Wellness + HotelekNyári vakációProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásToplisták

TOP10 romantikus hotel, ahol szívesen eltöltenél egy wellnesshétvégét

2 perces olvasási idő
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

Van egy bakancslistám, amelyen néhány olyan romantikus hotel szerepel, amelyek elvarázsolnak, hiszen bármikor kirángatnának a hétköznapi mókuskerékből. Gyönyörű környezetben található wellness szállodák, exkluzív szolgáltatásokkal, ahol minden adott az elvonuláshoz és páros romantikázáshoz.

Közkinccsé teszem, hátha más is kedvet kap egy-egy látogatáshoz!

 

Íme 10 romantikus hotel, ahova érdemes elvonulni pároddal:

Kalandos utazás – Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók****

Ha igazán távol szeretnék lenni mindentől, de mégsem vágynék hosszú utazásra, az Eger mellett, Egerszalókon található Salirist választanám.

Az Egertől mindössze 6 km-re fekvő hotel festői környezetben, az európai szinten egyedülálló sódomb szomszédságában található. A 204 szoba kényelmet, a fürdő kiemelkedő színvonalat nyújt: 19 Medence, wellness és gyógyszolgáltatások, gyógyíz és egy varázslatos szaunavilág vár, ahol akár jeges szaunaprogramban is részt vehetsz! Ha neked is megjött a kedved, nyaralj idén Magyarország egyik legizgalmasabb látványosságának lábánál, Eger közvetlen közelében!

Még több információ a szállodáról >>

 

Ötcsillagos élmény- Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

Egyszer, legalább egyszer szeretnék eljutni egy ötcsillagos szállodába! Ha megtehetném, akkor a gyönyörű és egyedi Spirit Hotelbe sétálnék be, hogy a részese legyek a luxusnak.

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

A fürdőrészleg nem kevesebb, mint 22 medencével rendelkezik, ezenkívül saját gyógyvízforrása is van a hotelnek, valamint szauna világ és a legmodernebb kardio- és fitneszgépekkel felszerelt edzőterem, bowlingpálya, squashpálya és két teniszpálya is vár a látogatókra. Elegáns környezet, kényelmes szobák, lakosztályok, rózsa szauna, külső jacuzzi, trópusi zuhany, kényeztetés felsőfokon, szóval ki sem mozdulnék, azt hiszem. Persze nem egyedül mennék -ide sem-, de egyszer szeretnék, nagyon is!

Még több információ a szállodáról >>

Családdal ide – Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj ****+superior

Noszvaj, mint az egyik legtisztább levegőjű falu ismert, és itt található Magyarország első négycsillagos családbarát all inclusive szállodája. Bababarát felszereléssel, gyerekbarát szolgáltatásokkal, wellness birodalommal, kalandparkkal és élményekkel várja a családokat a hotel.

Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj ****+superior

Szép erdei környezet, kristálytiszta levegő, egy elegáns, dizájnos épület, ami nemrég elnyerte a világ legszebb erdei szállodája díjat. Mivel a gyerekek számos program közül választhatnak biztos, hogy anyának és apának is lenne ideje kikapcsolódásra. A közös wellnessezést is nagyon imádnánk és azt, hogy finom és egészséges ételek közül válogathatunk. Ráadásul a szállodai szolgálatatásai minden 10 év alatti gyermek számára ingyenesen igénybe vehetőek.

További részletek >>

 

Bor és wellness – Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj ****

Nagyszerű párosítás, és mindehhez jön még, hogy a csodálatos Balaton északi partján található. A badacsonyi hotel az első aktív és borszálloda.

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj ****

Mindig is tetszettek az egyedi kialakítású hotelszobák, itt biztosan egy rusztikus jellegűt választanék. A Bonvino Hotelbe mindenképp kettesben indulnék. Délelőtt biciklizés a Balaton környékén, délután wellness a szállodában, este borvacsora. Jól hangzik, ugye?

Szállásfoglalás >>

 

Akár a mesében – Mesés Shiraz Hotel Egerszalók ****+superior

Ki ne szeretne varázsszőnyegen repülni, de legalábbis eljutni egy olyan helyre, amit az 1001 éjszaka szállodájának is neveznek? Egerszalókon a Közel-Kelet hangulatvilágába csöppennék és minden a kényelemről és a kényeztetésről szólna.

Mesés Shiraz Hotel Egerszalók****+superior – Álmainkban is ilyen egy igazi romantikus hotel!

