Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakációToplisták

TOP10 családbarát hotel a Balatonnál

2 perces olvasási idő
54565686 - kids jumping off the dock into a beautiful mountain lake. having fun on a summer vacation at the lake with friends

Elismerem, nem könnyű megtalálni a megfelelő wellness hotelt Magyarországon! Főleg akkor nem, ha kisgyerekkel utazunk, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venni, ami érinti a babát és a szülőket, így kétszer is meggondolja az ember, hol tölti el az értékes nyári szabadságát.

Természetesen a legideálisabb, ha vízpart közelében ér minket a kánikula, ezért most olyan Balaton-parti wellness hoteleket válogattam a szallas.hu oldaláról, ahol garantált a pihenés és kényelem a család minden tagjának!

Prémium Hotel Panoráma Siófok****

Prémium Hotel Panoráma Siófok****

A siófoki Prémium Hotel Panoráma**** közvetlenül a vízparton 156 szobával egész évben várja Vendégeit. Tökéletes pihenési és kikapcsolódási lehetőséget nyújt mind a nyugalomra vágyóknak, mind az aktív időtöltés kedvelőinek. A kétágyas szobák mellett családi szobával is várják a gyermekeseket, ahol két külön légterű szoba áll rendelkezésre.

Szállásfoglalás >>

Club Dobogómajor Cserszegtomaj ***+superior

Club Dobogómajor Cserszegtomaj ***+superior

A Club Dobogómajor egyedülálló üdülőfalu Keszthely és Hévíz között félúton, egy korábbi természetvédelmi terület csodálatos környezetében. A 312 apartman nyújtotta kényelmet wellness, fitness, beauty, és szabadidős szolgáltatások széles választéka teszi teljessé. A gyermekek számára maradandó élményt nyújtanak az üdülőfalu állatfarmjának kis kedvencei. Jó időben két barátságos fajátszótér, rossz időben pedig a játszóház várja a kicsiket.

Elismerés: Év Szállása 2014 – Népszerűségi Díj I.

Szabad szobák megtekintése >>

Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

Családoknak is ideális! A megújult, gyermekbarát, 74 szobával rendelkező Hotel Marina Port**** Balatonkenesén a kikötő mellett található. A szálloda szolgáltatásainak kialakításánál arra összpontosítottak, hogy házon belül Kicsik és Nagyok egyaránt megtalálják a feltöltődés számukra optimális formáját.

A beltéri gyermekmedence és babapancsoló szivárványos csúszdával, vízköpő békával és spriccelő óriáskígyóval várja az Apróságokat. A beltéri Labirintus játszóházban rossz idő esetén is önfeledten csúszdázhatnak, kúszhatnak, mászhatnak, bújócskázhatnak, focizhatnak a gyerkőcök.

A szálloda parkosított, saját balatoni strandján a korszerű játszótéren hinta, mászóka, homokozó, óriás trambulin teszik még emlékezetesebbé a nyaralást. Az egész család sportolhat a strandröplabda-, foci-, és teniszpályán, vagy csocsó, sakk, pedálos gokartozás, kerékpározás, vitorlázás színesítheti a pihenést.

Egész évben szakképzett animátorok kézműves foglalkozásain élhetik ki Kicsik és Nagyok kreativitásukat, vagy vehetnek részt az általuk szervezett szórakoztató programokon. A gyermekbarát programok mellett az étteremben etetőszék, egészséges bébiételek gondoskodnak a család nyugodt étkezéséről.

Szállásfoglalás >>

Hotel Azúr Siófok ****

Hotel Azúr Siófok ****

Hotel Azúr Siófok ****

A Hotel Azúr, a régió legdinamikusabban fejlődő városában, Siófok szívében, közvetlenül a Balaton parton, egy 6 hektáros ősparkban fekszik, és saját homokos vízparttal is rendelkezik. Külső- és belső élménymedencék, melegvizes ülőmedence, pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-fürdő tesz élvezetesebbé. A külső medencék májustól szeptemberig működnek.

Tetszik a hotel? Itt foglalhatsz szobát >>

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred ****+superior

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred ****+superior

Családoknak is ideális! A Hotel Silverine Lake Resort**** egy, a régmúltat idéző, csodálatos, már a római korban is lakott településen, Balatonfüreden, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek.

