Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációTavaszi zsongásVízparti szállások

Vendégházak és apartmanok Magyarország kedvenc fürdővárosaiban

1 perces olvasási idő

Szerencsések vagyunk, mi Magyarországon élők, hiszen a nyár végeztével sem kell lemondanunk a pihenésről. Országszerte több városban is található gyógyfürdő, ahol nem csak gyógyulni, hanem relaxálni és feltöltődni is lehet. Most a legnépszerűbb fürdővárosok területéről válogattunk néhány hangulatos apartmant és vendégházat, ahol élmény lesz a pihenés.

Bükfürdő, Hajdúszoboszló, Hévíz, Sárvár, Miskolctapolca…jövünk!

Bükfürdő

Tünde Apartman Bükfürdő

A Tünde Apartman a gyógyfürdőtől 700 m-re Bük községben, nyugodt környezetben található.

Tünde Apartman Bükfürdő

Az szálláson 5 külön bejáratú, 25 m2 alapterületű apartman áll a vendégek rendelkezésére. Minden apartmanhoz teljesen felszerelt konyha (hűtőszekrény, gáztűzhely, kávéfőző, mikro, wifi stb.) fürdőszoba, LCD TV és terasz tartozik.

További részletek >>

Apartman Siesta Bükfürdő

A Sieste Apartman Bükfürdő zöldövezeti részén, nyugodt helyen található.

Apartman Siesta Bükfürdő

A szálláshelyen 11 igényesen felszerelt, 2-5 személyes tágas apartman (külön konyha-nappali, hálószoba, fürdőszoba, terasz vagy erkély) áll egész évben vendégeink rendelkezésére. A „nászutas lakosztályok” külön kétszemélyes pezsgőfürdőkkel felszereltek.

Szállásfoglalás >>

Hajdúszoboszló

József-Lak Apartman Hajdúszoboszló

A József-Lak Apartman Hajdúszoboszlón, a világszerte gyógyvízéről híres kelet-magyarországi fürdővárosban, a Városi fürdő és az Aquapark közvetlen szomszédságában található.

József-Lak Apartman Hajdúszoboszló

A 36 négyzetméteres, fiatalosan kialakított apartman, megújulva várja kedves vendégeit.

Még több fotó >>

Iris Vendégház Hajdúszoboszló 

Az apartmanház Hajdúszoboszlón, a HungaroSPA fürdőkomplexumtól 800 m-re és a város központjától 1 km-re található.

Iris Vendégház Hajdúszoboszló

Minden apartman ingyenes Wi-Fi -vel, zuhanyzóval, 109 cm-es SMART LED Tv-vel , teljesen felszerelt konyhával (hűtő, fagyasztó, micro, kávéfőző, kerámiás főzőlap, edények stb.), klímával és terasszal várja vendégeit !

Szállásfoglalás >>

Hévíz

Nexus Apartman Hévíz

A Hévízi gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely a testet és lelket egyaránt felüdíti. A mai értelemben vett klasszikus hévízi kúra is több mint 200 éves múltra tekint vissza. A világon egyedülálló gyógytó télen-nyáron biztosítja a szabadban való fürdőzés élményét!

Nexus Apartman Hévíz

A Nexus apartmanok 2-6 személyesek, a ház maximális kapacitása 28 fő. A vendégház ideális családok, barátok, párok és nagyobb létszámú társaságok számára.

További részletek >>

Sweet Home Apartments Hévíz

Sweet Home Apartments Hévíz

Foglald le most szállásod! >>

Miskolctapolca

Illés Vendégház Miskolctapolca

Az Illés Vendégház Miskolctapolcán, a Barlangfürdő közelében, nyugodt, csendes környezetben, egész évben várja pihenni vágyó vendégeit, csoportokat is.

Illés Vendégház Miskolctapolca

A 3 ágyas (pótágyazható 4 fő részére) apartman saját konyha-étkezővel, a hozzá tartozó fürdőszoba fürdőkáddal rendelkezik. A szobák 3, illetve 4 ágyasak, melyekhez kábel TV, internet (Wi-Fi), felszerelt közös konyha, illetve mindegyikhez saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A kertben szalonnasütésre, bográcsozásra és grillezésre alkalmas tűzrakóhelyek állnak rendelkezésre.

További részletek >>

Sirály Apartmanház Miskolctapolca

A képeknek, leírásnak megfelelően egy rendkívül igényes, otthonos, tágas szálláshelyre találtunk. Kényelmes, minden igényt kielégítő elrendezése és berendezettsége tökéletes választás volt számunkra az egyhetes nagycsaládi nyaraláshoz. 

Sirály Apartmanház Miskolctapolca

A tulajdonosok kedvesek, segítőkészek, maximálisan vendég-orintáltak. Jól éreztük magunkat, mindent köszönünk!(Vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Még több fotó >>

Sárvár

Azúr Apartmanház Sárvár

Építészeti igényesség, meleg, kellemes színárnyalatok, praktikus megoldások jellemzik az apartmanokat, melyek rendelkeznek klíma berendezéssel, LED TV-vel, internet csatlakozási lehetőséggel.

Azúr Apartmanház Sárvár

A jól felszerelt konyhában hűtőszekrény, elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, kávé/teafőző, kenyérpirító található. Teraszáról lenyűgöző panoráma tárul fel szemük előtt.

Szállásfoglalás >>

Levendula Apartmanház Sárvár

A Levendula Apartmanházat a levendula természetessége, színe, harmóniája ihlette. Mind a városközpont, mind az Európa-szerte ismert és elismert Sárvári Gyógy és Wellness Fürdő gyalogosan is könnyen elérhető közelségben fekszik. (600 m)

Levendula Apartmanház Sárvár

A szálláshely 7 apartmant foglal magában. A szobák természetes színvilágukkal természetközelséget, fiatalos lendületet, harmóniát sugároznak. Családoknak, pároknak tökéletes kényelmet, kikapcsolódást nyújtanak.

Még több fotó >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%