Romantikus búvóhelyekHegyek-völgyekRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Bájos vendégházak a Vértesben

1 perces olvasási idő
Bájos vendégházak a Vértesben

Bár a magyarországi hegységek mindegyik évszakban megérnek egy kirándulást, de talán ősszel, a színes falevelek idején mutatják a legszebb arcukat. Nincs ez másként a Vértesben sem, ahol Mórtól Tatabányáig gyönyörködhetünk a szebbnél-szebb erdőkben, kilátókban és túraútvonalakban. És hogy hol szálljunk meg, ha a Vértesben tervezzük a következő őszi kirándulást? Van néhány ötletünk. Bájos vendégházak, stílusos apartmanok a Vértesben!

Bájos vendégházak a Vértesben

Kun Pista Vendégháza Vértesboglár

„Minden tökéletes, az elvárásainknak megfelelő volt. Tisztaság, rend, pontosság, kedvesség, jól felszerelt szállás, kisgyerekes családoknak is megfelelő (kis kád, bili, vécé szűkítő, pelenkázó, kül- és beltéri játékok), baráti társaságoknak is ideális (nagy közösségi tér, sütögetési lehetőség). Mi nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Mit is fűzhetnénk még hozzá? Kun Pista Vendégházát látni kell!

Vadszőlős Vendégház Vértesacsa

Egy hagyományos módon, de mégis a mai igényeknek megfelelően kialakított közel 100 éves vályogház várja vendégeit Vértesacsán, a főútról nyíló egyik utcában. A szálláshelyen két hálószoba, nagy nappali, konyha és sarokkáddal rendelkező fürdő található. Az udvaron tornác, pajta, lugas kínál pihenőhelyet, míg a hátsó kertben egy 1000 m2-nyi gyümölcsös található.

Élni jó Vendégház Szár

A Vértes és a Gerecse határán, Szár főutcáján található az Élni jó Vendégház. Az épület alapjai kétszáz évesek, felújítás után most egy három szobás apartman, összesen 22 férőhellyel, és egy ötágyas apartman fürdőkáddal várja a vendégeket. Az egyik fürdőszobához egy finn szauna is tartozik, merülő medenceként pedig a kerti tó szolgál, igazi parasztwellnesként! Falusi vendégasztal keretében finom házias, és vegetáriánus, vagy akár vegán ételeket is szívesen készítenek.

Tipp: A kert hátsó részében jurták találhatók, érdemes kipróbálni!

Katalin Vendégház Vértesszőlős

A Gerecse lábánál, Vértesszőlős ófalujában található ez a vendégház, ahol a vendégek csendes, nyugodt, családias környezetben hagyhatják maguk mögött a mindennapok nyüzsgését. A 3 szobában összesen 7 férőhely található, kisgyerekkel, babával érkezők számára gyerekágynemű, asztali etetőszék, bébiétel-melegítési lehetőség, babajátékok és kiságy áll rendelkezésre.

Vadmacska Vadász és Vendégház Tatabánya Csákányospuszta

Kutyát, macskát is szívesen látnak a Vadmacska Vadász és Vendégházban, amely Tatabánya-Csákányospusztán található. A hatalmas területen 2 ház, egy tároló helység, valamint egy 200 nm-es kerti tó található. Míg a Vadászházban 3 db 2 ágyas, az az Apartmanházban 2 db 2 ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szállás 10 fő részére kényelmes, ezért baráti társaságok, nagyobb családok is elférnek itt.

+ 1 Hajnalka Vendégház Bodajk

Bodajk hivatalosan már a Bakonyhoz tartozik, ám Mór és Csókakő is csak néhány km-re található innen. Ha tehát a Vértesben tervezünk őszi kirándulást, érdemes számba venni a Hajnalka Vendégházat is. A szálláshely egy csendes kis utcában található. A kétágyas szobában nagymamáink bútorai között igazi időutazásban lehet részünk, míg a másik szobákban három férőhely lett kialakítva különálló ágyakkal. A konyhával egybenyitott nappalink alkalmas baráti borozgatások, beszélgetésekre , társasozásokra.
A vendégházat kizárólag egyben lehet lefoglalni.

Még több szálláshely a Vértesben >>

(fotók: szallas.hu)


Még több elragadó szálláshely Magyarországon:


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%