Szállásfoglalás >>

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj ****

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj ****

A Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén található az ország első aktív és borszállodája! A wellness részlegen jacuzzi, infraszauna, finn szauna, gyermekek részére biztonságos pancsoló került kialakításra. Családok részére apartman, nászutasoknak külön lakosztály foglalható.

Szabad szobák >>

Hunguest Hotel Pelion Tapolca ****+superior

Hunguest Hotel Pelion Tapolca ****+superior

Tapolca, a gyógybarlangjáról méltán híres, különleges hangulatú kisváros a Balaton-felvidék nyugati részén fekszik. A szálloda alatt található karsztbarlang nemcsak szép látványt nyújt, hanem speciális mikroklímával és gyógyhatással is rendelkezik. A szálloda óvodájában játékkal, sportolással és egyéb érdekes elfoglaltsággal kényeztetik a kis vendégeket. A wellness részlegen gyermekpancsoló is található.

Szállásfoglalás >>

Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy ****+superior

Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy ****+superior

Keszthelytől 5, Hévíztől 9 km-re, Budapesttől kevesebb, mint 2 órára fekszik a Zenit Hotel Balaton**** wellness szálloda. A Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen, csendes, nyugodt környezetben, az erdő szélén található (Balaton-Felvidéki Nemzeti Park szomszédságában). Meghitt, családias, exkluzív… egy eldugott hely a hegy tetején. Panorámás, 600 m2-es wellnessrészleg: vinoterápiás kezelések, masszázs, feszített víztükrű úszómedence, gyermekmedence, beltéri és kültéri jacuzzi.

Tetszik a hotel? Itt foglalhatsz szobát >>

Club Hotel Tihany ****

Club Hotel Tihany ****

A tihanyi hotel családbarát filozófiájának köszönhetően a gyerekek minden korosztálya megtalálja magának a megfelelő szórakozást. A képzett animátorok által működtetett gyerekklubok korcsoportos kreatív és sportfoglalkozásokat valamint egyéb szórakoztató programokat kínálnak kicsiknek nagyoknak. A felnőtteknek emellett szerveznek táncos és humoros esteket, a Beach partit, ismerkedő és tánc- és sportprogramokat.

A gyógy- és wellness központ balatoni panorámás uszodával, gyógyvizes élménymedencével, pezsgőfürdőkkel, gőzfürdővel, többféle szaunával, fitness teremmel várja vendégeit. Számos masszázs, gyógytorna, hidro- és elektroterápiás kezelés, pakolás és kiegészítő terápia igénybevételére van mód.

Szabad szobák >>

Hotel Margaréta Balatonfüred ***

Hotel Margaréta Balatonfüred ***

A megújult Hotel Margaréta az egyik legszebb balatoni üdülőhelyen, Balatonfüreden várja a vendégeket, hangulatos wellness részleggel, kitűnő, félpanziós alapellátást nyújtó konyhával, balatoni borokban bővelkedő Drink Bárral, kerti medencével, gyermekbarát szolgáltatásokkal, és vendégközpontú kiszolgálással! A város fő látnivalói néhány perces sétával megközelíthetők. Wellness részleg: 2 pezsgőmedence, gyermekpancsoló, finn szauna, infra szauna, bio szauna, fény-só- és aromaterápiás szoba, élményzuhanyok Bébiétel melegítési lehetőség, baba eszközök (babaágy, fürdetőkád, bili, babakocsi, cumisüveg melegentartó…)

Elismerés: Év Szállása 2016 – Szakmai Díj III.hely

Szállásfoglalás >>

+1: Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok

Aki tervezett már családi nyaralást, az tudja,  hogy milyen nagy kihívás mindegyik korosztály igényeit egyszerre kielégíteni. A Kolping Hotelben mindez már közel két évtizede természetes. Míg a felnőttek a megújult wellness központban pihennek, a gyermekeket az ország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország, valamint gokartok, erdei kötélpálya, falmászás és trambulin várja.

Szállásfoglalás>>

***

További balatoni családbarát szállásokat itt találtok:
https://szallas.hu/balaton/bababarat

Természetesen a lista bővíthető, várom a Ti ajánlásaitokat is!

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%