ToplistákCsaládi kiruccanásNyári vakációTavaszi zsongásVidéki víkendWellness + Hotelek

TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

9 perces olvasási idő

A családi kiruccanások szervezésénél az ideális szállás kiválasztása jelenti az egyik legnagyobb körültekintést igénylő mozzanatot. Ha wellness hotelben szeretnénk pihenni a gyerekekkel, akkor még nagyobb feladat vár ránk, hiszen lényeges tényező, hogy valóban családbarát wellness hotel legyen, ahol a többi vendég nem néz ránk rossz szemmel, mert gyerekekkel vagyunk.

Emellett az is nagyon fontos, hogy a kicsik is megtalálják a számukra megfelelő időtöltést, miközben mi egy kicsit feltöltődünk.

Hogy megkönnyítsük a dolgotok, most elhoztuk a TOP 50 családbarát wellness hotelt az ország minden tájáról térképpel együtt:

Budapest környéki családbarát wellness hotelek

1. Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

Visegrádnál tökéletesebb helyszínt el sem tudunk képzelni egy aktív családi nyaraláshoz, ha még a wellnesst is szeretitek, akkor jó szívvel ajánljuk a Silvanus Konferencia és Sport Hotelt, ahol a szálláshely méretének ellenére igazi családias hangulat várja a pihenni vágyókat.

Jól felszerelt, modern wellness részlegén található élménymedence és külön gyerekmedence is, a gyerekbarát szolgáltatások sorát játszótér, játszóház és animátor programok is gazdagítják. A panoráma étteremben egy kis gyereksarok várja a kicsiket, ahol kedvükre játszhatnak, amíg szüleik befejezik a vacsorát. A szállás 6 éves korig ingyenes!

Bővebb ajánlónk a családbarát wellness hotelről >>

2. Thermal Hotel Visegrád****+superior

A Thermal Hotel Visegrád gyönyörű környezete teljes mértékben hozzájárul, hogy igazán minőségi időt tölthessen együtt a család. A családbarát wellness hotel közösségi tereinek dizájnja a török és görög épületek hangulatát idézi, a szállás szolgáltatásai vetélkednek a külföldi hotelekével.

A minden igényt kielégítő, 3000 m2-es wellness részlegükön található a kisebbeknek kialakított pancsoló és gyermekcsúszda is, de a gyerekbarát szolgáltatások sorát gyarapítja még játszótér, játszószoba és különböző animációs programok. A szállás 6 éves korig ingyenes!

3. Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

A Börzsöny szívében található családbarát wellness hotel fő vonzereje a természetközeliség. Gyönyörű erdei környezetben épült fel a farönkökből emelt épület, melyben 60 szoba található, köztük családi, 4 fős lakosztályok is 2 hálótérrel.

Amellett hogy a hotelben helyet kapott egy jól felszerelt wellness részleg, még saját kis strand is tartozik hozzá egy 25 méter hosszú, feszített víztükrű medencével és gyerekmedencével. Családbarát szolgáltatásaik között szerepel saját játszótér, trambulin, játszószoba és animációs programok is. A szállás 6 éves korig ingyenes!

4. Hotel Aquarell Cegléd****

Mióta 2003-ban Cegléden megnyitotta a kapuit a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, egyre több család választja az Alföld kapujában elterülő várost pihenése helyszínéül. Ha családias hangulatú wellness szállást kerestek, a családbarát Hotell Aquarell kitűnő választás, mert nem csupán a szállást tartalmazza az ár, hanem extrákat is!

Az alap, hogy a szálloda vendégei ingyenesen használhatják a wellness részleget, gyerekbarát szolgáltatásaik között szerepel játszószoba, Xbox szoba és animációs programok. Extraként a gyerekek díjtalanul vehetik igénybe a MóKaland játszóház szolgáltatásait, a kisebbekkel érkező szülők kérhetnek babafelügyeletet is. A szállás 6 éves korig ingyenes!

Családbarát wellness hotelek a Balaton környékén

5. Prémium Hotel Panoráma**** Siófok

Siófok egyik legnépszerűbb wellness hotele gyönyörű családi szobákkal várja a kisgyerekkel érkező vendégeket, ami már önmagában megalapozza a pihentető üdülést. A szálloda változatos közösségi programjait több vendég is kiemelte az értékelés során, ezért bátran ajánljuk a családoknak.

Gyerekbarát szolgáltatásaik között a saját szervezésű programok mellett szabadtéri pancsoló, játszótér, játszószoba és gyerekkerékpár kölcsönzése is szerepel, de ha mindez nem lenne elég, akkor irány a város, amihez ajánlunk néhány klassz családi programot is >>
A szállás 6 éves korig ingyenes!

6. Hotel Európa Siófok

Ha a Balaton közelségében pihennétek, de a wellnessről sem mondanátok le, a siófoki Hotel Európának érdemes adni egy esélyt. Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően akár pár perc alatt a parton lehet a család, emiatt nagy kedvenc a gyerekkel utazók körében.

Bár wellness részlege kisebb, de van szabadtéri gyerekmedencéjük. A szállás 6 éves korig ingyenes!

7. Luxury Spa & Conference Hotel Siófok****

A luxusról akkor sem kell lemondani, ha családdal nyaraltok! Ha a siófoki Luxury Spa & Conference Hotelt választjátok, nem fogjátok megbánni! Már a szokásoshoz képest nagyobb méretű szállodai szobák is a kényelmet szolgálják és akkor még szót sem ejtettünk a számtalan színvonalas szolgáltatásról.

A szálloda vendégei részére ingyenesen használható wellness részlegen nem csak a felnőttek tudnak kikapcsolódni, a gyerekeket élménymedence és gyerekmedence is várja.

8. Residence Hotel Balaton Siófok****+superior

Ha egy szóval kellene jellemeznünk a siófoki Residence Hotel Balatont, talán a lélegzetelállító lenne a legjobb kifejezés. Nem a legolcsóbb szállásról van szó, de az ámulatba ejtő luxus környezet ezt hamar feledteti az emberrel.

Gyönyörűen berendezett, modern szobák, wellness és spa oázis, hangulatos étterem bőséges és különleges választékkal és természetesen számtalan gyerekbarát szolgáltatás is várja a családokat. A játszószobát és a fedett pancsolót imádni fogják a kicsik! A szállás 7 éves korig ingyenes!

9. Hotel Yacht Wellness & Business Siófok****

A hotel neve megtévesztő, hiszen valójában nem csak üzletembereknek szól, hanem kifejezetten családbarát wellness szállodáról van szó, ahol a kisebb gyermekeket ingyenesen fogadják, ha szüleikkel egy szobában alszanak, a nagyobbakkal érkező családok részére tágas, kétlégterű családi szobákat is tudnak biztosítani.

Wellness részlegükön van fedett pancsoló, de tartozik a hotelhez saját játszótér és játszószoba is. A szállás 4 éves korig ingyenes! A hotelról bővebben itt olvashattok >>

10. CE Plaza Hotel Siófok****

A családbarát wellness szállás kiemelt figyelmet fordít a családosok kényelmére. Játszószobájukban rengeteg izgalmas játék várja a kicsiket, a wellness részlegen gyerekmedencében pancsolhatnak kedvükre. A szállás 2 éves korig ingyenes!

11. Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

Az elmúlt időszakban látványosan megújult szálloda világszínvonalú szolgáltatásai az országhatáron túl is híresek. Nem csupán a szobák kaptak új, dizájnos külsőt, felújították a spa & wellness részleget is, sőt, a hotel már egy mexikói hangulatú grillkerttel is büszkélkedhet.

Heti programajánlatukban minden korosztály számára kínálnak valamilyen aktív kikapcsolódási formát, a hosszú hétvégéken és az iskolai szünetekben lelkes animátor csapat gondoskodik arról, hogy amíg a szülők élvezik a wellness részleget, a gyerekek is jó kezekben legyenek és tartalmas programokon vehessenek részt.

Gyerekbarát szolgáltatásaik között szerepel játszótér, nyáron Acapulco családi élménymedence 270 m² vízfelülettel, tavasztól őszig gyermekkerékpárok és térítés ellenében 3 éves kor felett gyermekfelügyelet is. Gondoltak a nagyobbakra is, őket XBOX és PS4 játékkonzolok várják. A szállás 7 éves korig ingyenes!

12. Ensana Thermal Aqua Hévíz****

Az all inclusive családbarát wellness hotelben kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a családosok is önfeledten élvezhessék a vakációt. Szobakínálatukban található családi apartman és korlátozott számban összenyitható szobák is.

All inclusive szolgáltatásuknak köszönhetően nem kell azon gondolkozni, mit egyen a gyerek, ételeik között olyan fogások is szerepelnek, amit a kicsik is szívesen fogyasztanak.

Gyermekbarát szolgáltatásaik igen változatosak, beltéri gyerekmedencéik mellett tartozik a hotelhez játszótér, játszóház és gyerekkerékpár kölcsönzésre is van lehetőség. Szünidőben a Bubbles Club animációs programjai gondoskodnak a kisebbek szórakozásáról. A szállás 6 éves korig ingyenes!

13. Hunguest Hotel Pelion Tapolca****+superior

A családbarát hotel két hálóteres apartmanjai és lakosztályai miatt nagyon kedvelt az olyan családok körében, akik nagyobb gyerekekkel utaznak, és fontos számukra, hogy a pihenés alatt jusson egy kis privát tér is. 1500 m2-es wellness részlegük igazi feltöltődést nyújt a szülők számára, míg a gyerekek külön gyerekmedencében pancsolhatnak kedvükre.

A hotel gyerekbarát szolgáltatásai között szerepel játszóház, játszótér, animátor programok, gyerekprogramok és ami a szülők valódi kikapcsolódásához nélkülözhetetlen, a gyermekfelügyelet. A szállás 4 éves korig ingyenes!

14. Hotel Marina-Port Balatonkenese****

A kenesei családbarát wellness hotel hatalmas előnnyel bír, ugyanis saját, játszótérrel, óriás trambulinnal felszerelt balatoni strand is tartozik hozzá, így nem csoda, ha gyorsan fogynak a nyárra a családi szobák. Mindemellett házon belül is sok lehetőség van a szabadidő eltöltésére nem csak felnőtteknek, hanem a gyerekeknek is. Van itt játszószoba, fedett pancsoló, de amit a gyerekek a legjobban élveznek, az a sok és változatos animációs program, köztük kézműves és mozgásos foglalkozásokkal.

A beltéri gyermekmedence és babapancsoló szivárványos csúszdával, vízköpő békával és spriccelő óriáskígyóval várja az apróságokat, így nem okoz gondot az sem, ha éppen nincs strandidő, de legalább ennyire közkedvelt a Labirintus játszóház is, amely szintén a szálloda falain belül található. A szállás 6 éves korig ingyenes!

15. Hotel Wellamarin Zamárdi****+superior

Ha igazán modern környezetben szeretnétek tölteni a családi pihenést, a Hotel Wellamarin tökéletes választás lesz! Szuper wellness részleg, ahol a gyerekeket is külön gyerekmedence várja, hangulatos, modern szobák és számtalan kikapcsolódási lehetőség várja itt a kicsiket és nagyokat.

Néhány közülük, hogy még inkább meghozzuk a kedveteket egy kis családbarát wellnesshez: bowling, kerékpár kölcsönzés kicsiknek és nagyoknak, fedett és szabadtéri pancsoló a kicsiknek, babajátszóház, játszószoba, Xbox szoba és az elmaradhatatlan gyerek animációs programok. Ugye, milyen jól hangzik!? A szállás 4 éves korig ingyenes!

Családbarát wellness szállások az Alföldön

16. Hunguest Hotel Erkel Dürer Gyula****

A gyulai hotel saját wellness részleggel rendelkezik, de nagy előnye, hogy a közvetlen átjárás is biztosított a híres Gyulai Várfürdőbe, ahol aztán egy egész wellness paradicsom vár ránk. A kisgyerekes családok kedvence az Aquapalota, ahol az élménymedence mellett a kisebbek részére baba-mama szoba, baba- és gyerekmedence, víziparadicsom, vízágyú és kalózhajó tematikájú vízicsúcsda is található.

A szálloda gyerekbarát szolgáltatásai között található egy játszószóba, de maga a város felfedezése is nagyon izgalmas program gyerekkel >>
A szállás 4 éves korig ingyenes!

17. Wellness Hotel Gyula****+superior

A gyönyörűen felújított wellness hotel nem csupán családbarát, hanem szülőbarát is, hiszen a wellness úgy az igazi, ha a szülők tökéletesen ki tudnak kapcsolni, mert tudják, hogy a gyerekek is jó kezekben vannak. „Élmény a gyermekeknek, szabadidő a szülőnek!” szlogenjük teljesen helytálló, mert a hotelhez 650 négyzetméteres kétszintes wellness központ, 300 négyzetméteres játszóház és Game Zone játékterem is tartozik, hogy a család minden tagja megtalálja a neki tetsző elfoglaltságot.

A szállodának van gyerekmedencéje, játszótere, játszóháza, és térítés ellenében gyermekfelügyeletet is vállalnak. Hogy a szülők mellett a csemeték is jól érezzék magukat, tartalmas és szórakoztató programok sora várja őket a mini discotól a mesefilmvetítésen át a kézműves foglalkozásokig. Itt tényleg egy percig sem fog senki unatkozni! A szállás 1 éves korig ingyenes!

18. Hunguest Hotel Forrás Szeged****

A szegedi wellness hotel ár-érték arányban az egyik legjobb, ha családi wellnessről van szó, ugyanis számtalan családbarát szolgáltatásuk mellett hatalmas előny, hogy a szálloda közvetlen összeköttetésben van a szegedi Napfényfürdő Aquapolis fürdőkomplexummal, melyet a hotel vendégei külön belépő nélkül látogathatnak. A szállás 4 éves korig ingyenes!

19. Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét****

A „hírös város” is számtalan izgalmas programmal várja az itt pihenő kisgyerekes családokat, ezért érdemes néhány napot eltölteni Kecskeméten. A családbarát Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel remek bázisa lehet a kirándulásoknak.

Bár wellness részlegükön gyerekmedence nincs, de a hatalmas parkjában különféle sportpályák kaptak helyet és természetesen játszótér is van. Rossz idő esetén a kicsik a játszószobában üthetik el az időt. A szálloda saját éttermében gyerekmenüt is felszolgálnak. A szállás 6 éves korig ingyenes!

20. Colosseum Hotel Mórahalom****+superior

Sokan nem is tudják, Mórahalom milyen szuper úti cél lehet egy család számára. A városban van egy klassz fürdő, itt található a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, egy bivalyrezervátum és az Ezer Év Parkja, ami korábban Mini Hungary Park néven vált ismertté. Ha mindezt szívesen felfedeznétek, most ajánlunk egy remek családbarát wellness hotelt is, ahol kipihenhetitek a kirándulások fáradalmait.

A Colosseum Hotelt korszerű wellness részlege miatt nagyon szeretik a vendégek. A gyerekkel érkezőkre is gondoltak, hiszen fedett és szabadtéri gyerekmedencét is kialakítottak, hogy a legkisebbek se maradjanak ki a jóból. Ha még egy tartalmas nap után sem fáradtak el eléggé, akkor várja őket a játszószoba. A szállás 4 éves korig ingyenes!

21. Hotel Silver Hajdúszoboszló****

Hajdúszoboszló gyerekekkel tökéletes belföldi program bármilyen időszakban, hiszen remek családi programokkal várják az idelátogató turistákat. A klassz programok mellé most mutatunk egy nívós családbarát wellness hotelt, ahol garantáltan azt kapjátok, amit ígérnek. Széles szobakínálatukban található például teakonyhával felszerelt szoba, ami kisbabával pihenőknek ideális választás.

A wellness részlegükről a vendégek rengeteg pozitívumot említenek, és természetesen a kicsiknek sem kell lemondaniuk a pancsolásról, számukra külön gyerekmedencét is kialakítottak. Ha még futja az energiájukból, akkor irány a hotel játszótere, vagy a játszószoba! A szállás 4 éves korig ingyenes!

22. Mátyás Király Gyógy-és Wellness Hotel Hajdúszoboszló

Hogy Hajdúszoboszló mennyire szuper családi úti cél, azt már említettük. Nem is csoda, hogy sok szálloda igyekszik minél szélesebb családbarát szolgáltatásokkal előrukkolni.

Azok a kisgyerekes családok, akik a Mátyás Király Gyógy-és Wellness Hotelben szállnak meg, biztosan nem fognak csalódni, hiszen a wellness részlegen a gyerekek kedvéért fedett pancsolót is kialakítottak, de ha a pancsolás már unalmas lenne, játszószobában, játszótéren, a nagyobbak Xbox szobában vezethetik le a fölösleges energiájukat. A szállás 4 éves korig ingyenes!

23. Hotel Atlantis Hajdúszoboszló****+superior

A hajdúszoboszlói családbarát wellness hotelek sorát gazdagítja a Hotel Atlantis is, ami 2019-ben elnyerte az Év Szállása Minőségi Díj dobogós helyét. Wellness részlegén nem csak a szülők lazulhatnak, a kicsiket gyerekmedence és gyerekcsúszda várja.

A hotel gyermekbarát szolgáltatásai között szerepel még játszószoba és Xbox szoba is. A szállás 6 éves korig ingyenes!

Észak-Magyarország legnépszerűbb családbarát wellness hotelei

24. Hotel Villa Völgy Eger****

A hotel magát az egri bor és a wellness fellegváraként definiálja, de mi ezt még kiegészítenénk azzal is, hogy a családok oázisa. A szálloda 3 különböző épületből áll, melyek egytől egyig luxus környezetet nyújtanak az itt pihenők számára.

Hagyományos, pótágyazható szobáik mellett 4 fős lakosztályok is foglalhatók, melyekhez 2 hálótér tartozik. Gyerekbarát szolgáltatásaik között játszótér és szabadtéri pancsoló is megtalálható. A szállás 2 éves korig ingyenes!

25. Thermal Park Egerszalók****

Egerszalók minden évszakban szuper úti cél, ha családdal utazik az ember. A Thermal Park Egerszalók egy olyan családbarát wellness hotel, ahol a kisgyerekkel érkező családok is a legnagyobb kényelemben pihenhetnek.

Választható náluk hotelszoba, vagy pihenhet a család 2-6 ágyas apartmanokban is. Nyaranta üzemel a kültéri gyerekmedencéjük, de tartozik a szállodához játszótér és játszószoba is. Az éttermükben is odafigyelnek a kicsikre, nekik gyerekmenüt kínálnak. A szállás 6 éves korig ingyenes!

26. Saliris Resort Spa & Conference Hotel**** Egerszalók

Észak-Magyarország egyik legkedveltebb wellness hotelének is a listán a helye, ami nem más, mint a négycsillagos Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalókon. A szálloda wellness szolgáltatásai messze földön híresek, 10000 m2-es wellness részlegén számtalan, a szállóvendégeknek díjtalan szolgáltatás igénybe vehető, mindemellett fizetős extrákból is válogathatunk.

De mi a helyzet, ha gyerekkel érkezik az ember? Nos, akkor is remek kikapcsolódás vár az egész családra, mivel rengeteg gyerekbarát szolgáltatás is szerepel a kínálatukban. Szuper animációs programjaik vannak, így amíg a kicsik szórakoznak, a szülőknek is lehetőségük nyílik egy kicsit relaxálni.

Emellett a gyerekeket szabadtéri pancsoló, játszótér, trambulin, rossz idő esetén játszószoba várja, így remek választás a hotel bármilyen évszakban. Akik szeretnek kirándulni, azok akár gyerekkerékpárt is tudnak kölcsönözni. A szállás 4 éves korig ingyenes!

27. La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad****

Az elegáns kastélyhotel nemrég új Udvarházzal bővült, ahol már 4 fős lakosztályokban is pihenhetnek a családok. Wellness központjukban nem csak a felnőttek relaxálhatnak, a kicsiket itt gyermekmedence várja.

Bármennyire csábítóak is a hotel által nyújtott szolgáltatások, azért néhány napot szánjatok a környék felfedezésére is, mert remek családi programokban lehet részetek. A szállás 4 éves korig ingyenes!

28. Barrico Thermal Hotel Demjén****

A demjéni hotel azon családbarát wellness hotelek sorát gyarapítja, ahol kivételes hangulat is társul a színvonalas szolgáltatások mellé. Gerendából készült épületeinek szobái családias hangulatot árasztanak, konyhájuk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy legkisebb vendégeik is elégedetten távozzanak a vacsora után. Nekik gyerekmenüvel kedveskednek.

A wellness részlegen bébimedence várja a kicsiket és játszótér is tartozik a hotelhez. A szállás 3 éves korig ingyenes!

29. Hotel Narád & Park Mátraszentimre****

A festői Mátrában található négycsillagos wellness hotelben töltött idő igazi felüdülés a forró nyári napokon. A csodás, parkos környezetben játszótér várja a kicsiket, a wellness részlegen gyermekmedence és gyermekcsúszda.

A hotel különlegessége, hogy szabadtéri főzésre, sütésre is van lehetőség a kijelölt helyeken, ami remek levezetése lehet egy élménydús napnak. A szállás 4 éves korig ingyenes!

30. Avar Hotel Mátrafüred****+superior

A mátrafüredi Avar Hotel 2020-ban nyitotta meg kapuit, és alig egy évvel később máris rangos elismerésben részesült, elnyerte az Év Szállása 2021 – Minőségi Díj 1. helyezését. Ez már önmagában is garancia a kiváló minőségű szolgáltatásokra, de a rengeteg pozitív vendégértékelés is alátámasztja, hogy a szakmai zsűri jól döntött.

Gyermekbarát szolgáltatásaik között szerepel gyerekmedence, játszószoba és változatos animációs programok is. A páratlanul szép erdei környezet csak a ráadás! A szállás 4 éves korig ingyenes!

31. Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Elegancia, kényelem és élmények várnak a családokra, ha néhány napot eltöltenek a Kastélyhotel Sasvár Resortban. A csalásbarát wellness hotel olyan, mint a mesékben szereplő kastélyok, a 3 szárnyat földalatti folyosók kötik össze.

A kastély 3. emeletén kisebb és nagyobb gyermekek részére játszószobát is kialakítottak és van lehetőség a szállodában gyerekkerékpár kölcsönzésére is. A szállás 2 éves korig ingyenes!

32. Hunguest Hotel Palota Lillafüred ****

A híres szállodalánc lillafüredi kastélyszállója lenyűgöző környezetben helyezkedik el a mesés Hámori tó, a lillafüredi vízesés és a látványos Függőkert szomszédságában. Élménydús vakáció bázisa lehet a családbarát hotel, ahol a felnőtteknek szóló wellness szolgáltatások mellett a kicsiket is várja egy gyerekmedence, a nagyobbak Xbox szobában szórakozhatnak.

Ha a környéket is szívesen felfedezné a család, a Hámori tavon való csónakázást, és az erdei vasutat semmiképpen ne hagyjátok ki! A szállás 5 éves korig ingyenes!

33. Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca****+superior

A miskolctapolcai wellness hotel egyik fő vonzereje, hogy tágas családi szobákból is bőven van választék: a 32 m2-es családi franciaágyas szobáktól egészen a 100 m2-es, 2 hálótérrel rendelkező exkluzív 4 fős apartmanokig.

A kisebb gyerekek a hotel játszóterét is birtokba vehetik, míg a nagyobbak kipróbálhatják a szálloda újdonságát, a TOUCHGameTABLE-t. Az interaktív társasjátékasztal közel 20 db digitális játékot tartalmaz.

Családbarát wellness hotelek a Nyugat-Dunántúlon

34. Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel****+superior

A térség első nemzetközi lánchoz tartozó szállodáját imádják a családok, hiszen a foglalás ára magában foglalja a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdőbe való belépőt az érkezés napján 15 órától, elutazás napján 12 óráig. Ezzel nem csupán spórolhat a család, az is fontos szempont, hogy itt akár rossz idő esetén is minden nap van lehetőség egy kis pancsolásra.

A hotelből egy fedett folyosó vezet át az élményfürdőbe. A hotel wellness részlege rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál, de a kicsiket is várja itt bébimedence, gyerekmedence és élménymedence is, melyekből van kül- és beltéri is. A szállás 6 éves korig ingyenes!

35. Hotel Karos Spa**** Zalakaros

A Hotel Karos Spa tágas szobákkal várja vendégeit, ahol a családok is gondtalanul pihenhetnek. 4000 m2-es wellness részlegük számtalan lehetőséget kínál a feltöltődésre. Beltéri gyerekmedencéjükben a kicsik is csobbanhatnak, szabadtéren várja őket egy pancsoló, játszótér és trambulin is.

A hotelben rendszeresen szerveznek gyerek animációs programokat, a nagyobbaknak Xbox szobát alakítottak ki, így szinte el sem kell hagyni a szállodát a vakáció alatt. Persze a környéken akad több izgalmas látnivaló is, úgyhogy azt javasoljuk, egy kis időt szánjatok ezek felfedezésére is. A szállás 4 éves korig ingyenes!

36. Hotel Vital Zalakaros****

Akik a családiasabb hangulatú szállásokat kedvelik, de mégis szeretnék élvezni a hotelek nyújtotta kényelmet, azoknak ajánljuk a zalakarosi Hotel Vital családbarát wellness szállót. A szokásosnak mondható gyerekbarát felszereléseken kívül tartozik hozzá egy szuper játszószoba is, ahol a gyerekek kedvükre mókázhatnak. A szállás 4 éves korig ingyenes!

37. Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

A Hévíz és Balaton szomszédságában található Kolping Hotel **** nem egy egyszeri nyaraláshelyszín. Egy második otthon. Ahová mindig jó megszökni, ahol szabadon tudunk töltekezni, együtt lenni. Ahol már a megérkezés sem mindennapi, hiszen interaktív monitorokkal és mini mesékkel várják a recepciónál a kicsiket. Sőt, néhány játékos feladat teljesítésével ők maguk is bejelentkezhetnek.

A 10 hektáros park minden szegletében élmény vár: játszóterek, trambulinok és pedálos gokart pálya is található itt. Bobóország hatalmas játékbirodalmában az év minden napján kézműves foglalkozásokkal, gyerekprogramokkal szórakoztatják a kicsiket.

A közös játék mellett akár szakképzett óvónőkre is bízhatjuk őket, így a szülők is kikapcsolódhatnak a csendes wellnessben, feltöltődhetnek egy kozmetikai kezelés közben vagy kettesben élvezhetik a páros masszázs lazító hatását. Majd folytatódhat a közös élménygyűjtés a családi fürdő medencéiben: célba lövés és bátorság alagút a vizes játszótéren és egy nagy csúszás a kék kígyón a gyerekmedencébe.

38. Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustyán****

A szállástól alig 50 méterre található a Kehida Gyógy- és Élményfürdő, ami remek családi program minden évszakban. A családbarát wellness szállást azonban nem csak elhelyezkedése miatt ajánljuk, hanem azért is, mert itt teljes kényelemben pihenhet az egész család. A szálláshely apartmanházai a fürdő 200 m-es körzetében találhatók, és kifejezetten ideálisak olyan családoknak, akik egy kis privát szférára vágynak.

A komplexum számos gyermekbarát szolgáltatást is nyújt: van fedett pancsolójuk, játszóházuk, játszóterük, de ami miatt a szülők imádják, az a gyermekfelügyelet szolgáltatás és a gyerek animációs programok. A szállás 5 éves korig ingyenes!

39. Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Hotel****

A sárvári családbarát hotel zalakarosi testvéréhez hasonlóan kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a családok is önfeledten pihenhessenek náluk. A szobaár tartalmazza az all inclusive ellátást és a korlátlan fürdőbelépőt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe, fürdőköpeny használatával. A szállás 6 éves korig ingyenes!
Még több olvasnivaló a hotelről >>

40. Danubius Hotel Bük**** Bükfürdő

A bükfürdői wellness hotel szintén azon családbarát szállások sorát gyarapítja, ahol a szokásos gyerekbarát szolgáltatások mellett arra is kiemelten figyelnek, hogy a kicsik is minőségi időt töltsenek el, miközben jól szórakoznak és élményeket gyűjtenek.

Ennek érdekében a gyerekeknek saját fürdőrészleget alakítottak ki pancsolóval és kalandmedencével, többféle játszószóba várja a kicsiket, a kamaszokat játékterem és még szuper animációs programokkal, alkalmanként külön gyerekrendezvényekkel is készülnek. Az már tényleg csak a bónusz, hogy éttermükben külön gyerekmenü is választható. A szállás 6 éves korig ingyenes!

41. Hotel Piroska Bükfürdő****

A Bükfürdő szívében található Hotel Piroska egy olyan családbarát hotel, ahová akár babával, akár kamasz gyerekekkel látogatunk, egészen biztosan mindenki elégedetten fog távozni.

Rengeteg családbarát szolgáltatásuk van kedve azzal, hogy a családi szobák mellett összenyitható szobát is lehet náluk foglalni, így nagyobb gyerekekkel is kényelmesen pihenhetnek a szülők, mindenkinek lesz elegendő tere.

A szálloda egyik legnagyobb pozitívuma az elkülönített gyermekwellness, így tényleg minden vendég átadhatja magát a kényelemnek, és háborítatlanul relaxálhat. A fokozatosan mélyülő gyermekmedencében a kisebbek is biztonságosan lubickolhatnak, a családi pihenőtérben még az egészen pici vendégek is találnak majd kedvükre való játékot.

A gyerekbarát szolgáltatások sorát gyarapítja még játszótér, trambulin, játszószoba, Xbox sarok, csocsó, asztalitenisz, és sok-sok olyan apróság, ami nagyban megkönnyíti a gyerekkel való utazást. Ráadásul még azon sem kell aggódniuk a szülőknek, mit fog enni a válogatós csemete, mert a szálloda éttermében speciális gyermekmenüt is kínálnak. A szállás 5 éves korig ingyenes, 12 éves korig kedvezményt biztosítanak!

A szállásról itt olvashattok bővebben >>

42. Caramell Premium Resort Bükfürdő****

A Caramell Premium Resort egy valóságos paradicsom nem csak a párjukkal érkezőknek, hanem a családok számára is. Wellness szolgáltatások egész sora várja azokat, akik lazítani szeretnének, de a gyerekek részére is kialakítottak egy gyerekmedencét.

A játszótér és a játékszoba mellett egy igazi különlegesség is vár itt a vendégekre, ami nem más, mint egy kalandpark! A szállás 6 éves korig ingyenes!

43. Mjus Resort & Thermal Park Körmend****+superior

A körmendi hotel családbarát a javából, de mellette a gyerek nélkül érkező vendégek zavartalan pihenését is fontosnak tartják. Éppen ezért wellness részlegüket úgy alakították ki, hogy van külön gyerekeknek szóló rész gyermek- és bébimedencével, valamint csúszdával.

Ha ez még nem lenne elég, a gyerekek a szállodához tartozó játszótéren, vagy a játszószobában is levezethetik az energiájukat. A családbarát hotel éttermében a kicsiknek gyerekmenüt is kínálnak. A szállás 2 éves korig ingyenes!

A Közép-Dunántúl népszerű családbarát wellness szállásai

44. Portobello Wellness & Yacht Hotel**** Esztergom

Az esztergomi családbarát wellness hotel tágas szobákkal várja a vendégeit, ahol az egész család otthon érezheti magát. Igény szerint vannak összenyitható lakosztályok is, hogy a gyerekek és a szülők is nyugodtan pihenhessenek.

A wellness részlegen a gyerekek sem fognak unatkozni, őket saját gyerekmedence és gyerekcsúszda várja, de egy szuper játszótér és tartozik a szállodához. A szállás 6 éves korig ingyenes!

45. Bellevue Hotel Esztergom****

A festői Búbánatvölgyben elhelyezkedő szálloda wellness részlege nem csak a testnek felüdülés, hanem a szemnek is, hiszen pazar panoráma nyílik innen a környékre. A kisebbek a gyerekmedencében pancsolhatnak, míg szüleik a hotel legkülönfélébb wellness szolgáltatásai közül válogathatnak.

A gyerekbarát szolgáltatások között szerepel még trambulin, játszótér, játszószoba és a nagyobbak örömére Xbox szoba is. A szállás 3 éves korig ingyenes!

