Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Mesés panoráma és wellnessélmények a Balaton partján, a siófoki Hotel Yacht****-ban

1 perces olvasási idő

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínálja a siófoki Hotel Yacht Wellness & Business****, amely közvetlenül a vízparton, a vitorláskikötőben található. Mesés balatoni panoráma, változatos wellness-szolgáltatások és kitűnő gasztronómia… Kell ennél több egy felejthetetlen nyaraláshoz?

Hagyd magad mögött a rohanó hétköznapokat és tölts el néhány napot a Balaton partján, a Hotel Yacht****-ban! Élvezd a kitűnő szolgáltatásokat, gyönyörködj a páratlan kilátásban – akár rossz idő esetén is!

Hotel Yacht Wellness & Business Siófok ****

Siófok központjától 10 perc sétára, csendes környezetben találjuk a Hotel Yacht****-ot, amely stílusos, modern szobákkal, egész évben nyitva tartó á la carte étteremmel, bárral, egészségügyi szolgáltató központtal és panorámás wellness részleggel várja a vendégeket.

Szobák és étterem

A hotelben 70 darab kétágyas, erkélyes szoba található. A légkondicionált szobák többsége padlószőnyeggel borított, de korlátozott számban antiallergén szobákat is lehet foglalni. Siófokon a mozgássérült vendégekre is gondolnak: igény esetén két teljesen akadálymentesített szoba áll rendelkezésre.

A hotelben 70 darab kétágyas, erkélyes szoba található

A szállodához egy több mint 150 fő befogadására alkalmas étterem is tartozik, amelyhez terasz és kert kapcsolódik. A BlueDot étterem a’la carte étteremként is működik és egész évben nyitva áll a Siófokra és a vitorláskikötőbe látogatók előtt.

TIPP: Kihagyhatatlan élmény egy nyári estén a teraszon vacsorázni, háttérben az esti Balaton fényeivel! 

Egy romantikus vacsora elengedhetetlen kelléke a zene! Az alábbi tematikus esteken garantált lesz a hangulat:

  • Július 7.: Konga show
  • Július 21.: Gitárest
  • Augusztus 4: Jazz zongora est

Wellness testnek és léleknek

Hogy a pihenés teljes legyen, a Hotel Yacht**** egyedi hangulatú wellness részleggel segíti a vendégek feltöltődését. 25 méteres úszómedence, gyermekpancsoló, beltéri és szabadtéri pezsgőfürdők, szaunák, sószoba és pihenősziget áll rendelkezésre, emellett a vendégek számos relaxáló masszázs közül is választhatnak.

TIPP: A wellnessben sem kell lemondani a természetes napfényről, jó idő esetén a kikötőre néző tágas napozóteraszon lehet gyűjteni a D-vitamint.

Gyermekbarát szolgáltatások

A Hotel Yacht Siófok**** kiemelt figyelmet fordít a gyermekekkel érkező családok kényelmére.
A 6 éven aluli gyermekeknek szüleikkel egy szobában ingyenes szállást, reggelit és vacsorát biztosítanak, a családi szobákban a 2 gyermekes családok is kényelmesen elférnek, szülők és gyermekek ugyanis külön légtérben alhatnak.

A szállodában minden nap animációs programok várják a gyermekeket (pl. kalózkaland), az idősebbek kipróbálhatják az X-boksz sarkot, biliárdot, ping-pongot (ingyenesen) vagy scooter bérlésre is van lehetőség.

A 250 fő befogadására alkalmas konferencia központ egyedülálló eleme a körpanorámás konferenciaterem

Hogy tetszett a hotel a korábbi vendégeknek?

Válogatás a szallas.hu oldalon elérhető vendégértékelésekből:

„Gyönyörű a kilátás az étteremből, igényesek, szépek a szobák. Jártunk itt korábban is, öröm volt visszatérni!”

„Nagyon kedves, segítőkész személyzet. A szombati latin est, spanyol ételekkel kiváló hangulatú volt. A nővérem gyerekeinek nagyon tetszett a játékszoba és a gyerekmedence is.”

„Kitűnő elhelyezkedés, szuper úszási lehetőség, panorámás szabadtéri jakuzzi, finom kaja, kényelmes szoba (nekem túl puha volt a matrac), balatoni panoráma nagy erkéllyel. Tetszett a szauna szeánsz, figyelmes, kedves a személyzet.”

Foglald le most a balatoni nyaralást!

Válaszd a Balatoni családi nyaralás csomagot, vagy 7 éjszakától a Balatoni családi nyaralás 6=7 csomagot! Az ajánlatok 2018.07.01-08.26. között érvényesek, min. 2 éj foglalástól.

Részletek és szállásfoglalás >>

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%