Vidéki vendégségHegyek-völgyekRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Elbűvölő vendégházak a Zempléni-hegységben

2 perces olvasási idő
BoldogKőHáz Boldogkőváralja

Nem kell mindig külföldre utaznunk ahhoz, hogy hegyvidéki hangulatba kerüljünk. A tavasz tökéletes évszak arra, hogy felfedezzük hazánk szépségeit, mind a Dunántúlon, mind az Északi-középhegységben sok szép hegyi falura és még több hegyvidéki szálláshelyre bukkanhatunk. Most a Zempléni-hegység elbűvölő tájain járunk: fedezzük fel együtt a környék szálláshelyeit!

Vitamin B63 Vendégház Boldogkőváralja

Tulajdonosai néhány évvel ezelőtt vásárolták meg a hagyományos boldogkői kőházat („parasztházat”), hogy felújítva megmentsék az utókor számára. Az eredeti kőfalakat, a fa födém nagy részét, néhány ajtót és kopott küszöböt sikerült megőrizni. A régi ablakszárnyakból mindössze kettőt sikerült megmenteni, melyek tükörként mosolyognak vissza a fürdőszobák faláról.

Vitamin B63 Vendégház Boldogkőváralja

A hagyományos és korszerű megoldásokból valamint az egyedi ötletek keveredéséből sajátos, bájos hangulat alakult ki, ez lett a Vitamin B63 Vendégház, mely egy két hálószobás apartmannal, és egy kisebb külön bejáratú szobával várja vendégeit. A szobákba új, egyedi bükkfa ágyak és szekrények kerültek, a konyha szintén bükkfa bútort kapott.

Még több fotó a vendégházról >>

Borbála Vendégház Füzér

Magyarország legészakibb táján, a Zempléni-hegység szívében fekszik hazánk hét természeti csodájának egyike, a füzéri várhegy. Az itt található Borbála Vendégházban két külön apartman került kialakításra, amely egész évben várja a vendégeket.

Borbála Vendégház Füzér

A földszinti apartmanban étkező, konyhasarok, 3 hálószoba, fürdőszoba sarokkáddal és zuhanyzóval, míg a tetőtéri apartmanan a földszinten étkező, konyha, zuhanyzó WC-vel, az emeleten 3 hálószoba áll rendelkezésre.

TIPP: A keletre néző szobához tartozik egy 12 m2-es erkély, ahonnan pazar kilátás nyílik a füzéri várra.

További részletek >>

Vadrózsa Vendégház Kishuta

A hegyekkel és erdőkkel ölelt Kishuta nem csak a pihenni vágyóknak jelent páratlan élményt, friss hegyi levegője miatt több légúti betegségben szenvedő turista ellátogatott ide. A Vadrózsa vendégház igazi gyermek-, illetve családbarát szálláshely, ahol igény szerint kérhető ellátás is.

Vadrózsa Vendégház Kishuta

A házat 3 oldalról erdő veszi körül, szemben a Kemence patak fut. A szálláshelyen 4 szoba áll vendégea vendégek rendelkezésére, minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A testi-lelki feltöltődésről infraszauna és gőzkabin is gondoskodik.

Szállásfoglalás >>

Huta-patak Vendégház Vágáshuta

Egy kis patak partján áll a Huta-patak Vendégház Zemplén szívében, Vágáshuta nevű falucska Fő utcáján. A vendégházban két apartman van, mindkét apartman két hálószobából, egy kis konyhából és egy fürdőszobából áll.

Huta-patak Vendégház Vágáshuta

A jobboldali apartmanban fehér tónusú hálószoba két külön ággyal, a barna tónusú egy francia ággyal és egy külön ággyal van berendezve.

Nézz körül alaposan a vendégházban! >>

Mandalaház Boldogkőváralja

A Mandalaház Boldogkőváralja központi részén található, mégis nyugalmat és intimitást áraszt. A 3 szobában nyolc személy fér el kényelmesen, plusz két szobabában igény szerint babaágy is elhelyezhető. Mindhárom szobához tartozik saját fürdőszoba.

Mandalaház – Boldogkőváralja

A ház és a berendezés vadonatúj, egyedi tervezésű. Minden részletet az összhang és igényesség jegyében lett kialakítva, ügyelve a legapróbb elemekre is. A közös konyha és étkező rendkívül hangulatos, nagyon jól felszerelt és minden kényelmi elvárásnak megfelel.

Foglalj szobát a Mandala Házban! >>

Vár-kert Vendégház Füzér

Egy csodálatos vidéken, a Zemplénben, azon belül is Füzéren találjuk a Vár-kert vendégházat. A teljesen akadálymentesített ház egy 2,illetve 4 férőhelyes háló szobából áll, melyek pótággyal 2-2 fővel bővíthetők. A szobákhoz külön fürdőszoba tartozik, amelyikből az egyik mozgáskorlátozottak részére lett kialakítva.

Vár-kert Vendégház Füzér

A kényelmes nappaliban és a teljesen felszerelt, modern konyhában mindenki otthon érezheti magát.

TIPP: A hátsó udvaron felújított csűrben található kemence, érdemes megkóstolni az itt készült fogáasokat!

Szállásfoglalás >>

BoldogKőHáz Boldogkőváralja

A 2015-ben megnyílt vendégház apartmanjai – akár egy-egy kis lakás – komplett konyhával, étkezővel és természetesen fürdőszobával felszereltek. Az emeleti zöld apartman négy-öt, a kék apartman 3 férőhelyes. Az akadálymentesített földszinti szoba szintén három fő elszállásolására alkalmas.

BoldogKőHáz Boldogkőváralja

A kisgyermekes családoknak utazó ágyat, etetőszéket biztosítanak.  Az udvaron a gyerekek kedvéért rönkfa játszótér és trambulin található, míg a szobákban társasjátékok, meséskönyvek vannak.

Még több fotó a BoldogKőHázról >>

Origo Vendégház Sárospatak

Sárospatak festői szépségű kisváros, tele kikapcsolódási lehetőségekkel. Megtalálható itt termálvíz, folyó, kirándulási lehetőségek, kúltúrális értékek, borospincék… minden, ami csak szükséges az aktív pihenéshez.

Origo Vendégház Sárospatak

A 2017 nyarán felújított szálláshely a város közepén található, minden szükséges üzlettől és hivataltól maximum 3-5 perc sétatávolságra. A vendégházban két, összenyitható szoba került kialakításra. Az egyik egy nappali jellegű franciaágyas + egy (kihúzható kanapé) szoba, íróasztallal. A másik egy tipikus franciaágyas hálószoba.

Szállásfoglalás >>

Elizabeth Apartman Tokaj

Tokaj városa festői környezetben, a Tisza és a Bodrog folyó találkozásánál, a Kopasz-hegy lábánál fekszik. A város a Világörökség része, így számtalan gyönyörű látványosságot és a világon egyedülálló borait kínálja az idelátogatóknak.

Elizabeth Apartman Tokaj

Az Elizabeth Apartman Tokaj óvárosának központjában fekszik, pár perc sétára a Kossuth tértől, ahol a Rákóczi Pince, a Bacchus Étterem és a Római Katolikus Templom is található. Az Apartman a családi házzal közös udvaron épült külön bejárattal. Két hálószobát, egy fürdőszobát zuhanyzóval és egy tágas nappalit felszerelt teakonyhával rejt magában.

További részletek >>

Hegyi Nyaraló Sátoraljaújhely

Töltsd el szabadságod csendes hegyvidéki környezetben a város peremén, de mégis közel hozzá. A ház jellegéből adódóan egy időpontban csak egy társaságot tud fogadni.

Hegyi Nyaraló Sátoraljaújhely

A nyaralóhoz nagy kert, filagória, terasz, fedett autóbeálló tartozik, lehetőség van kerékpár bérlésre, szabadtéri főzésre, grillezésre, kemencézésre.

Szállásfoglalás >>

És Te melyik szállást próbálnád ki először?


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
40%
Imádom
Imádom
40%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
20%