális Brașov Welcome Apartments – Classic-kal nem lőhetsz mellé! A nagy amerikai konyhában főzőlap, sütő és kávéfőző is helyet kapott, hogy valóban otthon érezd magad a nyaralás ideje alatt.

15. Brașov Welcome Apartments Sport

Az ingyenes parkolás alapvetésnek számít a klímával felszerelt Brașov Welcome Apartments Sportban. A designos, stílusos lakásban a nappaliban és a hálóban egyaránt tévézhetsz. Reggelire készíthetsz egy finom pirítóst és kávét, amit az erkélyen is elfogyaszthatsz. A fürdőben kád, törölközőszárító, valamint mosógép is található. 

16. MK Apartments Brașov

Nagyon vagány, tetőtéri luxuslakást is szervezhetsz az erdélyi kiránduláshoz, mert az MK Apartments Brașov 6 fős lakosztályában és apartmanjában a nagycsaládosokat is igazi álomvakáció várja. A modern lakások közül találsz olyat a kínálatban, melyhez jakuzzi is tartozik, így Brassó fényeit akár madártávlatból, vízsugármasszázs közben is megtekintheted.

17. Bazalt Apartments Miercurea Ciuc

Egyik lakás szebb, mint a másik a 6 fős Bazalt Apartments Miercurea Ciucban, ahonnan Csíkszereda legszebb látnivalóinak nyomába eredhetsz. A 21. század igényei szerint megálmodott apartmanokat mindennel felszerelték, ami csak a hibátlan pihenéshez kell. Szundikálj a kényelmes kanapén, készíts gombnyomásra finom kávét és reggelizz a napfényes erkélyen!

18. Apartament Koa – Goli Brașov

Bámulatos részletekből épül fel az Apartament Koa – Goli Brașov, mely egyedi stílusával és jól felszereltségével igazán különlegessé teszi a pihenésed. A látszógerendák, a hintaszék, az égetett fa bútorok mellett jól megférnek a modern, komfortos megoldások. A 4 főre tervezett apartman 2 külön hálótérrel rendelkezik, így a gyerekeknek és a felnőtteknek is külön szobájuk lehet.

19. Apartament Mistery Box Sibiu

Extra nagyméretű aggyal és kihúzható kanapéval akár 4-en is éjszakázhattok az Apartament Mistery Box Sibiuban, melynek tágas terébe egy kis nappali, illetve egy mini konyha is befért. Méretéhez képest utóbbi kiválóan felszerelt, hiszen mikrót, kávégépet és főzőlapot is biztosít. A zuhanyzós fürdőben pedig mosógép is akad, ha nem szeretnél sok ruhát magaddal cipelni a nyaralásra.

20. Apartament Rabbit Hole Sibiu

Nagyszeben szívében helyezkedik el a 2 és 4 fős lakásokból álló Apartament Rabbit Hole Sibiu, ahol a foglalás mellé ínycsiklandó napindító reggeli is jár. A lehengerlő építészeti megoldások és kreatívan felöltöztetett szoba tuti mosolyt csal az arcodra. A sikkes környezetben töltött idő során ráadásul hajszárító, tévé és légkondi gondoskodik a maximális komfortélményről.  

21. Apartament Mathias Vibe Cluj-Napoca

6 személynek is szuper választás a Kolozsvár központjában lévő Apartament Mathias Vibe Cluj-Napoca, ahol a 2 különálló hálóteret izgalmas, galériás megoldással valósították meg. A fürdőszobában káddal és zuhanyzóval is találkozhatsz, így ha szeretnél habfürdőt venni a kirándulás után, ezt is megteheted.

22. Apartament Walnut 2 Sibiu

Nyugodt, csendes helyen található a kellemes kerthelyiséggel rendelkező Apartament Walnut 2 Sibiu, amit Nagyszeben városközpontjától is csak 1 km választ el. A bohókás, minden extrával felszerelt lakás 3 személyt tud gond nélkül fogadni.  

23. Magio Apartments Turda

Ha semmiben nem szeretnél hiányt szenvedni, akkor tedd le a voksod a családbarát erdélyi apartman, a Magio Apartments Turda mellett, ahol egy nagyobb vagy két kisebb család is elfér! A modern, kitűnően felszerelt lakás nappalijában elég hely lesz a közös mozizáshoz és a társasjátékozáshoz is.

24. Dream Apartments Brașov

Nyáron hűt, télen fűt a Dream Apartments Brașov klímája, de a 3 eltérő, 4 fős apartman ezen túl is tartogat extrát. Az erdélyi szálláson bármikor készíthetsz egy zamatos teát vagy kávét, amit az erkélyre kiülve élvezhetsz ki, míg a gyerekek a reggelit majszolják. 

25. Apartament Eminescu Zărnești

A 2 hálóteres Apartament Eminescu Zărnești hamar a szívedhez nő. A szellős, világos lakásban nagy nappali-konyhában jöhet össze a család. Huppanj le a puha ágyra a tévé elé, aludd ki magad és gyűjts erőt, hogy fel tudd fedezni Fogarasföld látványos kincseit

4 napnyi látnivaló és kirándulás Erdélyben >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Tavaszi zsongás

    Hová menjünk május 1-jén vidéken?

    2 perces olvasási idő
    Budapest és környéke

    Hová menjünk május 1-jén Budapesten?

    2 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő