Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódás

Varázslatos őszi élmények a zalakarosi MenDan hotelben

2 perces olvasási idő

Beköszöntött az ősz, hétről-hétre egyre rövidebbek és hűvösebbek a nappalok, ami hatással lehet közérzetünkre is. Ám egyáltalán nem törvényszerű, hogy a zord időjárás beköszöntével rossz legyen a hangulatunk vagy kedvetlenek legyünk! Helyette inkább utazzunk el és használjuk ki a wellness nyújtotta melegséget, harmóniát, békét, amivel aztán kellőképp feltöltődhetünk az előttünk álló dolgos hétköznapokra. Zalakaros és a MenDan Magic Spa & Wellness egész évben, így ősszel is tárt karokkal várja a vendégeit. Lássuk, miért érdemes felkeresni a dunántúli szállodát!

Őszi élmények MenDan
MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros****+superior

MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros****+superior

Amikor a nyaralás már csak egy szép emlék, a karácsony pedig messze van, érdemes a mindennapi munka, iskola és rohanás közepette is időt szakítani a közös családi élményekre. A zalakarosi MenDan wellness és gasztronómiai kínálata segíthet kizökkenni a szürke hétköznapokból.

A 4 csillagos wellness hotel Zalakaros központjában, a városi gyógy-, élmény- és strandfürdő szomszédságában található. A MenDan Hotel 162 tágas kétágyas és családi szobával várja a vendégeket, a szobák nagy része pótágyazható, és minden kényelmi igényt kielégítenek. A légkondicionált, saját kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával felszerelt, részben erkélyes, otthonos, egyedi hangulatú, szobák az alábbi típusokban foglalhatók: superior kétágyas, luxus superior kétágyas jacuzzival, két légteres családi apartman konyhával, családi junior suite és lakosztály.

Tökéletes kikapcsolódás gyerekeknek és felnőtteknek

A zalakarosi hotelben a család apraja-nagyja jól érezheti magát, hiszen minden korosztály számára bőven akadnak programok. Míg a legkisebbek a Magic Land játszóház heti tematikus programjait élvezhetik, a nagyobb gyerekeknek a Coral FunHouse-ben X-box, darts, billiárd, csocsó áll rendelkezésre.

Őszi élmények MenDan
Játszóház

A felnőtteket élőzenés, műsoros estek szórakoztatják és neves sztárfellépők segítenek a kikapcsolódásban. 2019. október 31-én Janicsák Veca, november 2-án pedig Bereczki Zoltán varázsolja el a vendégeket a hotel színpadán.

További programok:

  • november 9-én Wellness LibaDalom Kökény Attilával
  • november 23-án Őszi Wellness L’Amour Rakonczai Imre Piano bárjával
  • december 7-én pedig ellátogat a szállodába az igazi finn Mikulás, Joulupukki

A gyerekkel érkező családok bátran vegyék igénybe a gyerekbarát szolgáltatásokat is! A hotelben igényelhető gyermek- és babafelügyelet, kérésre gyerekágyneműt, pelenkázót, fürdetőkádat, asztali etetőszéket és baba etetőkészletet biztosít a szálloda.

Nincs pihenés wellness nélkül! Az 1000 négyzetméteres Aqualand részleg medencékkel, élményzuhanyokkal, szaunával és ingyenes szaunaszeánszokkal várja a vendégeket. Ha pedig valami egzotikusra vágyunk, érdemes kipróbálni az eredeti thai és indiai masszázsokat is.

Őszi élmények MenDan
1000 négyzetméteres Aqualand wellnessrészleg

Szállás.hu TIPP: Téli Wellness Álom csomagajánlat

Foglalj 2019. november 3. és december 23. között minimum két éjszakára, és élvezd az alábbi szolgáltatásokat:

  • Szállás bőséges büféreggelivel és büfévacsorával látványkonyhával bővített büfén
  • a szállodai fürdőkomplexum használata (sodrófolyosós úszó-, termál- és élménymedence, Kneipp taposó, pezsgőfürdő), gyermek pancsoló, finn szaunák, Szauna Cocktail Show-k szauna mester közreműködésével, egyedülálló élményzuhanyok, gőzkabin, merülő medence, dézsazuhany, fitness terem kardiogépekkel
  • Nyári meleg a tél aromájával – tüzes szauna-show minden nap több alkalommal
  • 5 tibeti és Napüdvözlet jógagyakorlat lehetőségek, reggeli torna, vízi torna, gerinctorna, streching, Nordic Walking, csoportos Pilates és aerobic órák
  • Nyarat idéző „bormámor” – A MenDan Borbarlangjának több mint 500 féle egyedi, magyar és nemzetközi borkínálata a nyári estek hangulatát idézve.
  • Édes álmok, édes ízek – hideg, meleg és forró finomságok, desszertek és kávékülönlegességek a Smaragd kávézó kínálatában (térítés ellenében)
  • Téli Alkotósarok – gyerekfoglalkozások, kreatív kézműves alkotóház a Magic Land-en
  • Péntekenként téli fürdővarázs party fényekkel, zenével, trópusi élményekkel
  • Decembertől adventi hangolódás – ízek, illatok, harmónia az ünnepekre készülődve
  • Élőzenés estek, vidám hangulat esténként a MenDan Band kíséretében
  • Természetjárás lehetősége Zalakaros utcácskáin, szőlőhegyein vagy a Kis-Balaton mesés téli világában
Tüzes szauna-show minden nap több alkalommal

Hogyan érezték magukat a vendégek a MenDan hotelben?

A szallas.hu oldalán található vendégértékelésekből válogattunk:

Kisgyerekes család:

„Összeségében csak ajánlani tudom! 8 hónapos babával voltunk, a szobába már bevolt készítve neki a kiságy törölközővel! Nagy, tágas szoba, ami külön tetszett, hogy a fürdőszoba is nagy volt! A klíma nem feláras! Modern tv, nem ezeréves kocka, sok csatornával! Sok szekrény, aki 8-10 napra megy is kényelmesen elfér a csomagjaival! A lifttel szemben volt a szobánk, de ebből semmit sem érzékeltünk, nem zavarta a pihenést! A személyzet udvarias! Az ételek kiválóak, finomak! A wellness is szép nagy, rendezett, jó medencékkel!”

Idősebb pár:

„Fantasztikus ellátást kaptunk. Ideális pihenőhely, wellness részleg kiváló, személyzet mosolygós, szolgálatkész, minden kívánságunkat teljesítették. Ódákat zengtem a szállodáról kollégáknak, családnak. Gratulálok a szállodához! Máskor is szívesen visszatérünk.”

Fiatal pár:

„A személyzet nagyon kedves, segítőkész és mosolygós, így azonnal otthonosan éreztük magunkat. Az ételek istenien vannak elkészítve, a választék bőséges, mindenki megtalálhatja a fogára valót. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük! Gyerekekkel is szeretnénk visszatérni!”

Kinek ajánljuk?

Fiatal pároknak, kis- és nagy családoknak, de az idősebb generáció is megtalálja a hotelben a pihenés és feltöltődés lehetőségét.

Nézz körül a MenDan Magic Spa & Wellness ajánlatai között és foglald le a család őszi pihenését! Részletek a szallas.hu oldalán >>

(fotók: MenDan Magic Spa & Wellness)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%