Külföldi kalandokToplistákWellness + Hotelek

Top 7 wellness szálloda Romániában

1 perces olvasási idő

Románia legfőbb látnivalóit, Drakula várát, a Transzfogarasi hágót vagy az erdélyi történelmi városokat talán senkinek nem kell bemutatni. De hol szálljunk meg akkor, ha wellnessélményre és egy kis kényeztetésre vágyunk? Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan 4 és 5 csillagos hotelt, ahol télen-nyáron van lehetőség relaxálni és feltöltődni. Íme top 7 wellness szálloda Romániában!

TOP 10 látnivaló Erdélyben >>

Top 7 wellness szálloda Romániában

Top 7 wellness szálloda Romániában

New Splendid Hotel & Spa – Adults Only Mamaia ****

Kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad a New Splendid Hotel, amely a Fekete-tenger partján, Románia keleti csücskében található.

Hotel O3zone Băile Tuşnad ****

Csíkszeredától 30 km-re, a Szant Anna-tó közelében található a tusnádfürdői O3Zone Hotel, ahol meleg vizes úszómedence, jacuzzi, szauna és különböző SPA kezelések gondoskodnak a feltöltődésről. A szálláshely 6 éves korig ingyenes!

Wellness & Spa Hotel Nevis Oradea ****

Nagyváradon, az Ady Endre Múzeumtól 2 km-re található a négycsillagos szálloda, ahol gőzfürdő, jacuzzi, medence és illatkamra várja a vendégeket a wellnessrészlegen.

Pleiada Boutique Hotel Iaşi *****

Micsoda elegancia! Az ötcsillagos butikhotelben hangulatos étterem, wellnessrészleg és ingyenes parkoló áll rendelkezésre. Kisgyerekkel érkezőknek asztali etetőszéket, bébiétel melegítési lehetőséget és hordozható kiságyat biztosítanak, emellett gyerekfelügyelet is igényelhető.

Hotel Pacsirta Sovata ****

„Csak olyat hirdetnek magukról, ami megfelel a valóságnak. A hely, a szoba, terasz gyönyörű. A személyzet kedves és barátságos. Mindenben segítőkészek. Nagyon jól éreztük magunkat.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán). Mit lehet ehhez hozzáfűzni? A szovátai szállodát látni kell!

Hotel Carpathia Sinaia ****

Románia szívében, Sinia üdülőváros területén fekszik a négycsillagos Hotel Carpathia. Az elegáns szállodában finn szauna, sóbarlang és egy beltéri medence áll rendelkezése, de érdemes kipróbálni a sóterápiát és a különböző masszázsokat is.

Hotel Aro Palace Braşov *****

Egy brassói városnézés már önmagában remek program, főleg ha kiegészítjük egy ötcsillagos wellnessélménnyel! A Hotel Aro Palace wellnessrészlegén kipróbálhatjuk a finn szaunát, a masszázst vagy úszhatunk a medencében.

+ 1 Grand Hotel Continental Bucharest *****

Nem maradhat ki a felsorolásból a főváros, Bukarest sem. A Grand Hotel Continental ötcsillagos kényelemmel, exkluzív szolgáltatásokkal várja a vendégeket elegáns környezetben.

Még több romániai szálláshelyet a szallas.hu oldalán találtok. Érdemes körülnézni >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%