Tippek utazáshoz

Váltsd valóra álmaidat és wellnessezz hatalmas kedvezménnyel!

1 perces olvasási idő

Nem ismerek olyan utazót, akinek ne lenne legalább egy (de inkább kettő) bakancslistája. Nekem rögtön 3 ilyen gyűjteményem is van:

  1. listát írok a belföldi úti célokról,
  2. a külföldi álomhelyekről és
  3. azokról a szálláshelyekről is, ahová nagyon-nagyon szeretnék eljutni.

Szerencsére Magyarországon rengeteg szép és nívós hotel közül lehet választani, amelyek az év minden évszakában kínálnak élményeket. Ősszel és télen és inkább a hegyekbe vágyom, tavasszal a kirándulóhelyek csábítanak, míg nyáron a pihenésé és napozásé a főszerep.

Persze a legjobb szállodák a világ minden táján megkérik a szolgáltatások árát, nincs ez másképp Magyarországon sem. Éppen ezért érdemes figyelni az akciókat és ha jelentős kedvezményre bukkantok, nincs mese: le kell csapni a lehetőségekre!

A szallasguru.hu oldalán az év minden napján találhatunk akciós utakat és wellness hétvégéket, de a „Álmok hete” kínálata minden képzetet felülmúl. Szeptember 10-16. között ugyanis 30-50%-os kedvezménnyel pottyannak az ölünkbe a luxusajánlatok, amelyek Magyarország legnépszerűbb hoteleibe szólnak.

Ha eddig Te is csak álmodoztál és szájtátva nézted a wellnesshotelekben készült fotókat, most érdemes ellátogatnod a szallasguru.hu oldalára, ahol csupán néhány kattintás választ el attól, hogy az álmaid valóra váljanak!

Milyen luxusajánlatok közül lehet válogatni az Álmok hetén?

Nehéz felsorolni minden szálláshelyet, amelyek szeptember 10. és 16. között akár féláron is foglalhatók, de most kiválasztottam néhány szuper hotelt a teljesség igénye nélkül.

Lehet álmodozni…. és foglalni!

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

A Mátra egyik gyöngyszeme a parádsasvári Kastélyhotel Sasvár Resort, ahol romantikus környezetben, egy mesebeli kastély falai között élvezheted a luxust. A szobákban elegáns korhű bútorok és káddal felszerelt fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét, míg a wellness részlegen beltéri élménymedence, pezsgőfürdő medence, Kneipp-taposó, gőzkabin, sókabin, szauna és infraszauna várja a feltöltődésre vágyókat.

Wellness és kikapcsolódás Parádsasváron >>

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Pazar kilátás a Dunakanyarra, kitűnő wellness szolgáltatások és felejthetetlen élmények várnak az ország egyik legszebb panorámájával rendelkező hotelében, a Silvanus Konferencia és Sport Hotelben. Nincs olyan évszak, amikor ne lenne tökéletes választás a visegrádi szálloda, amely egyaránt alkalmas családi kikapcsolódáshoz, illetve romantikus, meghitt pihenéshez is.

Pazar panoráma – biztos feltöltődés >>

Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

Hotel Kapitány Sümeg****+superior

Te is gyakran álmodoztál arról, milyen lehetett egy középkori várban élni? A Hotel Kapitány vendégei bármikor kaphatnak egy kis ízelítőt ebből a korból, hiszen a sümegi vár tövében megbújó szállodában Történelmi Lovasjátékokat és Középkori Lakomákat élvezhetnek az ide látogatók. Emellett keleti hangulatú fürdő, exkluzív wellness szolgáltatások és rendkívül gazdag programkínálat kényezteti a vendégeket.

Álompihenés Sümegen >>

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel ****+superior

Park Inn by Radisson Zalakaros

Mit tartalmaz a zalakarosi álom? 2 éjszakát a Park Inn by Radisson Resort & Spa****superior Hotelben 2 fő részére, félpanziós ellátással, hétvégi felár nélkül. A wellness szerelmesei most komplex belépőt is kapnak a Zalakarosi Fürdő Wellness- és Gyógyfürdőbe. Indulhatunk?

Felfrissítő napok Zalakaroson >>

Hotel Divinus Debrecen *****

Ötcsillagos pihenés Debrecenben? Igen, a Hotel Divinusban most Te is részese lehetsz, hiszen most hétvégi felár nélkül élvezhető a luxuspihenés csodálatos természeti környezetben, a Nagyerdő szívében. A hűvös őszi napokon élvezd a szálloda wellness szolgáltatásait, a 25 méteres úszómedencét, a meleg vizes relaxációs medencét, pezsgőmedencét, gyermekmedencét és relaxálj az infraszaunában, a finn szaunák egyikében vagy a fény- és aromaterápiás gőzkabinban.

Luxus pihenés a Hotel Divinusban >>

Zala Springs Golf Resort Zalacsány

Zala Springs Golf Resort Zalacsány

A Zala Springs Golf Resort studio apartmanjait a modern berendezés mellett lélegzetelállító panoráma és luxusszínvonalú felszereltség jellemzi. A különleges szálláshelyen a vendégek korlátlanul használhatják a közelben lévő wellness részleget, benne kültéri– és beltéri termálmedencével, víz alatti élményelemekkel, nyakzuhannyal, pezsgőfürdővel, fényterápiás finn szaunával, gőzkabinnal és sószobával.

Őszi romantika a Zala Springsben >>


És melyik a Te álomhoteled? Váltsd valóra álmaidat és wellnessezz hatalmas kedvezménnyel!

Álmok hete szeptember 10-16. között a szallasguru.hu oldalán!

 

üdvözlettel: a 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%