Élvezném az Arab fürdőházat és a Marokkói pihenőkertet, a Perzsa szauna-birodalmat. Izgalmasan hangzik a jégkút és a Hammam gőzfürdőket, meg a vizipipát sem hagynám ki. Finom menta teát kortyolnék és igent mondanék a marokkói ételekre. Elég lenne csak ott lennem a Mesés Shirazban és egyből Jázmin hercegnőnek érezném magam.

Még több fotó a szállodáról >>

Tudtad? Egerszalók büszkesége a híres Hőforrás, illetve Sódomb képződmény, ahol a gyógyfürdő egész évben várja vendégeit.

 

Ahol a víz az úr – Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén ****

A természet elemeit hangsúlyozva építették meg a hotelt a Mátra és a Bükk közti völgyben, Demjénben.

Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén ****

Vízimádóként ott a helyem és biztosan nem unatkoznék, hiszen a szállodához tartozik a Demjéni Gyógyfürdő és Aqua-park is, valamint a település fő vonzereje, a Barlangfürdő.

Itt tudsz szállást foglalni >>

TIPP: A szallas.hu-n foglalóknak 10 % kedvezmény jár a Demjéni Termáltó belépőjegy árából!

A természet lágy ölén – Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag ****

Egy különleges farönképület az erdőben. Igazi relaxálás, gondtalanság. Offline-lét és nyugalom. Egyszer erre is vágynék.

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag****

Amikor az első helyen a gyönyörű természet csodáinak megfigyelése állna. Csend, madárcsiripelés, picit magunkba mélyülés, töltekezés. A wellness testi-lelki kényeztetést jelent, és itt mindent megkapnék, ami egy nagyszerű kikapcsolódáshoz szükséges. Pihenés és feltöltődés lenne a javából.

További részletek >>

 

A grófnők nyomában – La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

Szilvásváradot nem kell senkinek bemutatni. Azonban gondoltál-e már arra, hogy pár napra úgy élj, mint a grófok hajdanán? Megvalósítható, hiszen itt áll a régi pompáját őrző, felújított kastély, ami a Pallavicini őrgrófi család birtoka volt, és most gyönyörű szobákat kínál vendégei számára.

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

Az elegáns olasz bútorok, gyönyörű függönyök, anyagok, kiegészítők mind hozzájárulnak a csodás élményhez. A wellness részleg üvegfalainak köszönhetően pedig úszás közben is élvezhetjük a közel 7 hektáros őspark káprázatos látványát. Lazítanék a medencében, vagy a jakuzziban, a finn, a bio- és aroma szauna valamelyikében, kipróbálnám a tradicionális török gőzt és a hammam kezelést is. Teljesen kipihenve, szinte más emberként térnék haza.

Szállásfoglalás >>

 

Vissza az időben – Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****

Elegáns Kastély, főúri kényelmet idéző reneszánsz Palota, provence-i stílusú Udvarház, mediterrán Fürdőház vagy kandallóval felszerelt Vendégház? A Pécstől nem messze lévő Bikalon, a Puchner birtokon öt szállástípus közül, öt különböző hangulatvilágból lehet választani.

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****

Nehéz dönteni, de a lényeg úgy is az, hogy ott legyünk! Visszarepülünk az időben és élvezzük a reneszánsz élményeket. Itt a wellnessezés sem mindennapi: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő is rendelkezésünkre áll.

További részletek >>

TIPP: Látogass el a Kastélyszálló közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtokra és vegyél részt az egyedülálló programokon!

 

Mert minden nő királylány – Palotaszálló (Hunguest Hotel Palota Lillafüred ****)

Lillafüred az egyik leggyönyörűbb helyszín, kirándulási célpont, az itt található, hazánk valószínűleg legismertebb kastélyszállója pedig azt gondolom, sokak bakancslistáján szerepel.

Hunguest Hotel Palota Lillafüred **** – Magyarország egyik legrégebbi szállodája a Hámori tónál. Ugye milyen romantikus hotel?

Elképzelem, ahogy megérkezem a meseszép épületbe, aztán azt, ahogy kétszer is megdörzsölöm a szemem az ablakban állva, mert lélegzetelállító a Hámori-tóra nyíló kilátás. A wellness csak ráadás lenne! A finn szauna, a szabadtéri merülőmedence és a sókamra kipróbálása után a medencetérben található csendes wellnessrészlegben lehet, hogy nem bírnék elfojtani egy-két sikítást, úgy örülnék neki, hogy itt lehetek.

Pihenés Lillafüreden >>

Álmodozni jó. De egyszer úgyis ott leszek. És majd beszámolok róla!
Neked melyik az a romantikus hotel, ahová szívesen elvinnéd a párodat?

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%