46. Velence Resort & Spa****

Ha a Velencei tó környéken kerestek családbarát wellness hotelt, a Velence Resort & Spa a legjobb választás! A hotel előnyei között kell megemlítenünk az összenyitható családi szobákat, így marad egy kis privát szféra a szülők számra. Számos baba- és gyermek eszköz szobai bekészítése ingyenes, bizonyos eszközök bérelhetők, így szinte semmit nem kell magunkkal cipelni otthonról. A családbarát hotel játékszigetén 3 éves kortól gyermekfelügyeletet vállalnak, ahol animátorok vigyáznak a kicsikre játék közben.

Hogy mennyire gyerekbarát hotelről van szó, azt az is mutatja, hogy nem csupán egy játszóházuk van, hanem a különböző korosztályok részére többet is kialakítottak. A kisebbeknek óriási élmény, hogy a hotel kabaláival, Ele-Fülöppel és Ele-Fannival, a két kis elefánttal is naponta találkozhatnak. A 3600 m2-es wellness részlegen található bébipancsoló és gyerekmedence, a felnőtteknek rengeteg a kikapcsolódási lehetőség.

A 8 és 14 év közötti gyermekek szervezett aktív és sport programokon, a kétszintes élményfürdő medencéiben, illetve a hotel strandján tombolhatják ki magukat, a kisebbeket 3 szintes Dzsungel játszóház várja. Vacsoránál a gyerekek külön gyermek büféből válogathatnak, a legkisebbek részére bébiételt is készítenek. A szállás 6 éves korig ingyenes, 6 és 14 éves kor között kedvezményesen vehető igénybe!

47. Hotel Kapitány Wellness Sümeg****+superior

A Hotel Kapitányban eltöltött idő nem csak azért lesz emlékezetes élmény a család apraja nagyjának, mert a szuper wellness mellett a kicsiket gyerekmedence és gyerekcsúszda várja, hanem a nem mindennapi programoknak köszönhetően is.

A gyerekbarát szolgáltatások között animátor programok is szerepelnek, a szállodához tartozik fedett és szabadtéri pancsoló, játszótér és játszószoba is, de a legnagyobb attrakció kétségtelenül a heti rendszerességgel megrendezett látványos történelmi lovasjáték és a középkori lakoma, amit nem csak a kicsik, de a szülők is legalább annyira élveznek. A szállás 4 éves korig ingyenes!

Még több ízelítő, milyen családi élményekben lehet itt részetek >>

Családbarát wellness hotelek a Dél-Dunántúlon

48. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

A Bikalon eltöltött idő egy igazi időutazás lesz az egész családnak, ahol főúri kényelem, és felejthetetlen szórakozás vár rátok. A méltán híres wellness szálló oly módon családbarát, hogy közben arra is figyelmet fordítanak, hogy akik gyermek nélkül pihennek, azok is élvezhessék a nyugalmat.

Wellness részlegük több helyszínből áll, van, ahová csak 18 év felett lehet belépni, és van, amit az egész család kedvére használhat. Itt gyerekmedence és csúszda is található a kicsik legnagyobb örömére.

Gyerekbarát szolgáltatásaik mellett szerepel még játszótér és animátor programok is, de ami miatt nagyon sok család választja pihenése helyszínéül ezt a különleges hotelt, az a hozzá tartozó Élménybirtok, melyet a szállóvendégek kedvezményes belépővel látogathatnak. A szállás 4 éves korig ingyenes!

49. Dráva Hotel Thermal Resort Harkány****

Harkány egyre népszerűbb üdülőhely a családosok körében, így szállásai is igyekeznek minél több családbarát szolgáltatással előrukkolni. Legyen szó aktív pihenésről, vagy egy kis lazításról, a Dráva Hotel Thermal Resort szuper választás lesz!

Családi szobáik igen változatosak, van négyágyas szobájuk, két hálószobás családi apartmanjuk és 2 hálóteres Family lakosztályuk is. Gyerekbarát szolgáltatásaik között játszótér és játszószoba is található. A szállás 5 éves korig ingyenes, 5 és 12 éves kor között kedvezményesen foglalható!

50. Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló****

Magyarország első illat- és wellness hotele a családok számára is remek választás, mivel wellness részlegén gyerek- és bébimedence is található, így az egész család együtt lubickolhat. A szokásos gyermekbarát szolgáltatások mellett éttermükben is odafigyelnek a legkisebb vendégekre, őket gyerekmenüvel várják. A szállás 6 éves korig ingyenes!

Ezt a listát érdemes elmenteni, hiszen az ország legjobb családbarát wellness hoteleit gyűjtöttük nektek össze! Melyik lesz a kedvencetek?

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
86%
Imádom
Imádom
7%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
2%
Nem tetszik
Nem tetszik
5%