Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásTéli tájolóToplisták

TOP5 balatoni hotel, amely ősszel is pihenésre csábít

1 perces olvasási idő
Hotel Wellamarin Zamárdi****+superior

Tévedés azt hinni, hogy a Balaton csak nyáron gyönyörű! Akik látták már a „magyar tenger” őszi arcát, talán egyetértenek velünk abban, hogy alig akad párja.

És hogy mit lehet csinálni a Balatonnál ősszel? Például sétálni a Tagore sétány fái alatt, kirándulni és megmászni valamelyik közeli kilátót, megmártózni a hévízi tóban, megkóstolni a legfinomabb balatoni borokat vagy wellnessezni a számos hotel egyikében!

Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred ****

Az Anna Grand Hotel 120 éves eklektikus műemlék épülete közvetlenül a Tagore sétány mellett, a balatonfüredi emlékparkban található. A hotel előtti Gyógy téren található az 1800-ban épült híres Kossuth-forrás, mely csendes, nyugodt környezetet biztosít.

Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred ****

A szálloda 100 darab különböző típusú és méretű szobával rendelkezik, míg az 1200 nm-es wellness részlegen feszített víztükrű úszómedence, 8×22 méteres élményfürdő, jacuzzi, finn szauna, infraszaunák, gőzkabin található.

Foglalj most 25 % kedvezménnyel >>

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj ****

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén található az ország első aktív és borszállodája! Minden egyes szobája egyedi kialakítású, rusztikus vagy modern jellegű, akár a borkészítés kétféle módja!

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj ****

A hely specialitásának köszönhetően borvacsorákon és pincelátogatásokon ismerhetik meg a vendégek a vidék jellegzetes borait. A Hotel Bonvino borbárjában a badacsonyi borvidék legkiválóbb borai kóstolhatók.

A wellness részlegen jacuzzi, infraszauna, finn szauna, gyermekek részére biztonságos pancsoló került kialakításra.

Szállásfoglalás >>

Hotel Residence Siófok ****+superior

A Balaton partjától mindössze 200 méterre, a városközponttól 900 méterre található Siófok egyik kedvenc szállodája, az 57 szobás Residence Hotel.

A családias szálloda megújult belső terekkel, elegáns szobákkal, kibővült Wellness és Spa Oázissal és rengeteg kényeztető szolgáltatással várja a vendégeket. A három szintes épület modern stílusú, tágas, minden komforttal felszerelt szobái között két deluxe családi szoba, tíz összenyitható kétágyas szoba és egy lakosztály áll rendelkezésre.

Hotel Residence Siófok ****+superior

A Lake Wellness Oázisban impozáns mozaikborítású, meleg vizű medencék változatos élményelemekkel kényeztetik a napi munkában megfáradt testet. A kicsiket a játszószobában egy csúszdás játszóházi labirintus várja, míg a wellness részlegen egy kör alakú gyermek medence, melyben a vízköpő bohóc garantáltan mosolyt varázsol a pici arcokra.

Még több fotó a szállodáról >>

Hotel Wellamarin Zamárdi ****+superior

A szálloda közvetlenül a Balaton-partján helyezkedik el, gyönyörű, festői környezetben, a dombok szegélyezte északi part és a Tihanyi apátság látképének közvetlen előterében.

Hotel Wellamarin Zamárdi****+superior

A Black & Orange wellnessrészleg birodalmában merülj el beltéri vagy szabadtéri élménymedencékben, méregteleníts a finn- és bioszaunákban, melegítsd tested egy fáradt napon gőzkabinban vagy a gyertyafényes caldariumban, végül frissülj fel a merülőmedencében vagy jégbarlangban!

Péntek és szombat estéken, illetve kiemelt időszakokban 20:00-22:00-ig csendes wellness vehető igénybe, melyre  a 14 év feletti vendégeket várják szeretettel.

Foglald le itt a családi őszi pihenését >>

Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz ****

A négycsillagos superior szálloda mindössze 100 méterre a Tófürdőtől, a belváros szívében helyezkedik el. 80 jól felszerelt szobával, 10 exkluzív lakosztállyal, látványos wellness részleggel, kulináris élményeket nyújtó bisztróval és étteremmel várja az ide érkezőket.

Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz ****

Ugyanakkor nem csak a kikapcsolódni, de gyógyulni vágyó vendégek is számos kezelés közül választhatnak. A gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus egyvelegével a Bonvital Hotel egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatának palettáján.

További részletek >>


Családbarát hotelt keresel? Itt tudsz válogatni a jobbnál jobb helyek közül >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%