Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekŐszi élményszüretRomantikus búvóhelyekTavaszi zsongás

Elbűvölő vendégházak a Bakonyban

1 perces olvasási idő

Magyarország egyik legszebb tájegysége a Bakony, amely télen és tavasszal is izgalmas túraútvonalakkal, kirándulóhelyekkel és sok-sok látnivalóval várja a látogatókat. Néhány hotel kivételével főleg apartmanok és kulcsosházak nyújtanak remek szálláslehetőségeket, most ezek közül válogattunk 10 igazán elbűvölő vendégházat.  Egyik szebb, mint a másik 🙂

Égkőris Vendégház – Bakonyszücs

Égkőris Vendégház, Bakonyszücs

Kicsi falu kicsi vendégháza a Bakonyban. Itt megtalálhatod a nyugalmat, de túrázhatsz, kerékpározhatsz, horgászhatsz is, a világ itt tényleg a Tiéd, fedezd fel 🙂 Az Égkőris Vendégház szeretettel vár mindenkit, aki ki szeretne lépni a mindennapokból, és megérezné, milyen, amikor megáll kicsit az idő.

További részletek és foglalás  ⇒

Dublecz Vendégház – Bakonybél

Nyugodt békés környezetben, a Bakony egyik legszebb településén található a Dublecz Vendégház, amely romantikusan berendezéssel és kényelmes kialakítással várja a vendégeket.

Dublecz vendégház, Bakonybél

Az épületben található három szoba, külön fürdőszobákkal, nappali, teljesen felszerelt konyha, étkező, infraszauna, hozzá tartozó pihenőhellyel.
A nappaliban lévő kandalló szolgáltatja a romantikus hangulatot és egyben a ház melegét.

További részletek és foglalás ⇒

Aranyvackor Vendégház Bakonyszentkirály

Aranyvackor vendégház, Bakonyszentkirály

Zirctől 15 km-re, Bakonyszentkirályon egy csendes kis utcácskában található a falusi vendégház. A szálláson kényelmesen 1-2 család fér el gyerekekkel vagy baráti társaság, akik szívesen osztoznak az ebédlőn és a konyhán.

További részletek és foglalás ⇒

Király Ház Magyarpolány

Király Ház, Magyarpolány

A bakonyi parasztházakra jellemző stílusban épült új házban három szoba  (mindegyikhez külön fürdőszoba, wc tartozik) található és max. 10 fő számára ideális. A helységek új bútorokkal lettek berendezve- igazodva a ház stílusához.

További részletek és foglalás ⇒

Bakonyi Kiscsillag vendégház – Bakonybél

Bakonyi Kiscsillag vendégház, Bakonybél

Vendégeink írták: Nagyon kedvesek voltak a szállásadók, gördülékeny volt a foglalás, fizetés. Családias légkörben, kényelmesen és otthonosan tudtunk kikapcsolódni a szálláson. A táj pedig gyönyörű.

További részletek és foglalás ⇒

Kőpince vendégház – Bakonyszentlászló

Kőpince vendégház, Bakonyszentlászló

A Kőpince Vendégház a festői szépségű Kőpince-forrás közelében, Bakonyszentlászló-Vinyén várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat. A szálláshely max. 20 fő fogadására alkalmas, így ideális lehet nagyobb létszámú baráti társaságok, céges rendezvények, családi összejövetelek helyszínének. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, az épületben még egy teljesen felszerelt konyha is található.

További részletek és foglalás  ⇒

Berek Vendégház – Hárskút

Berek Vendégház Hárskút

Két szobával és egy konyhával várja vendégeit a Berek vendégház Hárskúton. A szálláshely max. 8 fős baráti társaságok, párok, családok részére tökéletes választás lehet. Mindkét szobában van saját zuhanyzó, WC, egy franciaágy és egy emeletes ágy. A romantikus hangulatról fatüzelésű kandalló gondoskodik.

További részletek és foglalás ⇒

Bodzás Vendégház – Ganna

Bodzás vendégház, Ganna

Vendégeink írták: „A nyugalom szigete, teljes kikapcsolódás és feltöltődés a kandalló melegénél. Kutya- és bababarát, Zsuzsa főztje pedig ízletes, házias és különleges. Igazi falusi vendéglátás, öt csillagos! Biztosan visszatérünk!

További részletek és foglalás ⇒

Bakonyi Kis-lak – Bakonykoppány

Bakonyi Kis-lak, Bakonykoppány

Kényelmes parasztházban szállhatnak meg Bakonykoppány településen a Bakonyi Kis-lak Bakonykoppány vendégei. A parasztház alapterülete 120 m2, 1 terasszal, 1 nappalival, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, 2 wc-vel és 1 konyhával felszerelt.

További részletek és foglalás ⇒

Kata Vendégház – Pénzesgyőr

Kata Vendégház, Pénzesgyőr

A Bakony szívében, Pénzesgyőrön, Zirc és Bakonybél közötti kis faluban található a Kata vendégház. A szálláshely a falu szélén, csöndes környezetben helyezkedik el, csodálatos kilátással a bakonyi erdőkre. Benne egy hálószoba, nappali, felszerelt konyha és fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. A környék turista útjain el lehet jutni Bakonybélbe, Zircre, Hárskútra. Közel a Szömörke-völgy, Judit-forrás, Szarvas-kút, Zoltay-forrás és a bakonyi Oltár-kő. Az eplényi sípálya 15 km-re található.

További részletek és foglalás ⇒

TUDTAD?

A Szallas.hu-n belföldi foglalásaid mellé már kedvezménykuponokat is kapsz a közelben lévő látnivalókhoz!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%