Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásToplistákVidéki vendégség

Top 5 dél-magyarországi wellnesshotel, amit kár lenne kihagyni (Térképpel)

1 perces olvasási idő

Kényeztető wellness élményre vágytok, és közben szívesen felfedeznétek Dél-Magyarország látnivalóit? Akkor tartsatok velünk, mutatjuk az utat, és persze azokat a szálláshelyeket is, amelyeket fel kell írni a bakancslistátokra, ha nem éritek be egyetlen jakuzzival. Ha ennél azért többre vágytok. Ha egyenesen egy wellnessparadicsom közepébe szeretnétek csobbanni! Íme 5 dél-magyarországi wellnesshotel a teljesség igénye nélkül!

Top 5 dél-magyarországi wellnesshotel, amit kár lenne kihagyni

Top 5 dél-magyarországi wellnesshotel

Elixír Medical Wellness Hotel Mórahalom***+superior

Szegedtől csupán 20 km-re található a Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépülő Elixír Medical Wellness Hotel. A hotelben minden korosztály számára biztosítanak aktív és passzív kikapcsolódást, de a szálloda főként az egészségturisztikai szolgáltatásokra koncentrál. A gyógyvíz jótékony hatása miatt, aki egyszer járt már itt, az garantáltan vissza is tér majd. 

Programtippek Mórahalom környékén

A családbarát szálloda légkondicionált, korszerűen berendezett szobáiban ingyenes a wifi használat, az étteremben pedig svédasztalos terítés várja a vendégeket. 

Top wellness élmények: A Szent Erzsébet Gyógyfürdő 21 medencével, 11 szaunával, fedett gyermekfürdővel, gyógyászati és wellness élményekkel várja a hotel vendégeit.

Duna Wellness Hotel Baja****

Baja szívében helyezkedik el a Duna Wellness Hotel, amely minden kényelemmel ellátott modern, panorámás szobákkal, és friss, dunai levegővel várja a kikapcsolódni vágyókat. Akik kedvelik a kulináris élményeket, azoknak érdemes felkeresni a felújított Pacsirta Éttermet, illetve a bajai Nemzeti Kávéházat is. 

A bajai wellness kikapcsolódást érdemes összekötni a bajai csónakázással, illetve a Bagolyvár, a Tájház, és a Türr István Múzeum felkeresésével. 

Top wellness élmények: Az Átrium Wellness részleg élménymedencével, jakuzzival, infraszaunával, finn szaunával, és gőzkabinnal várja azokat, akik egy kellemes masszázs, vagy kozmetikai kezelés után szívesen tesztelnék a wellness részleg szolgáltatásait.

Hotel Corvus Aqua Gyopárosfürdő

A Hotel Corvus Aqua remek választás azok számára, akik már régóta terveznek egy pihenést a Gyopárosi-tó partján elhelyezkedő szállodában.  A hotel előnye, hogy klimatizált, modern szobáiból néhány perc alatt elérhető a Gyopárosi Gyógy-, Élmény- és Parkfürdő, hiszen a két épület összeépült egymással.  

A lávaköves masszázs, az aromamasszázs és a finn szauna mellett még számos szolgáltatást kipróbálhatunk, a hangulatos étterem és a grillterasz pedig tovább fokozza az élményeket. 

Top wellness élmények: Az Élményfürdő és a Szauna Park 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 óriáscsúszdával, és számos vízi élményelemmel várja a pihenni vágyókat. Emellett a fényterápiás aromakabin, danárium, gőzkabin, infrakabin, és a finn szauna sem okoz majd csalódást. 

A testi-szellemi megújulás garantált a hotelben, a környéken pedig az Alföld Gyöngye Kalandpark gondoskodik az aktív kikapcsolódásról. 

Fenyves Wellness Hotel Békéscsaba***

A családias hangulatú bababarát szálláshely Békéscsaba kertvárosi részén helyezkedik el, és a wellness szolgáltatások mellett gondoskodik arról is, hogy vendégei a helyi ízekkel is megismerkedjenek. Akik a pihenés mellett sportolnának is, azoknak a nagy séták mellett lehetősége nyílik használni a hotel teniszpályáját is, díjtalanul. 

Top wellness élmények: A hotel beltéri felnőtt és gyermek medencével, 6 személyes pezsgőfürdővel, masszírozó funkcióval, fényterápiával, finn és infraszaunával, illetve Kneipp taposóval várja a kikapcsolódni vágyókat. 

Egy békéscsabai kirándulás során érdemes megismerkedni a Munkácsy Mihály Emlékházzal, a Meseházzal, a Kolbászmúzeummal és az Árpád Fürdővel is. 

Hunguest Hotel Forrás Szeged****

A Hunguest Hotel Forrás Wellness és Konferencia Szálloda közel 400 férőhellyel, légkondicionált szobákkal, és luxuslakosztályokkal várja vendégeit a Tisza-parton. A gasztronómiai élményekről világbajnok séf gondoskodik, a szálloda környékén pedig számtalan látnivalót kereshetünk fel egy szegedi kikapcsolódás alkalmával. 

A Forrás összeköttetésben áll a Napfényfürdő Aquapolis Szegeddel, amelyet a szállóvendégek természetesen ingyenesen használhatnak. 

Top wellness élmények: A Napfényfürdő egy 272 méteres vízicsúszdával, minősített gyógyvízzel, és Csendes wellness részleggel segíti a kikapcsolódást. 

A környéken bakancslistás látnivaló a Szegedi Dóm, a Tisza Parti Élmény és Kalandpark, a Füvészkert, a Víztorony és természetesen a Hősök Kapuja

Kiknek ajánljuk ezeket a wellness szállásokat?

  • Akik felfedeznék Dél-Magyarország szépségét
  • Akik gyógyvízben szeretnének gyógyulni
  • Akik elképesztő wellness élményelemekre vágynak
  • Akik számára a masszázs és a szauna világ is fontos
  • Akik összekötnék a pihenést egy kis városnézéssel

Keressétek meg a szállás.hu oldalán Dél-Magyarország legjobb szálláshelyeit, és foglaljátok le őket még ma! >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%