ToplistákCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásTéli tájolóWellness + Hotelek

TOP 5+1 bakancslistás wellnesshotel

1 perces olvasási idő
Castellum Hotel Hollókő ****

Bevallom őszintén, nem voltam eddig túl sok wellnesshotelben. Általában az aktívabb kikapcsolódások híve vagyok, de tény, hogy egy ködös, hűvös, késő őszi, téli hétvégén igen jól tud esni egy termálvizes medencében való ücsörgés. A wellnesshotelek ráadásul a különböző kényeztető szolgáltatások széles tárházával vannak általában felszerelve, próbáljuk ki ezeket is ottjártunkkor.

Összegyűjtöttem 5 olyan wellnesshotelt, ahol szívesen eltöltenék egy hosszú hétvégét, ha tartósan ide költözik a rossz idő.

Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske****

Az újonnan épült négy csillagos hotel Tiszakécske festői környezetében, a termálfürdő területén található. Az ide látogatók számtalan wellness szolgáltatást élvezhetnek, úgy mint a különböző medencék, szaunák, masszázsok.

A gyógyulni érkezők is különböző kezelések közül tudnak választani. Egészen biztos, hogy a gyerekek egy szuper napot tudnak majd eltölteni az élményfürdő részlegen. Akik a pihenés mellett szeretnének jókat enni, azok  sem fognak itt csalódni, ugyanis a hotel éttermében helyi specialitásokat, valamint különböző tiszai halételeket szolgálnak fel.

További részletek a szállodáról >>

Castellum Hotel Hollókő ****

2016-ban nyitotta meg kapuit a pihenni vágyó vendégek számára a Castellum Hotel Hollókőn, az UNESCO Világörökségi Listáján is szereplő palóc faluban. A szálloda wellness részlege szerényebb méretű, ám annál családiasabb és meghittebb a hangulata.

A gyerekkel érkezőknek kifejezetten jó hír, hogy a hotel saját játszóházzal rendelkezik. A vendégek egybehangzó véleménye alapján a Castellum étterme igen magas színvonalú és csodálatos ételekkel vendégelik meg a pihenni vágyókat.

Még több fotó a szállodáról >>

Zala Springs Golf Resort Zalacsány

A Balaton és Hévíz közvetlen szomszédságában igazi kuriózumra bukkanhatunk. Nem csupán a golf szerelmeseit várják a Zala Springs Golf Resorban, hanem mindenkit aki exkluzív környezetben pihenne egy pár napot.

A hotel festői környezetben helyezkedik el, ám ha az időjárás miatt nem tudnánk kimenni, számos beltéri szórakozási lehetőségünk is van, gondoljunk csak a wellness részlegre. A szálloda étterme igazi különlegességeket ígér az étlapján, szívesen kipróbálnám az egyes fogásokat.

Foglald le most az őszi pihenésed! >>

Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

A Balaton partjától 20 km-re, a sümegi vár lábánál fekszik a középkori stílust idéző Hotel Kapitány.

A kor igazi szerelmesei számára ideális helyszín, ugyanis hetente több alkalommal is megrendezésre kerülnek a Történelmi Lovasjátékok, ami után akár egy igazi középkori lakomára is befizethetünk. A pontos programokról érdeklődjünk a hotel honlapján. A kicsiket és a nagyokat egyaránt rabul ejti a régi kor szelleme.

További részletek a különleges hotelről >>

Hotel Wellamarin Zamárdi ****+superior

Zamárdinál közvetlenül a Balaton partján fekszik a Hotel Wellamarin. Egy-egy szép napsütéses őszi délutánon még mindig kellemes sétákat tehetünk a tó partján, azonban ne csüggedjünk akkor sem, ha az idő ezt már nem teszi lehetővé.

A tágas wellness részlegen kívül többek között Bowling és Squash-pályával is várja a hotel a vendégeit. Igazán különleges élményben lesz része annak, aki a szálloda bárjában fogyasztja el a kávéját, ugyanis emellé a tihanyi Apátság látképét is megkapja ajándékként.

Még több fotó és érdekesség >>

+1: Gyümölcs Wellness Központ

Aki Zamárdiban jár és szeretné megízlelni a gyümölcsök pálinkába zárt zamatát, az ne hagyja ki a Gyümölcs Wellness Központot sem. A házigazdáknak az italhoz és a főzdéhez fűződő igazi szenvedélyét tükrözi, hogy még a kutyájukat is Pálesznek hívják.

Számomra ezek azok a helyek, ahol leginkább szeretnék egy hosszú hétvégén pihenni, de szívesen fogadok bármilyen javaslatot, hogy kinek hol van a kedvenc wellness hotele.

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%